Leuke medewerkers

Advies gevraagd voor een robotmaaier, duidelijk advies en een verkoper met humor. Daar hou ik van. Maaier gekocht en werkt perfect. Fijne winkel.

Terzake kundig

Verkoper nam rustig de tijd, had goede adviezen uit de praktijk.

Puike service

Mooie overzichtelijke website, kwalitatieve producten tegen voordelige prijzen en snelle levering. Proficiat.

Prima product en service

Eerlijk zijn over bezorging die niet altijd de volgende dag plaats vindt. Gelukkig wel de volgende dag in huis.nu had ik zelf de keus of ik het wilde bestellen. Ik vond het prettig dat de zaken reëel vertelt werden. Top bedrijf

Prima service en zeer bekwaam personeel

Om goed en eerlijk advies te krijgen, mbt onderhoud, moet je wel wat tijd uittrekken. Ik zie het als pluspunt maar als je haast hebt adviseer ik een ander moment te kiezen.

Goede en snelle service!

Het toestel dat werd besteld werd snel geleverd. Weliswaar later dan verwacht want de levering door De fabrikant liet op zich wachten. Eenmaal geleverd werd het toestel de volgende dag reeds bij mij thuis geleverd! Prachtid. Dank u wel.

Snel en voor een prima prijs!

Ik moest met spoed een nieuwe Metabo heggenschaar hebben. De volgende dag binnen tegen de laagste prijs. Extra uitleg over verlengde garantie erbij. Klasse!

Super snel geleverd, duidelijke site met foto's om te kunnen zien wat je koopt.

Prima advies bij de producten die Kees van der Spek verkoopt

Eerlijk advies waarbij het bedrijf zich ook daadwerkelijk verdiept in de wensen van de klant.

Zeer vlotte en snelle service en levering

Prima ervaring…

Eerste kennismaking met dit bedrijf. Alle aspecten van aankoop prima. Klein smetje: doos van apparaat was heel erg stoffig.

Top service vanaf aanschaf t/m after sales

Ik heb een maairobot + installatie bij mij thuis bij vd Spek gekocht. Het hele traject van aanschaf t/m after sales is prettig en punctueel verlopen. Deskundige mensen die niet eerder rusten voordat alles perfect werkt. Top!

snelle correcte levering

Product binnen 2 dagen ontvangen, keurig verpakt

vlotte en correcte levering

Fijn dat we bij bestelling al geattendeerd werden op de Gardena cashback actie (15% korting) en er ook bij de pakbon een flyer over werd mee verpakt. Anders zouden we het zomaar vergeten kunnen zijn. Prima service dus!

Snelle en uitstekende service

Het hele proces van bestellen via de website en het leveren via de pakketdienst verliep snel en zonder problemen

Prima levering, prijs, assortiment

Voor mij vaste club om mijn ego power plus uitrusting aan te schaffen/ uit te breiden.

Snelle levering

snel en goede levering tegen scherpe prijzen

Alles perfect

Duidelijke website en snelle toezending

Duidelijke website en snelle levering,

"Fijne winkelervaring"

Prettig en overzichtelijk werkende website met een snelle levering! Hiernaast zijn de prijzen zeer portemonnee vriendelijk .

Bij aankoop van verschillende tuinmachines kreeg een heldere uitleg. Ze staan ook snel klaar voor reparatie en onderhoud.

prima service

snel geregeld, duidelijke afspraken, goede service

Top bedrijf

Goede spullen goede prijs en goede service. Helemaal blij wordt je van deze winkel

Snel en professioneel

Snel geleverd

Snelle levering en product in super goede staat ontvangen

Bestelde product ontvangen in goede staat en supersnel bezorgd. Ook de bestel site was super easy!

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl