binnen 1 uur was de bestelling bezorgrd

Zeer vlot, correct en perfecte levering

Alles zeer vlot verlopen, zowel per telefoon, mail, levering. Vriendelijk. Nu wacht ik alleen nog op de sneeuw ;-)

Net en snel afgehandeld

Snel geleverd en een mooi product

Super service

Paar keer gemaild over onderdelen. Correcte antwoord en onderdelen nummers gehad

super snelle levering

woensdag 4 uur in de middag gebeld donderdag in de morgen werd mijn bladblazer gebracht en dat in de kersttijd klasse

Klantvriendelijk, goed georganiseerd!

Ik werd uiterst vriendelijk geholpen bij mijn vraag aan de telefoon, de online bestelling was gemakkelijk en de feedback uitstekend. Het ophalen van de goederen was op een corona-veilige manier georganiseerd.

Mooi product en snel geleverd

Prima website, zeer scherpe prijzen en snelle levering!

Was op zoek naar een bladblazer en kwam op de site van Kees van der Spek. Prima website, zeer scherpe prijzen en snelle levering! Zeker een aanrader

afspraak

= afspraak

snelle levering, goede prijs

zie boven

de productcode was eenvoudig te achterhalen en te bestellen.

Snel geleverd en goed verpakt

prima ontvangst en goede voorlichting

Wij komen al jaren bij van der Spek. Een beter compliment bestaat er niet. De ontvangst, voorlichting, afwikkeling en de eventueel benodigde service zijn dik in orde.

snel

goed product en echt de goedkoopste

Fijn bedrijf met deskundig en vriendelijk personeel.

Snel geregeld. Prima deal, product voldoet ruim aan mijn verwachtingen. Klasse.

Prima shop

Ruim assortiment, nette prijzen, goede en duidelijke productomschrijvingen. Snelle verzending.

super

klant vriendelijk onthaal, snel geholpen met duidelijke uitleg gewoon supergoed

Ik ben goed geholpen bij mijn bestelling. Ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering. Eventuele problemen werden snel en goed opgelost.

service en advies perfect!

zeer goede ervaring omtrent bovenstaande en als men van mening is dat het niet nodig is om machine te vervangen wordt dat ook verteld en niet iets in je mik gedrukt.

Levering voldoet aan de verwachting

Ruime keus, snelle levering en ook de verpakking was in orde. Tevens was er nog de mogelijkheid om de garantieperiode gratis te verlengen, dat schept vertrouwen in het product.

Professioneel en correct geholpen.

Vakhandel met goede webshop

Helder, vlot en betrouwbaar!

Duidelijke info over het product / ego blsdblazer ,goed en snel geleverd

Bladblazer werkt heerlijk,is een verademing tov de benzine bladblazers Geluid is mn door de wat hoge tonen indrigender dan ik gedacht had maar nog altijd veel minder dan benzinse exemplaren Kleine accu is snel leeg > een tweede of een grotere is echt aan te raden Aanrader!!

Vlotte afhandeling van bestelling tot levering.

Zeer goede service van bestelling tot levering !

Top service

Snelle levering, top service

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl