Prima bedrijf

Perfecte levering, goed assortiment en juiste prijs

super snelle leveringen

was super snel in huis

Goede prijzen, vriendelijke en competente medewerkers, goede service. Heb meerdere bestellingen geplaatst naar volle tevredenheid, ben graag klant bij deze firma en kom zeker terug.

Netjes en snel

We werden keurig geinformeerd dat het product beschikbaar was, besteld en de volgende dag geleverd! Super!

Bestelling snel in huis. Prijs/kwaliteit, goed.

netjes op tijd geleverd

Geweldige zaak - fantastische service- vriendelijk en deskundig!

Altijd deskundig en vriendelijk geholpen bij verkoop en bij problemen in het verleden met grasmaaier service ten top!

Super.

Snelle en goede afhandeling.

Goede service, snelle levering

Kees van der Spek levert al het tuingereedschap bij ons op het paardenbedrijf. Altijd goed advies, snelle levering en super service! Ik kan Kees van der Spek dan ook zeker aanraden:-)

Vlotte service alles op voorraad en prima ondersteuning

Vlotte service alles op voorraad en prima ondersteuning

zeer degelijke zaak en zeer goede opvolging en geleverd

vind deze zaak zeer duidelijk en scherpe prijzen steeds zeer snelle levering

Conform verwachting

Bestelling was snel geplaatst en volgens afspraak bezorgd. Gewoon goed.

Snelle levering

Goede website, snelle levering.

Alles simpel and prachtig!

Smart levering, discretie, eerlijke product! Even ik geen berichten, maar alles was uitstekend! Dank u Marc

Prima service, vlotte levering

Idem als voorgaande

probleemloos

alles is correct afgehandeld

erg plezierig bedrijf: eerlijk en betrouwbaar!

Ik had een beetje lastig probleem met mijn tuin. Met alle geduld van de wereld is dit erg goed opgelost. Ik raad dit bedrijf beslist aan!

Snelle levering

Mijn bestelling werd vlot afgehandeld en correct uitgevoerd.

prima service en je altijd op de hoogte houden bij (in mijn geval).

werk super de door mij aangeschafte bladblazer.

Prima advies en perfect geholpen

Opzoek naar een goede en betrouwbare robotmaaier. Lang gezocht en uiteindelijk bij Kees van der Spek uitgekomen. Vanuit Zeeland een serieuze rit, maar dan heb je ook wat. Gilbert heeft ons prima voorgelicht en geadviseerd. Vandaag de maaier geïnstalleerd op naar een top gazon.

snel en netjes

online besteld en alles naar wens, netjes en snel geleverd.

Vlotte levering en goed verzorgd

Het product was vanuit fabriek lastig verkrijgbaar. Maanden was het overal uitverkocht. Bij de site was er een mogelijkheid om een herinnering te krijgen als het weer voorradig zou zijn. Terwijl vele concurrenten het nog niet op voorraad hadden kreeg ik een berichtje van er beperkt vooraad was en besteld. Vlot daarna werd de bestelling afgeleverd.

Professioneel en vriendelijk

Al meerdere apparaten gekocht en elke keer goed advies en uitleg gekregen. Sjoerd neemt alle tijd en kijkt naar wat bij jouw past. Super bedankt en zeker tot een volgende keer.

Zeer snelle en vlotte levering. Eén van mijn beste online ervaringen.

Prima product, prima geleverd!

Prima product, prima geleverd! Bedankt!

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl