Fijne partij om mee te werken!

Prima bedrijf. Komen afspraken na. Werken netjes. 1 Opleverpuntje was binnen 1 week geregeld! Aan te raden voor serieus geïntresseerden!

een bedrijf die je als opdrachtgever van het begin tot het eind bijstaat.

De gesprekken voordat er ook maar sprake was van een mogelijke opdracht waren echt top. Na de gunning van de opdracht werden er duidelijke afspraken gemaakt en nagekomen. Tijdens de uitvoering zijn er altijd zaken die in het werk moeten worden opgelost. De Geldersche houtbouw bleek ook hier de wensen en oplossingen van de opdrachtgever te respecteren. Chappo, dat heb ik wel eens anders meegemaakt.

Van ontwerp tot oplevering vakwerk

Vanaf het begin dat we de showroom binnenstapten hadden we een goed gevoel bij Geldersche Houtbouw. Alles was strak voor elkaar. Voor Wilbert was geen vraag te gek en hij dacht graag mee in het creatieve proces. Zijn uitgebreide bouwkennis en eerlijkheid heeft ervoor gezorgd dat wij onze droomwoning konden realiseren. Ook tijdens het bouwproces merkte je dat de werkers dit niet voor de eerste keer deden. De kwaliteit van materialen en apparatuur, netheid en snelheid van werken. Zeer tevreden.

Prima bedrijf met mooie produjte

Onlangs voor de tweede keer een schuur laten bouwen door Geldersche houtbouw. Opnieuw prima verlopen. Ook de paar opleverpunten waren zeer snel en goed opgelost. Echt een bedrijf om aan te bevelen.

Prachtig tuinhuis volledig naar onze wens

Ondanks de momenteel dure tijden is het Geldersche Houtbouw toch gelukt om een tuinhuis te ontwerpen geheel naar onze wens. Door met opties te komen om andere en dus goedkopere keuzes te maken konden we toch ons droomtuinhuis realiseren. Geheel volgens afspraak gebouwd en ook qua planning wordt er strak gewerkt. Erg fijn! Dit was onze tweede aankoop bij Geldersche Houtbouw en wederom zijn we dik tevreden. Extra pluspuntje: bij oplevering kregen we een potje zwarte verf om eventuele schade of kale plekjes die in de toekomst zouden kunnen ontstaan bij te werken, top!

wij hebben de samenwerking met de geldersche houtbouw als zeer prettig ervaren.

de ontvangst was prima wordt goed meegedacht, afspraken worden nagekomen, de bouwvakkers zijn meedenkende en ervaren vakmensen en de nazorg was ook dik in orde.

geweldig bedrijf wat ook meedenkt en perfecte uitvoering

De Geldersche houtbouw denkt me je mee betreffende het project. Voor mij was dat ideaal aangezien het zomerhuisje op een eiland in de Loosdrechtse plassen moest worden geplaatst. Alles hebben ze uit handen genomen ook het vervoer over water en het resultaat mag er zijn. Kortom indien je op zoek bent naar het laten bouwen van een zomerhuisje ga eerst bij de Geldersche houtbouw langs en vrijwel zeker hoef je niet verder te kijken.

Goede informatie vooraf, voorbereiding en in 1 dag plaatsen

Duidelijkheid bij 1e bezoek voorzien van tekeningen. Daarna flexibiliteit bij planning van datum. Zoals afgesproken schuur in 1 dag geplaatst.

super efficiënt en professioneel team en een prachtige schuur

Jaap, Diederik en Cornelis, heel veel dank voor het realiseren van onze prachtige schuur in Italië. Na vele aanpassingen, kwam het hele bouwpakket op de aanhanger voorrijden en stond de schuur binnen 12 uur! Bijzonder efficiënt en professioneel en het was een groot genoegen jullie over de vloer te hebben. Wij gaan genieten van onze schuur.

Van eerste kennismaking tot oplevering fantastisch!

Geldersche houtbouw is een fijn bedrijf met goede medewerkers, zijn stuk voor stuk vakmensen. Duidelijke offerte, ontwerp en gestroomlijnde planning zorgt voor een fijne mooi eindresultaat, chapeau. Enig minpuntje was de onderaannemer die men had ingehuurd voor de betimmering van de binnenwanden, wanden niet waterpas afgewerkt, ruimden hun afval niet op en vertrokken zonder gedag te zeggen.

Hele positieve ervaring van begin tot eind.

Mooi eind resultaat . Vakkundige mensen zeer prettig geholpen. Zou het iedereen aanraden.

Goede communicatie, meedenkend, vakwerk

Een goed bedrijf die meedenkt, vakkundig is, En wat je in de winkel besproken hebt, zo wordt het ook geleverd.

prachtige perfecte schuur geplaatst

goede informatie bij de aankoop. Alles keurig op tijd, goede communicatie, vriendelijke vakkundige mensen. We zijn er heel blij mee.

Top bedrijf

Zijn zeer tevreden over het gehele proces van design tot uitvoering. Een vakkundige en klantvriendelijke organisatie die hun afspraken nakomen en een mooi product opleveren. Zeker aan te bevelen.

Hele positieve ervaring met Geldersche Houtbouw bij de bouw van een schuur/kantoortje.

Geldersche Houtbouw was zeer creatief in het ontwerp, flexibel in de planning en bouw en een heel plezierig bedrijf om mee te werken. Geen gedoe of gezeur als planning of andere zaken net even anders moesten; Werd gewoon goed opgepakt! Het allerbelangrijkste is echter, dat zij een fantastische schuur hebben opgeleverd die zelfs mooier is dan verwacht!

Klantgerichte kwaliteit

Een persoonlijke benadering. Ondanks personele wisselingen en diverse malen overdracht is er uiteindelijk een prachtige schuur geleverd.

Erg tevreden.

Fijn geholpen en het resultaat is ongelofelijk mooi!!

Alles tot in de puntjes geregeld.

Alles zeer goed verzorgd. Datum en tijdafspraken top. Zeer gemotiveerd en bekwaam personeel.

Afspraken worden nagekomen, plezierige samenwerking!

Duidelijk verkoop proces met Wilbert die duidelijk uitleg geeft en als grote voordeel ook zelf bouwervaring heeft, en op alle zo'n beetje alle afdelingen van Geldersche Houtbouw gewerkt heeft. Ondanks dat we pas 3 weken voor realisatie de technische tekeningen kregen, konden we met Bart en Daan snel schakelen en nog steeds al onze wijzigingen en wensen (net) op tijd doorvoeren. Daan en Bart bleven allebei rustig, en als we 's avonds wijzigingen hadden doorgegeven verwerkte Daan die meteen de volgende ochtend. Dat werd super op prijs gesteld. Met Wilco, Jan en Cornelis werd de bouw gerealiseerd. Ook hier was de samenwerking prettig en werd er met ons meegedacht. De realisatie kwam precies overeen met de tekeningen en we zijn daarom super tevreden over het resultaat en de wijze waar deze tot stand is gekomen! Als laatste nog een tip: tijdens het ontwerp proces zou het handig zijn om een gedeelde map online te kunnen raadplegen met daarin de laatste versie van de tekeningen. Nu worden die tekeningen heen en weer als bijlagen van mails verstuurd met als risico mogelijke verwarring.

Perfect in een woord

Snelle bouw en goed afgewerkt zoals afgesproken

Prima werk geleverd!

Ik ben zeer tevreden met de opgeleverde schuur en de nieuwe carport. De kwaliteit en afwerking zijn uitstekend. Jammer was dat alleen de dakpannen een latere levertijd hadden.

Mooi.

Schuur van 4,5x8 m. Snel geplaatst. Veel complimenten uit de buurt en bijna iedereen die het ziet zou er in willen wonen.

Van begin tot het eind perfect!

Vanaf het eerste contact met de Gelderse Houtbouw tot aan de oplevering is alles perfect gelopen. Het resultaat is een prachtig bouwwerk waar we erg blij mee zijn. Wilbert, bouwploeg en iedereen die zijn/haar steentje hieraan heeft bijgedragen: hartelijk bedankt!

Supe resultaat

Vanaf de offerte tot de uitvoering perfect geregeld. Erg prettig samengewerkt met de mannen in de uitvoering. Snel maar niet gehaast! In overleg oplossingen bedacht in de uitvoering. Samengevat zeer tevreden over het hele traject. Tip; werk indien mogelijk samen met de constructeur van Geldersche Houtbouw. In ons geval kon dat niet en dat heeft vertragend gewerkt.

Vakmanschap !

Wij hadden een uitdaging om binnen een paar maanden op ons stuk grond een bijhuis te bouwen om hier gedurende de bouw van ons huis te kunnen wonen. Gelderse houtbouw ging de uitdaging aan en zijn alle afspraken binnen de termijn nagekomen. Het hele traject van begin tot eind hebben wij ervaren als vriendelijk en professioneel.

de Vang 3

3774 SL Kootwijkerbroek