Uitstekend geholpen

Ik wist ongeveer wat ik nodig had, en samen met de verkoper en het boek de juiste dingen gekozen

goede en vlotte levering

prima service

Snelle en correcte levering. Kleine onduidelijkheid bij het bestellen, werd telefonisch op een fijne manier nagekeken en gecorrigeerd. Mooie service!

Voltreffer

Prachtige ervaring en een aanrader voor elke groenhandige Harry. Wisselstukken van onze 24 jarige frontmaaier dadelijk beschikbaar en netjes binnen de week geleverd aan een aangenaam prijsje. Hartige dank aan het bedrijf. Tot weldra!

Prettig

Het was duidelijk niet voor de eerste keer dat de mannen een robotmaaier installeerde!

Klantvriendelijk en behulpzaam

Ik had 2 messen besteld voor een pellenc cultivation,achteraf bleek ik iets niet goed te hebben gedaan,werd echter door van der spek probleemloos opgelost.

Geweldig artikel en uitstekende service

Wij hadden de Gardena Aquabloom set besteld. Daar zat helaas maar een zeer beperkte handleiding bij waardoor het instellen hiervan wat moeilijkheden opleverde. Met een telefoontje naar Kees van der Spek Tuinmachines en een zeer vriendelijke dame aan de telefoon was een en ander snel opgelost. Complimenten hiervoor.

Gewoon goed !

Zeer snelle levering, goed werkende site, heerlijk dit soort bedrijven ! En ik ben ook nog eens geattendeerd op een geld terug actie van Gardena, dus nog 10% korting !

Super service op 1 dag besteld en geleverd 100% tevreden.

Wij hadden wat herstellingen te doen aan onze Gardena robotmaaier en hebben tot onze verassing de nodige onderdelen op een dag toegestuurd gekregen. Hier bij ons in België zou dat naar men ons heeft gezegd een > 15 tal dagen duren . Dus heel erg bedankt voor de goede service. Als we nog iets nodig hebben kijken we eerst bij jullie. Heel veel dank Dirk & Fabienne

Duidelijke website en zeer snelle levering

Nu twee bestellingen gedaan zeer snelle levering en kwalitatief zeer goede onderdelen!

Snelle levering. Gisteren besteld, vandaag in huis. Beter kan niet!

Na telefonisch contact gehad over oude en nieuwe machine , besloten toch een nieuwe te kopen zeer snelle verzending top

Zo als het hoort, van bestellen tot levering.

Overzichtelijke website, en corekte levering, top.

Goed advies en service snelle levering

Goed en vakkundig geholpen, snelle bezorging

Goed advies en heel fijn geholpen!

We zijn door onze tuinhulp op het adres van Van der Spek gewezen, dus was onze eerste kennismaking met jullie bedrijf. We waren op zoek naar een nieuwe accu maaimachine en zijn hierin heel goed geadviseerd en konden zo redelijk vlot onze keuze maken op een Ego 47 cm zelfrijdende grasmaaier. Bijzonder prettig geholpen en goed geadviseerd door Sijlvia Reijm. Bedankt Sijlvia!

Zeer professionele en klantgerichte organisatie

Het online vinden van een specifiek Gardena onderdeel ging super eenvoudig op de Kees van der Spek website. Levering van deze onderdelen ging volledig conform de toegezegde levertijd. En de afhandeling en het terugbetalen van een geretourneerd onderdeel ging ook zonder enig probleem. Kortom, een uiterst klantvriendelijke en klantgerichte professionele online verkoper. Aanbevelenswaardig!

Accu grasmaaier Ego LM1903E-SP

Zeer tevreden met Grasmachine. Ook goede prijs.

super verwerking en bezorging

goed website, makkelijk overzichtelijk. Snelle levering en goed verpakt.

Gewoon goed

Keurig te woord gestaan in de showroom daarna om logistieke reden via webshop besteld

Netjes en snel

Aan de telefoon een goed en net gesprek. Twee bestellingen, snel geleverd, overzichtelijke website. Kom zeker nog terug!

Duidelijke communicatie en goed prijs!!

Heel tevreden

bestelling is probleemloos verlopen!

snelle levering van de goederen, heel goed verpakt. Prachtig werk!

Qualité et rapidité

C'est la deuxième fois que nous commandons chez vous , vos prix sont bons si on les comparent avec d'autres vendeurs pour les mêmes objets . Bonne continuation.

• Nous recommanderiez-vous? Oui

Snel en goed

Goede uitleg snelle afhandeling

Goed geholpen

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl