Perfect en snel

Bladblazer besteld en snel geleverd door van der spek netjes ingepakt en papieren er bij

Prettige en klantgerichte aanbieder van onderdelen voor maairobots

Ik heb een Gardena laadstation besteld bij Keesvanderspek, één van de weinige aanbieders op dit vlak die ook een goede prijs/kwaliteit verhouding heeft, Na montage kreeg ik hem niet direct werkend. Met een telefoontje werd ik perfect en vriendelijk geholpen en mijn robot rijdt inmiddels weer keurig zijn rondjes.

Voortreffelijke service geleverd door aardige en deskundige mensen!

Werd vlot geholpen, geen pusherig verkoopverhaal maar deskundig advies. Daarna werd mijn bladblazer direct gebruiksklaar gemaakt. Intussen kreeg ik een kop koffie. Dus ik stapte na 20 minuten zeer tevreden de deur uit.

Gekregen wat ik heb besteld en op tijd prima

Correcte en snelle levering.

Vv

Alles binnen de verwachte levertijd geleverd

Alles werd netjes geleverd op de afgesproken leverdatum.

Terzake kundig en plezierig

Geven duidelijk advies

gewoon goed

bestelling als verwacht geleverd. klein deel nageleverd vanwege onvoldoende voorraad.

goede communicatie , goede prijs en verpakking.

goede communicatie , goede prijs en verpakking. Bij niet voorradig zijn goede afspraken en nalevering!

Goede prijs Snelle levering!

Ik zocht een kado voor een vriendin en kwam uit op deze site omdat ze de beste prijs hadden voor het product dat ik zocht. Uiterst tevreden met bestelproces en levering.

Snelle eactie per mail op vragen

Snelle levering wanneer in voorraad.

Goede service en snelle reactie.

Behandeling beter dan ik had durven hopen als nieuwe onbekend eklant.

Voor 12 besteld en volgens de afspraak volgende ochtend geleverd

Snele levering goede service

Snelle service

Snelle service. Normale prijs. Maar de geleverde vervangmessen voor Eliet-hakselaar waren allemaal reeds door roest aangetast. Niet essentieel, maar dat zou toch niet mogen.

Goed bedrijf welke ook persoonlijke service verleend

Bestelling super snel geleverd Vraag over het product wordt zelfs s,avonds op gereageerd Waar maak je zoiets in deze tijd nog mee. Top hoor!!!!!

Goede uitleg voor wat betreft mijn keuze

Wij wilden een robotgrasmachine aanschaffen en we liepen rond met een aantal vragen hierover. Telefonisch contact opgenomen met de forma Kees van der Spek en we werden daar op een uitermate positieve manier ontvangen met adequate antwoorden met betrekking tot onze (intentie tot) aanschaf. Door de uitleg is onze keuze voor wat betreft het type machine aangepast en we waren blij, dat we dit contact eerst hebben gehad alvorens we tot de aanschaf zijn overgegaan. De robot doet nu zijn/ haar best.

Tot nu toe prima ervaring.

Goede informatie en adviezen. Hulp bij het bestellen enzo.

Het bestelde product werd al de volgende dag gebracht zoals beloofd zelfs binnen de gestelde tijd.

Snelle en goede levering

Zeer goed. Ook goede informatie over de verzending en levering van het pakket

die was uitstekend

Ik had een Accu voor een slanghaspel van Gardena. Deze was de volgende dag al bezorgt.

Klantgericht

Medewerkers denken altijd mee wat de beste machine is voor de klus die geklaard moet worden.

Heel goed

Vriendelijk en vooral vakbekwame mensen.. Heel goed advies bij aankoop van nieuwe produkten. Bij kleine defecten meteen goede service. Kortom ik kom er graag.

alles ging prima. Als ik dan nog een verbeterpunt mag noemen. een mailtje als het pakket is verzonden zou fijn zijn

Prima service!

Kees van der Spek Tuinmachines heeft een ongekend groot assortiment. Dat maakt het niet altijd even makkelijk om te vinden wat je nodig hebt. Een telefoontje naar de Klantenservice lost dit op met prima advies en pragmatische oplossingen! Levering van de bestelling is vlot, en e.e.a. Is goed verpakt. Het is elke keer weer een plezier om hier iets te bestellen, het werkt gewoon prima.

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl