!top-service

Snelle levering van product!

Prima bedrijf, snelle en correcte leveringen

Prima bedrijf, snelle en correcte leveringen

Alles helemaal super !

Alles helemaal super

Heel vlotte levering, prima product.

Op minder dan 24 u was de zelftrekkende accu-grasmaaimachine geleverd. Alleen spijtig dat KvdS dit apparaat niet naar België levert.

alles prima geregeld

Ik had even telefonisch contact en werd snel en helder te woord gestaan

Snelle verzending tegen de juiste prijs

Originele Husqvarna onderdelen besteld tegen een scherpe prijs en ook nog snel in huis. Zoeken op tekening met foto’s kan iets beter.

Zeer snelle service

Ben heel tevreden met de snelle levering

Prima zaak voor advies en/of aankoop van tuinmachines en gereedschappen

Keurig en vakkundig advies bij keuze van robotmaaier. Duidelijke offerte in korte tijd ontvangen Levering en installatie van robotmaaier volgens afspraak.

snelle levering, goede telefonische service

Bestelling snel geleverd, redelijke prijsvoering en telefonisch goede informatie gekregen.

Snelle correcte afwikkeling van mijn bestelling

snelle en correcte service

idem

Goede service- goede prijs en top producten

Topservice

Goede service, ook telefonisch.

Kees van der Spek doet wat beloofd wordt

Kees van der Spek is een betrouwbaar bedrijf met een vriendelijke klantenservice, een duidelijke website en wat ook belangrijk er wordt gezorgd voor een snelle en goede levering

Goed geholpen

al jaren prima kontakt, goede service

Zeer behulpzaam

Wanneer het met website niet lukt is de onderneming zeer behulpzaam

Uitstekende service.

Pakket was geleverd op ander adres door Post nl. zonder dat Post nl. aan had gegeven waar dat was. M.b.v. zeer behulpzame medewerker van Kees vd Spek uiteindelijk achter het adres gekomen en alsnog pakket ontvangen. Zeer tevreden met accusnoeischaar.

Afspraak is afspraak

Zeer tevreden,bij van der spek denken ze in oplossingen,en levertijden cq afspraken worden altijd nagekomen

Site: redelijk snel alles kunnen vinden , super snelle levering

Goed bedrijf waar je goed wordt geholpen met goede service.

Goede service, als het product niet voorradig is wordt je op de hoogte gehouden. Ook de snelle levering is super, producten wat ze leveren zijn van goede kwaliteit en geven goede adviezen.

Makkelijk besteld en snel gelverd.

Gardena takkenschaar met accu

Scherpe prijs en keurige afhandeling.

Mijn favoriete EGO dealer. Ontving mijn laatste bestelling als verrassing op ander adres maar dat is iets kleins en de combinatie van prijs en service en kennis van de producten geeft mij toch steeds weer de doorslag.

Goed bereikbaar, snelle service

prima product, gardena snoeischaar met ondersteuning

Steeds vlotte en snelle bediening !

Al een paar keer beroep moeten doen op Van Der Spek. Vlotte afhandeling gegarandeerd !

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl