Zeer snelle en correcte levering

Bestelling Perfect afgeleverd volgens afspraak

Online bestelling is perfect, volgens afspraak, op tijd afgeleverd. Website ook zeer duidelijk Top!!

Zeer snelle levering!

Wij zijn zeer tevreden! Duidelijke website, komen afspraken na, zeer snelle levering en we werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang van het bestelproces!

Iets later dan gedacht

2 dezelfde artikelen besteld helaas maar 1 voorradig dus mijn bestelling duurde wat langer (6 dagen) voordat dit geleverd werd. Gelukkig had ik deze artikelen niet direct nodig.

Gewoon vertrouwd bestellen. Bij problemen gelijk bellen. Snel geregeld allemaal. Gewoon correct bedrijf.

Zeer snel ontvangen. Heb nog niet gemonteerd, is nog niet nodige voor gebruik.

Eerste keer dat ik dit soort apparatuur uit nederland ontvang. Ben zeer tevreden ermee.

Uiterst snelle en verzorgde levering !

Accu opgeladen en ok bevonden .

Snelle levering!

Binnen w dagen bezorgd. Pakket en product in goed staat.

Wisselstukken gardena, zo gevonden. Correcte prijzen en vlug geleverd.

Geweldig snelle levering, 16 uur besteld, volgende dag om 12.30 in huis.

Snel geleverd en een prima zaag, meteen de fruitbomen gesnoeid. Goed gereedschap is het halve werk.

Correcte afhandeling en op tijd geleverd.

Tevreden over de geleverde goederen, correcte afhandeling en op tijd geleverd. Kortom : eerlijke partner om mee te handelen. Een aanrader. Mvgr. Marc.

keurig verpakt binnen gekomen, levertijd redelijk

Doordat de leverancier iets later was moesten we even wachten. Toch tevreden: scherpe prijzen en mooie website!

Alles netjes geregeld

Zorgvuldig en prima levering van kwalitatief goed gereedschap.

Zaag en een paar werkhandschoenen voor in de tuin besteld. Zorgvuldig klantgerichte communicatie en kwalitatief goed gereedschap en veiligheidsmaterialen. Heldere informatie op de site in deze tijd waarin een winkel bezoeken niet vanzelfsprekend is. Wij kregen dit bedrijf als aanrader van een professional.

heel goed

snel geleverd en heel goed verpakt alles goed en snel ontvangen

snel en vlotte levering en goede prijs en kwaliteit

zeer snelle levering de snoeischaar op steel van gardena was het zelfde als gezien op website goede kwaliteit en goede prijs

Prima service en snelle levering

Een Gardena drip systeem besteld. Website werkt erg prettig en is volledig.

Er klant vriendelijk

Ik wilde een sneeuwfrees machine voor mijn schoonzusjes, welke in Zuid Duitsland woont, bestellen en deze daar ook afgeleverd hebben. Op de vraag of dat mogelijk was kreeg ik snel antwoord en kreeg te horen wat de extra kosten waren. Na de machine te hebben besteld werd gelijk een vervoerder ingeschakeld. Binnen 4 dagen stond de sneeuwfrees bij mijn schoon zusje op de stoep. Dus al met al top service er wordt echt moeite gedaan voor de klant

Prima service correcte levering

Geen juiste communicatie

2 Artikelen waren niet voorradig maar daar kwam Ik achter nadat ik na vijf dagen heb gebeld. Daarna zouden de andere artikelen vast bezorgd worden daar de missing artikelen pas eind februari door Gardena geleverd zouden worden. Het hele pakket is nu 25 januari bezorgd.

Snelle levering

Goede communicatie, snelle levering

Makkelijk te bestellen en een zeer snelle uitlevering.

Makkelijk te bestellen en een zeer snelle uitlevering. (Blijft natuurlijk afhankelijk van een PostNl/DHL) Duidelijke informatie op de site. Ik zocht een bepaald artikel en heb natuur ook op andere site gekeken, maar deze sprong er voor mij echt uit.

Prima service, ook aan de telefoon

De Silky werd keurig snel geleverd en het telefonisch contact was ook prima. Goede voorlichting en briendelijk gesprek. Na de bestelling goed op de hoogte gehouden (per mail) over het verloop van de bestelling en levering.

Heel correct

Klantvriendelijk, snelle, veilig ingepakte levering

Goed product voor een nette prijs

Snelle levering en concurrerende prijs

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl