Te hoge prijs van het product

Ik ging voor een Gardena irrigatiepomp maar werd door de verkoper op een andere irrigatiepomp geattendeerd en zag van de Gardena af en heb een Metabo gekocht op aanraden van de verkoper van Kees van der Spek Thuis op het internet gekeken was de pomp ruim 40 euro goedkoper in aanschaf (110 euro i.p.v 156) Ben van mening dat 25 % verschil wel erg veel is ook al begrijp ik wel dat ze meer kosten maken dan een bedrijf dat alleen via het internet verkoopt. De betreffende Gardenapomp is wel overal in prijs hetzelfde omdat Gardena daar blijkbaar wel prijsafspraken over gemaakt heeft met de verkopende partijen. Al met al een te dure aankoop doordat ik me heb laten overhalen om de Metabo aan te schaffen waar Van der Spek een grotere winstmarge op heeft dan op het merk Gardena.

Snel

Goede presentatie en snelle levering

Toen ik mijn bestelling gedaan had, was de levertijd nog niet bekend (corona tijd, levertijd van leveranciers niet helemaal duidelijk), maar de levertijd viel me uiteindelijk heel erg mee. Goede service, product registratie voor de klant, snel antwoord op mijn email. Zeker aan te raden.

Snel en correct

Heel snel materiaal ontvangen

prima geholpen

Net bedrijf, overzichtelijk. prima!

Plezierig geholpen en veel know how.

Goed maar ONTGOOCHELD

Goed omdat de bestelling vlot ging Goed omdat de retournering/terugbetaling vlot ging.(had verkeerd besteld) ONTGOOCHELD: nadat de nieuwe bestelling geleverd was bleek dat er nog software moest gedownload worden ! DIT STAAT NIET VERMELD BIJ DE OMSCHRIJVING Als hobby mecanicien tracht men zoveel mogelijk zijn herstellingen zelf uit te voeren. Via via toch kunnen downloaden maar voor de installatie is een password nodig....en daar wringt het schoentje.....password is alleen voor professionele installateurs. Na paar keer telefonisch contact met jullie hebben gehad is jullie advies: Stuur de robot naar ons ex........dat is niet de ''definitie '' van een hobby mecanicien ! Gaat het hier om zoveel mogelijk omzet te proberen te hebben zonder na te denken ? Advies: vermeld dit op jullie site of voorzie een link waar men de de nodige software kan downloaden en installeren aub.

Goede service en goed geholpen

Ik ben tevreden over dit bedrijf.

Correct en deskundig te woord gestaan

De grasmaaier was beschikbaar, is afgesteld en de kosten zijn voldaan (per pinapparaat).

Goede service, afspraak is afspraak

Goed advies, goede service, installatie service is eveneens aan te raden bij aankoop van een robotmaaier. Zeer tevreden over de maaier, kies voor het betere werk een husqvarna en de trimmer werkt ook goed.👍🏼 Zeker aan te raden.

top: van advies tot levering

Ik werd professioneel geholpen in de keuze van een bosmaaier waarna de keuze werd vastgelegd op de multitool van EGO.elektrische bosmaaier. Mijn eerste ervaring in het gebruik als grastrimmer is zeer positief. de andere multitools werden tot nu toe nog niet gebruikt maar verwacht hiervan eenhetzelfde positieve ervaring. Over het bedrijf " Kees van der Spek " kan ik alleen maar lovende woorden uitspreken. een ongelofelijke service van advies , opvolging bestelling, informatie verstrekken tot en met aflevering. Nooit eerder meegemaakt.

prima, snelle service

Je krijgt iemand aan de lijn met verstand van zaken, niet een call center met een protocol voor zijn neus. Daar heb je wat aan!

Zeer persoonlijke deskundige service

Ondanks Corona goede uitleg en instructie

Ik heb mijn juiste adres voor tuingereedschap gevonden

Ik heb denk ik het juiste adres gevonden voor mijn toekomstige benodigd tuingereedschap. Simpel Duidelijke webpagina Snel Overzichtelijke factuur.

Goed advies, duidelijke afspraken, goede service

Niets toe te voegen

Snelle correcte levering

Hoewel ik in Belgie woon, werd het product sneller of even snel geleverd dan bij Belgische webshops! topservice!

Primagedaanenalserietsisreagerenzesnel.

Fijn bedrijf om zaken mee te doen!

Sinds een jaar of 5 kom ik bij dit bedrijf. Heb hier machines gekocht, gehuurd en mijn maaimachines komen hier voor onderhoud. Hebben kennis van zaken, hebben een goede service, en de machines worden altijd goed onderhouden.

De werkzaamheden zijn conform afspraak uitgevoerd. één minpunt is de aanvulling op de offerte/opdracht betreffende de prijsafspraak.

Prima uitleg en service.

Prima adres voor tuinmachines.

Komt afspraken na!

Vaklui, van veel markten thuis en verkopen / servicen goede merken.

Uitstekende service

ben erg tevreden over de manier waarop van der Spek mij als klant behandeld. afspraken worden goed nagekomen en de uitvoering van reparaties en onderhoud gebeurd vrijwel altijd snel en professioneel.

Perfect!

Product perfect en geleverd in 24 h! uitstekend.

zeer snelle service

website om onderdeel te zoeken via tekeningen is prima bestelling verliep zeer vlot met snelle levering

Bestelling snel ontvangen en zeer tevreden over de EGO grasmaaier.

Tevreden.

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl