Correcte levering

Prima product Correcte snelle levering

goed en snel geleverd.

Binnen een dag geleverd. Goed verpakt.

Snelle service en scherpe prijzen

Ik heb al meerdere tuinmachines bij Kees van der Spek besteld; alles werd snel geleverd zoals de verwachting op de website en goed verpakt. De machines van EGO zijn geweldig, ook voor de dames goed om mee te werken!

Haagschaar besteld en de achterna al ontvangen.supergoeie service en uitstekende machines!!zeker een aanrader!!!

Goede webshop

Goed en duidelijk bestelproces met snelle levering en goede informatie.

Geweldige service

Mijn bestelling werd vlot afgeleverd in keurige verpakking chapeau

Kan niet beter.

Snel en accuraat.

Goed telefonisch advies en snelle levering.

Blij verrast dat er inderdaad binnen één werkdag geleverd wordt. Heel veel bedrijven zeggen het, maar dan gebeurt het niet.

Top geregeld

Ego multitool frees top

top!

Prima en snel geholpen!

Snelle bezorging

Kan nog niet over oordelen net bezorgd

snel en correct met prijzen

via de overzichtelijke website, kon ik eenvoudig bestellen. De bestelling werd de volgende dag, netjes en veilig verpakt, thuis geleverd.

Goede adviezen en service

Goed adviezen en flexibele houding. Service is goed, en adequaat

Snelle levering

Duwmaaier besteld van het merk Husqvarna, degelijke uitvoering en werkt prima.

Uitstekend service !

Complete assortiment, website overzichtelijk, communicatie helder, snel delivery

Goede info, snelle reactie

Komt afspraak na.

Beetje traag verzonden en pakket werd incorrect geleverd.

Pakket geleverd na 5 dagen. Het pakket werd geleverd in een doos die op verschillende plaatsen opengescheurd was, niet afgetaped ondanks een aanzienlijk gewicht van het pakket en achtergelaten voor de deur zonder handtekening. Op zich geen slechte producten aan een correcte prijs maar er zijn wel verbeterpunten.

Goede service en duidelijk uitle

2 x gebeld en heel vriendelijk geholpen, en de moeite genomen om het gevraagte voor mij te doen. Zeer tevreden met de service.

uitstekende , snelle service-levering

zeer uitgebreid assortiment, vlotte afhandeling, juiste en gedetailleerde documentatie en prijstechnisch concurrerend

Top service

Was een onderdeeltje manco, direct heb ik ontbrekende onderdeel geleverd gekregen. Logistiek is het bedrijf goed georganiseerd.

Snelle bestelling, vlotte levering en goede prijs.

Snelle levering

Ik was zeer tevreden tot ik per ongeluk een verkeerde product bestelde. Ik kreeg geen reactie op mijn mail voor extra info. Het product is correct terugbetaald, maar ik bestelde daarna bij andere verdeler...

Levering kwam zoals beloofd - direct de volgende dag!

Geweldig goed service met competitief prijs voor mijn bosmaaier accu. Zo maak je een klant blij en terug komen!

Prettig

Prettig geholpen, kundige verkoper en snel weer naar huis

Supersnelle levering en scherp geprijsd

Wielmotor voor Husqvarna automower voor 15.30u besteld en volgens afspraak volgende dag netjes geleverd tegen een scherpe prijs. Omschrijving artikel in webshop is duidelijk en volledig.

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl