Goed bedrijf vriendelijke mensen

Alles goed geregeld

Alles vlot.

Bestelling en levering zoals het moet.

duidelijke info op de website, vlotte en nette afhandeling

zeer tevreden

Duidelijke site. Goede kwaliteit producten

Super ervaring. Makkelijke en duidelijk site. Hulp die ik via de telefoon kreeg van een medewerker was echt super goed. Inclusief likes van de benodigde producten. Daarna makkelijk de goede spullen bestellen.

Uitstekend advies

Alle tijd genomen om te informeren over de diverse motorkettingzagen. Nadat de keuze was gemaakt zeer uitgebreide uitleg gekregen. Zaag is inmiddels flink ingewijd, tot groot ongenoegen van een buurtbewoner, hahahaha! Top!

alles super snel geregeld echt top klasse

Vandaag besteld en binnen enkele dagen was mijn bestelde product binnen netjes verpakt en afgeleverd.

Snelle levering, prima service.

Al meerdere keren spullen besteld via deze firma. Alles correct afgehandeld. Snelle levering en prima service. Aanrader!

Snelle levering, goeie kwaliteit.

Mijn vaste dealer voor tuingereedschap

Bijna altijd wordt er binnen 1 werkdag verzonden, de prijzen zijn netjes en in de winkel is het gezellig en worden er nieuwe dingen getoond. Daar krijg je kooplust van en het geeft je het gevoel dat je voor tuingereedschap (ik koop altijd elektrisch) bij Kees van der Spek altijd terecht kunt.

Gewoon top

snelle service!

g

b

Snelle service!

Onderdelen zoeken op tekening is zeer prettig, foto’s bij de onderdelen zou nog fijner zijn. Ze hanteren goede prijzen en goede service.

Tevreden

DE levering van de produkten is vlot verlopen .

Personeel met veel kennis over materie.

Goed bedrijf, goede producten , snelle service.

Alles prima

Ge duwt op de knop, het geld gaat van uw rekening en 2 dagen later staat alles aan uw deur, netjes verpakt zoals het hoort.

Heel positief

Vlotte communicatie

Handige en duidelijke website. Vlotte werking.

Handige en duidelijke website. Vlotte werking. En aansluitend, eenprima opvolging van de bestelling.

Product ok en op tijd

Product ok en op tijd geleverd

Top qualiteits produkten

Zeer tevreden met de kooimaaier

Besteld en vlot geleverd

Vandaag besteld de volgende dag geleverd

correcte levering

snel geleverd en goede onderdelen lijst. grote voorraad

Besteld en de volgende dag in huis

Bellen en een vakman aan de telefoon, willen niet alleen wat verkopen maar geven een eerlijk advies.

fijne zaak

goed geholpen

Uitstekende service en prijs- kwaliteit verhouding

Mail gestuurd met een paar vragen en kreeg snel duidelijk antwoord. Bestelling werd vlug geleverd. Goed op de hoogte gehouden tijdens dit proces. Factuur ook per mail.

Nijverheidsweg 22

2821 AW Stolwijk

ingrid@keesvanderspek.nl

Over Kees van der Spek Tuinmachines B.V.

Kees van der Spek is al ruim 40 jaar een begrip op het gebied van tuinmachines, tuingereedschappen, onderdelen, onderhoud en reparatie. Zowel lokaal in de Krimpenerwaard en omstreken als online in nederland en België bieden wij u een enorm assortiment aan producten én persoonlijk advies. Wij verkopen (robot)grasmaaiers, kettingzagen, bosmaaiers, trimmers, heggenscharen, pompen, hakselaars, snoeigereedschap, besproeiingsproducten, tuingereedschappen, brandstof en onderdelen. Ook alle tuinproducten op accu vindt u in ons assortiment. Wij bieden u een zeer ruime keus. Tevens kunnen wij u het complete assortiment van Gardena leveren. Of u nu een onderdeel zoekt, complete tuinberegening of producten voor het bewateren van uw tuin of terras, u vindt het bij ons. Persoonlijk advies nodig? Neem even contact met ons op: Tel: 0182-342590 of e-mail: info@keesvanderspek.nl. Onze online webshop: www.keesvanderspek.nl