Prima voor elkaar

product zoals beschreven snel geleverd.

Fantastisch

Klant staat boven alles zijn sterk service gericht

Fijne ervaren mensen goede expertise

Ik heb de Terazza Borstelmachine aangeschaft na een uitgebreide demonstratie van Sjoerd. Makkelijk in contact en de prijs was ook erg mooi!

Bestellingen snel en goed geregeld

Goede dienstverlening.

prima geholpen en duidelijk.

wij waren opzoek naar een machine om onkruid te verwijderen op het schoolplein en gevonden. er is wel verschil in benadering van personeel naar de klant toe. dat heb ik wel ervaren. de een verteld duidelijk wat van de machine. de ander niet of het vanzelf sprekend is wat de machine kan . en de bediening ervan.

Snelle en betrouwbare online winkel!

Desondanks een levering in België, verliep alles snel, transparant en vlotjes. Thanks !

Scherpe prijs/kwaliteit + service na aankoop product.

Scherpe prijs/kwaliteit + service na aankoop product.

Correcte en snelle levering!

Ruim assortiment, héél handige zoekfunctie zodat je snel en makkelijk het juiste onderdeel of accessoire kan kopen.

Bereikbaar, snel en voordelig

Na prijsstijgingen van brandstof en een terugleverheffing op mijn zonnestroom besloten over te gaan op accu tuingereedschap. Met hulp van Kees van der Spek(binnen korte tijd een deskundige verkoper aan de telefoon) een assortiment uitgezocht wat me een gratis accu opleverde. Op de nota verrast door de korting waardoor er nog een bladblazer overbleef. Levering aan vervoerder ging erg snel. Financiële afwikkeling van de korting liep snel en correct.

nog onbekend

Wij hebben de bestelde materialen ontvangen, maar één borstel was niet voorradig, dus die komt nog. Dat betekent, dat wij nog niets gebuikt hebben. Maar: de contacten hierover waren zeer correct!!

Snelle, goed verpakte, levering tegen redelijke prijs.

mooie producten, snel geleverd

Dit bedrijf levert kwaliteitsproducten tegen goede prijzen en het wordt direct geleverd

uitstekend

zeer correct

Handig

Snelle service ,handig overzicht op de site

Snel en product voldoet vlgs verwachting.

gewoon goed

Prettig contact en snelle levering

Zeer snelle levering.

Geweldig!!!

Dit is een supermachine. Het werkt zo fijn je hoeft niet meer alles met een mesje te verwijderen alleen de hoekjes want daar kan de borstel dan net net bij maar het werk wordt zo gemakkelijk gedaan. Geen rugpijn meer en geen uren meer nodig om al het onkruid weg te halen Ik ben er zeer blij mee het is wel een investering maar dat is het waard en sneller klaar !!!

Top…. netjes afgehandeld

Het bestelde product netjes afgeleverd, zeer tevreden.

goede service

goede service

Perfect!

Alle artkelen (Gardena micro drip systeem) de volgende dag geleverd! Na 1 week een probleem met 1 artikel en gelijk nieuwe opgestuurd. Op de site is alle informatie te vinden, die nodig is! Beter dan de Gardena site zelf. Zo bestel je niets te veel en niets te weinig

Snel geholpen, eerlijke prijs

Heel goed geholpen met het opzetten van onze account en verassend snel geleverd aan een eerlijke prijs. Aanrader. :)

Lekker onbevangen met een goed oog voor de juiste service

Iedere keer weer fijn om te remmen. Mooi bedrijf.

Goede en correcte klantbenadering

Ondanks dat de levering van de fabrikant achter bleef, werden we met regelmaat toch op de hoogte gehouden over de status. Zeer correct zonder dat je je verder afvraagt, komt er nog eens wat? Dank.

ook bij vertraging wordt er in formatie je toe gezonden

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl