Snel en vakkundig

goed advies, vriendelijk, snelle verzending

Snelle levering, komend voorjaar product beoordelen

zie boven

Ter zake goed geadviseerd bij de aankoop van EGO-accu tuingereedschap

Prettig geadviseerd zonder koopdwang!

Mooie webshop

Artikel werd snel geleverd en we zijn heel tevreden over de ego bladblazer en ook over de prijs en snelle levering

prettige ontvangst en goed uitleg over het product

zoekend naar een goede (blad)blazer kwam ik bij Kees van der Spek terecht. De machine zelf opgehaald en goed informatie over de EGO-producten gekregen. Een goed bevestiging van je keuze!

Uw vertrouwen waard !

Zoals dezer dagen in alle branches: ook hier was een stockbreuk. Daarover werd duidelijk gecommuniceerd en was er keuze tussen "wachten" of "geld terug". Reeds bij de bestelling had ik gekozen voor "alles leveren in één keer". Dit spaart ons milieu!!! (en de portemonnee van de leverancier) Tip: ben je een stresskip? Wacht niet tot morgen om te bestellen voor levering vandaag. Dit fenomeen is ook bekend als uitstelgedrag.

goed geregeld

Prima zaken mee te doen!

Correcte prijzen en vlotte gratis levering

Correct, snel en interessante prijzen!

Super snel geleverd daar hou ik van.

Super snel en precies wat ik hebben wou keurig

Fijne service en snel geleverd

De bestelling is gelijk afgehandeld en daardoor de volgende dag al in huis. Ook was het netjes ingepakt.

Snelle levering en goed assortiment

Levering was snel en het product precies volgens omschrijving.

Uitmuntende service

Duidelijke website met een simpel bestelproces. Binnen 1 dag werd mijn bestelde maaimachine geleverd. Veel andere leveranciers kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Uitstekend geadviseerd

Ben zeer goed geadviseerd bij aankoop. Bedrijf wordt van harte aanbevolen.

Goede service & apparatuur

Goede machines/uitleg & advies

Goed advies, prima service

Goed geholpen, vriendelijk en deskundig.

Duidelijk , correct , vakkundig

Prima advisering, goede service, persoonlijk, perfect conform afspraak geleverd; zeer tevreden.

De levering moest een paar weken worden uitgesteld omdat ik niet in Nederland was. Dat gaat naar mijn ervaring vrijwel altijd mis, maar bij v.d. Spek is dat perfect gelopen. Verder is de prijs zeer concurrerend.

Zeer behulpzaam en goed advies.

Met een verkeerde machine in gedachte op weg naar Kees van der Spek. Na de wat, waar, en hoe vragen toch met de juiste (en voordeliger) machine naar buiten.

Snelle levering, duidelijke website

Prima ervaring , alles verliep vlot en was goed verpakt

Snel geregeld, veel keuze ,prijs goed

Alles netjes geregeld alleen jammer dat de doos van de reiniger open geweest.Heb der altijd mijn twijfels over of hij dan terug gebracht is

Betrouwbaar bedrijf en kwaliteitsvolle producten met scherpe prijzen. Zeer overzichtelijke website en vlotte order procedure. Alles perfect verpakt en geleverd zoals afgesproken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Snel en correct levering. Goede prijzen.

Mijn bestelling was snel geleverd en goed ingepakt.

Goede producten, betrouwbaar en snelle levering

Ruim assortiment met goede gereedschappen. Goede informatie over de producten. Snelle levering.

Makkelijk besteld en super snel geleverd.

Goed bedrijf met scherpe prijsstelling.

Telefonisch contact voorafgaand aan bestelling werd door mij als zeer prettig ervaren,

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl