Plezierig contact, vlotte behandeling en afhandeling Voldoende product informatie en instructie bij monde van Joost. De bijgeleverdeDVD(uitgebreide instructie)Niet op TVscherm, maar wel op computerscherm afeesbaar. De robot is een onverdroten werker.
Goede begeleiding, service en uitleg bij aankoop nieuwe machine. Graag de komende tijd nog even de aandacht en service vasthouden als in het begin.
Prima zaak met kennis van hun producten.
Afspraken worden goed nagekomen. goede werkplaats voor service
Prima uitleg en hulp bij mijn vragen. Geeft vertrouwen om te kopen.
Denkt met de klant mee om zo een goed product af te leveren op lange termijn!
het advies was goed en de reparaties volgens afspraak gemaakt.
Zoals uit mijn beoordeling blijkt lijkt het mij een nadere toelichting overbodig!
Klantvriendelijk, goede uitleg en advies over produkt
de 2 atikelen die wij bij u kochten voldoen uitstekend.
Beter dan verwacht; wij kwamen voor een orientatie, maar zijn direct tot aanschaf overgegaan !
Alles is gewoon dik voor elkaar nette zaak en mooie goede machines.
komen afspraken na levern matriaal netjes af ook na reparatie
Toppie Joppie!!!!!!!
Toppie Joppie !!!
Nijverheidsweg 22
2821 AW Stolwijk
Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: [email protected]. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl