Afspraken worden nagekomen, plezierige samenwerking!
Duidelijk verkoop proces met Wilbert die duidelijk uitleg geeft en als grote voordeel ook zelf bouwervaring heeft, en op alle zo'n beetje alle afdelingen van Geldersche Houtbouw gewerkt heeft.
Ondanks dat we pas 3 weken voor realisatie de technische tekeningen kregen, konden we met Bart en Daan snel schakelen en nog steeds al onze wijzigingen en wensen (net) op tijd doorvoeren. Daan en Bart bleven allebei rustig, en als we 's avonds wijzigingen hadden doorgegeven verwerkte Daan die meteen de volgende ochtend. Dat werd super op prijs gesteld.
Met Wilco, Jan en Cornelis werd de bouw gerealiseerd. Ook hier was de samenwerking prettig en werd er met ons meegedacht. De realisatie kwam precies overeen met de tekeningen en we zijn daarom super tevreden over het resultaat en de wijze waar deze tot stand is gekomen!
Als laatste nog een tip: tijdens het ontwerp proces zou het handig zijn om een gedeelde map online te kunnen raadplegen met daarin de laatste versie van de tekeningen. Nu worden die tekeningen heen en weer als bijlagen van mails verstuurd met als risico mogelijke verwarring.