Lost problemen adequaat en snel op

Ik had een probleem met mijn Gardena robot maaier en kwam erachter dat er maar weinig dealers zijn die reparaties willen en kunnen uitvoeren. Kees van der Spek deed dat wel tegen redelijke kosten. Anderen probeerden er een slaatje uit te slaan

heel tevreden

Mijn aankoop werd geleverd volgens afspraak

Onterechte verzendkosten à € 7,95.

Vorige week een klein onderdeeltje besteld, ter grootte van een fiets ventieltje, verzendkosten € 7,95. Dus ging ik er van uit dat het als pakketpost verstuurd zou worden. Maar zoals ik al vermoede kreeg ik het netjes in enveloppe door de brievenbus à 3,95. Dit was prima, maar op deze manier steken Kees en Ingrid van der Spek op slinkse wijze onterecht €4 in hun zak. Daar heb ik over geklaagd en dan krijg ik toch een belachelijk domme reactie van Ingrid van der Spek, die zal ik hier maar niet herhalen. Ingrid van der Spek zo dien je niet met klanten om te gaan Voor mij nooit meer!!!!!!!

Betrouwbare en prettige leverancier

Naast de installatie en ook de bedrading laten verzorgen door Van der Spek. Afspraken netjes nagekomen.

Goede prijs, excellente service

Robotmaaier besteld keurig na 2 dagen thuis bezorgd. Iets mis gegaan met aantal meters begrenzingsdraad en binnen 2 dagen een nieuwe rol met het juiste aantal meters. Zo hoort het en dat wordt gewaardeerd!

Duidelijke website, en snelle levering

Duidelijke website, en snelle levering

Goed advies en prima geholpen bij aankoop

Ik zocht goed advies bij de aanschaf van een kettingzaag. Ik ben goed geholpen met eerlijk advies en daarom meteen de kettingzaag aangeschaft. Hij wordt netjes gedemonstreerd en werkend en afgetankt meegegeven. Prima service en een goede prijs.

Top geregeld!

Bestelling werd snel afgehandeld! Bedankt!

duidelijke uitleg, competatieve prijs, vlotte service

duidelijke uitleg, competatieve prijs, vlotte service

Super tevreden.

Prijs/kwaliteit top. Supersnelle levering. Een tevreden klant.

Snel geleverd, prima prijs

Snel geleverd, prima prijs.

Een en al service!

Snelle levering en nooit een probleem als iets moet worden omgeruild. Desnoods even naar Stolwijk rijden om een en ander te regelen. Leuk ritje overigens.

Prima snelle levering

Snel de juiste artikelen geleverd

Snel de juiste artikelen geleverd

Alles tip top in orde

We hebben een gardena robotmaaier gekocht. Gebruiksvriendelijke website, zeer snelle levering en makkelijk te bereiken voor een vraagje.

Prima webshop en deskundige telefonische ondersteuning bij vragen

Bij het kopen van een sprinkler installatie van gardena bleek Van der Spek de meest voordelige en degene die haar beloftes ten aanzien van levertijden waarmaakt. Daarnaast reageren ze snel en deskundig op vragen. Kortom zeerste reden.

Geweldig.

Nadat ik een telefonisch uitleg heb gekregen. Heb ik hem meteen besteld en de volgende dag in huis. Dit is klasse. Een pracht machine en doet zijn werk goed.

Snelle levering

Ik werd de dag erna afgeleverd, van Nederland tot Belgïe, uitstekend.

Ideaal.

Uitstekend, snel en correct

Gemakkelijk te bestellen, scherp geprijsd, snel geleverd.

Snel

Gewoon snel en goed en aardig

erg goed

Heel behulpzaam door de telefoon en correcte afhandeling

snelle en zorgvuldige levering

Zie hierboven

Vlotte bezorging, complete communicatie en de beste prijs

Erg tevreden met de snelle levering, complete communicatie en de prijs was de beste die ik kon vinden

Zeer goede service

Probleem snel verholpen

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl