Mijn grasmaaier voor een superscherpe prijs

Ik zocht een Gardena Handymower en bij Van der Spek was die het scherpst geprijsd. Snel geleverd; ben er blij mee : )

Goed geregeld

Doet wat er beloofd wordt.

Snelle levering en fijne webshop

Snelle levering en fijne webshop

Na mijn telefoontje kreeg ik een mail met de passende link, kon onmiddellijk mijn stuk bestellen en was de dag nadien al thuis.

Heel ervaren

Je word netjes geholpen goede uitleg door ervaren personeel.

heel klantvriendelijk!

samen oplossing gevonden voor t probleem met grasrobot na overleg en een wisseling van product. Heel sportief en efficient!

Goede service en er wordt snel gereageerd op vragen. Ook de verzending verliep soepel. Zou hier zo weer bestellen.

Prima aankoop en prima service !

Ik ben heel tevreden over mijn Ego grasmachine. Ik heb hem nu sinds oktober vorig jaar dus vorig jaar gebruikt en dit jaar gebruikt. Nog steeds helemaal top. Toen ik de machine kreeg deed een functie het niet ( de Self propelled functie), en ik had de machine nodig omdat mijn gras al veel te hoog stond. In overleg met van der spek heb ik hem eerst een week gebruikt, toen is hij opgehaald voor service en reparatie, en ik had hem binnen een week weer terug. En het probleem is sindsdien ook niet meer terug gekomen. Dus een bedrijf waar je op kunt vertrouwen, ik sta nu op het punt om weer wat bij ze te kopen.

Top service

Correcte service

Geleverd volgens plan

Goederen snel volgens plan geleverd.

het beantwoorden van vragen duurt jaren, uiteindelijk verkeerd geleverd

Als ik vragen had werd er nooit terug gebeld. Pas na lang proberen werd mijn vraag bekeken. Uiteindelijk verkeerde spullen geleverd. Niet echt reclame voor dit bedrijf, komt niet snel een tweede keer.

Interessante prijzen, correcte samenstelling en snelle levering

Eén van de weinige online leveranciers die een groot aanbod aan Gardena materiaal aanbiedt, en ook in België levert. Interessante prijzen en snelle service.

Ging vlot

Ging allemaal vlot en snel

uitstekend

goede, duidelijke site met veel informatie, zoals b.v. onderdelentekeningen en handleidingen, goede prijzen, zeer vlotte levering.

Zoals het moet

Makkelijk uitgezocht en besteld, daarna snel geleverd. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Goed afhandeling bij kleine foutjes

Goed en snel

Duidelijk op tijd en accuraat

Spullen besteld en deze werd precies geleverd als was aangegeven.

Helemaal goed

Buiten de goede prijs was ik aangenaam verrast door de snelle en klantvriendelijke bejegening rondom de bezorging. Geen gedoe, gewoon goed met elkaar afstemmen en afspraken nakomen. Dit ging zoals het hoort te gaan !

Verstand van zaken

Erg vriendelijk en goed geholpen bij Kees van der Spek. Het aanbod is groot. Ik ging in dit geval voor het merk Ego. De eerlijkheid en duidelijkheid gaven de doorslag om hier (redelijk ver van huis) het materiaal aan te schaffen. Top.

Onderlinge contact was goed en mbt levering wordt je goed op de hoogte gehouden. Geleverde materialen in goede staat ontvangen.

Snel geleverd voor een goede prijs

Top service! Top prijzen!

Altijd goed geholpen met vragen! Top service bij problemen! En top prijzen! Veel van Ego gekocht aan veel lagere prijzen dan de concurrentie.

Snel-duidelijk-juist geprijsd.

Snelle levering

Het product werkt prima.

Voor herhaling vatbaar

Scherpe prijs en heel netjes en snel geleverd

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl