Vriendelijk geholpen en duidelijke informatie ontvangen.

We zijn door Erik heel goed geholpen en hebben een schuur met overkapping naar onze wensen besteld. Ook de levering en plaatsing is heel goed verlopen. Wij zijn tevreden met het verloop van deze aankoop.

Onze hoge verwachtingen zijn helemaal uitgekomen!! :-)

Het hele traject vanaf eerste verkoopgesprek tot en met de laatste montagedag ging heel goed en prettig. Wij hebben goede afspraken kunnen maken over werkverdeling waardoor de prijs veel aantrekkelijker werd. Last but not least: we zijn zeer tevreden over het eindresultaat!

Van begin tot eind: super…

Zoals al aangehaald: van werkelijk het eerste serieuze gesprek tot en met het laatste (handgemaakte!) klosje was alles gewoon top. Meedenken, oplossingen creeeren, maar ook de sfeer waaronder alles is gerealiseerd: zó wil je geholpen worden….

Uitmuntend!

Prachtig bedrijf met gemotiveerde en betrokken medewerkers die van A tot Z hun afspraken nakomen met als resultaat een zeer tevreden klant!

Fantastisch mooie tuinkamer!

Geldersche Houtbouw heeft alles tot in de puntjes verzorgd, vanaf de tekening tot het plaatsen klopte alles. Een echte aanrader als je van plan bent iets te laten bouwen.

Van het begin tot het einde korte lijnen en zeer goed overleg!

Wij hebben in de Geldersche Houtbouw een goede partner gevonden om samen onze mooie woning te realiseren. Ontzettend leuk en gastvrij bedrijf.

Houtbouw maakt zijn beloftes waar!

We zijn erg blij met het mooie resultaat van alle inspanningen die de diverse vakmensen de afgelopen weken hebben neergezet. Vragen werden meteen opgepakt en de afstemming is steeds plezierig geweest. Ook in het voortraject was de afstemming goed. De mooie showroom smaakt naar meer maar schept ook verwachtingen. Deze zijn voor ons inmiddels ruimschoots waargemaakt: kwaliteit en afwerking binnen de daarvoor overeengekomen tijd..

Het kan niet beter. Zeer klantvriendelijk en geweldige kwaliteit

Vanaf het eerste moment hadden we een heel goed gevoel bij Geldersche Houtbouw. Het meedenken bij het ontwerp en de correcte weergave van de afspraken in het contract. Vervolgens hebben een aantal geweldige vakmensen een kwalitatief zeer goede schuur gebouwd. Het eindresultaat was zelfs nog mooier als wij hadden durven hopen.

Tip Top! Een zéér nette en vakkundig flexibele organisatie

Opdracht: 11m x 3m schuur+overkapping. Uitdaging: hoogteverschillen met grond. Fundering. Mooie showroom en gastvrij personeel. Prima offerte traject. Snelle response tijd, binnen één week. Duidelijke communicatie met alle mogelijkheden. Terugkoppeling over bouwtekeningen is goed. Tijdens de bouw keurig personeel, zijn beleefd. Vragen om niks, maar ze zijn erg dankbaar als hun een kopje koffie wordt aangeboden. Vakkundig bouwers die van aanpoten houden. Als er manco's zijn, worden deze zo snel mogelijk op een zaterdag bijvoorbeeld ingehaald. Ook de onderaannemer, hoveniersbedrijf Van Moort is ook een zéér fijne bouwer. Voor hun gelden dezelfde complimenten!

Goed en professioneel

Het gebouw is een veredelde landbouw schuur met hoge afwerking en isolatiemateriaal, vloerverwarming en keuken annex kantoor ruimte , buitenoverlapping . Mooie verblijfsruimte voor hobby en eventueel zakelijk gebruik. Houtbouw heeft aan onze hoge verwachtingen voldaan in een strakke planning gebouwd. Wij zijn erg tevreden dat we voor Houtbouw bv hebben gekozen.

Een prachtig bedrijf met gedreven medewerkers.

Vanaf het begin zijn we heel goed geholpen en tijdens het gehele proces prima op de hoogte gehouden over de voortgang. Uitstekende kwaliteit tegen een fatsoenlijke prijs. Afspraken zijn zonder meer goed nagekomen en medewerkers waar je als bedrijf trots op kunt zijn. Veel inzet en uitstekend eindresultaat. Wij zijn erg blij met de mooie aanvulling van ons huis en tuin. Beslist een aanrader!!!

Prima flinke werkers

Prettige werksfeer, gaan niet voor een buitje aan de kant

Uitstekende begeleiding/service en een top resultaat!

We zijn super geholpen met onze schuur. Creatief, meedenkend en goed luisterend naar onze wensen. Het eindresultaat is geweldig! We zijn ontzettend blij dat wij gekozen hebben voor Geldersche Houtbouw! Normaals dank!

Onze ideeën voor een tuinhuis zijn prima naar de praktijk vertaald.

Goede afstemming in de voorbereiding, de ideeën goed doorgegeven naar de productie, de planning klopt en een perfecte, vlotte montage.

professioneel, correct en betrouwbaar

Goed bedrijf met professionele aanpak van begin tot einde. Levert kwaliteit en denkt mee. Werkt voortvarend en heeft ook betrouwbare onderaannemers. Kan ze warm aanbevelen.

Mooi team

Veel geleerd van jullie maar ook dingen gezien die extra aandacht vragen.

Goed bouwbedrijf. Vanaf de eerste plannen tot het eindresultaat grote betrokkenheid

Goede communicatie, betrokken werknemers die vakkundig gaan voor een mooi resultaat.

Een goed en vakkundig bedrijf!

Vakkundige begeleiding, goede inzet, en denken heel goed met je mee!

De schuur is netjes en volgens afspraak geplaatst.

In het gehele traject staan de gemotiveerde vakmensen van Geldersche Houtbouw klaar voor je. Vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Ook het plaatsen van de schuur door de monteurs, is naar volle tevredenheid gebeurd!

Vakmanschap!

De Geldersche Houtbouw kunnen wij aan iedereen aanbevelen. Een erg mooi en goed georganiseerd bedrijf met vriendelijke mensen die zich houden aan afspraken. Het resultaat is nog mooier dan verwacht, een prachtige schuur! Joop en Annelies Plasmolen

Gelderse houtbouw levert kwaliteit met landelijke uitstraling in verrassend korte tijd.

Na tig jaar hadden we eindelijk de gelegenheid om het oude gammele schuurtje te vervangen door een degelijke grotere schuur. Wel met behoud van overkapping ernaast. Bij de kennismaking werden we meteen serieus, gedegen en enthousiast rondgeleid en geïnformeerd over de vele mogelijkheden. Onze keuze werd al snel gemaakt voor hun voorstel voor een 4 x 4 m schuur met 2 x 4 overkapping in de hun kenmerkende degelijke en landelijke uitstraling. Het wachten in de winter en coronatijd was de moeite waard: na de fundering werd het geheel in een (voor ons) recordtijd van 2 dagen neergezet, waarbij heel soepel de laatste wijzigingen nog konden worden aangebracht. Wij zijn heel tevreden en trots op het resultaat en oogsten bewondering van iedereen!

Fantastisch!

Vanaf begin af aan was het op een vriendelijke, professionele dat wij de Geldersche Houtbouw hebben ervaren. Tussendoor werden we goed op de hoogte gehouden, alle afspraken werden nagekomen en alles voor een keurige prijs.

netjes en supersnel

We hebben een schuur laten plaatsen met veranda en carport. Het geheel is precies zo geworden als we hadden afgesproken en zoals we hadden verwacht.

Geweldig goed!

Correcte afspraken,goede begeleiding en prima service!

Vriendelijk en professioneel

De keuze voor Geldersche Houtbouw is erg goed bevallen. Gezellige jongens en buitengewoon professioneel. Echt een eerlijke club, het wordt gewoon goed voor je geregeld vanaf sales tot de uitvoering. Heel tevreden!

de Vang 3

3774 SL Kootwijkerbroek