Kijken met een goed gevoel en veel plezier terug op de hele verbouwing/renovatie!
Gelukkig hebben we samen met loodgietersbedrijf Moes de puntjes op de i kunnen zetten.
In een woord: topaannemer met zeer vriendelijk, vakbekwaam en behulpzaam personeel! In 14 werkdagen is er een uitbouw bij ons geplaatst waar andere aannemers 5 werkweken over zouden gaan doen. Planning die tot op de dag/uur klopt. Kwaliteit in materiaal en uitvoering staan bovenaan hun lijst en ze gaan uitdagingen niet uit de weg. Nogmaals bedankt Jeroen, Zefanja, Rico, Arjan en Tony voor de prachtige aanbouw. We weten jullie te vinden bij een volgende klus.
In ons huis is de begane grond 2,5 meter uitgebouwd, op de eerste etage een deel uitgebouwd en de gehele benedenverdieping opnieuw opgebouwd. In totaal een klus van 4 weken. Zowel voorafgaand als tijdens en na afloop van de verbouwing hebben wij een zeer positieve indruk gekregen van Kuilboer en de Boer. De planning is keurig gehaald, er was uitstekend overleg met alle werknemers en de kwaliteit goed tot zeer goed. De offerte was vooraf goed uitgewerkt en daardoor geen verrassingen achteraf, een zeer prettige manier van werken. Al met al een aanrader!
Wij zijn zeer tevreden over het verloop en het resultaat van onze aanbouw/uitbouw. Vakwerk, goede communicatie en een uitstekende planning. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen. Er wordt meegedacht, hard gewerkt en aan het eind van de dag wordt alles opgeruimd. Top!
Een niet alledaagse klus professioneel uitgevoerd. Top!
De mannen nemen hun werk serieus, denken mee, geven ideeën, komen hun afspraak na. Als er iets is houden ze je op de hoogte, ben je niet tevreden dan zorgen ze dat je tevreden wordt.
vooral oplossingsgericht meedenken in onze wensen en een betrouwbare uitvoering volgens een strak werkschema.
Combinatie van vriendelijkheid en vakmanschap. Daarnaast uiterst betrouwbaar en communicatief sterk. Zeer goede organisatie van de werkzaamheden
Constructief, meedenkend, professioneel en bovenal klantvriendelijk
Goed contact, veel overleg mogelijk en goed bereikbaar. Komen afspraken na en denken mee.
Betrouwbaar, efficiënt, netjes werken en snel klant vriendelijk en houdt zich aan de afspraken.
Goed verlopen verbouwing.
Goed persoonlijk contact,Afspraken worden nagekomen.Er word meegedacht en men streeft naar pefectie!Nogmaals bedankt voor de goede samenwerking en geleverde werk.Klasse jongens..
de verbouwing is netjes verlopen en schoon. De aannemer heeft ook oog voor details en als iets niet goed is wordt het verholpen.
Goed contact; goede relatie; mooi en netjes werk afgeleverd; afspraken nakomen
De cijfers spreken voor zich.
Ik kan iedereen Kuilboer en de Boer aanraden. Zeer betrouwbaar, meedenken, afspraak is afspraak. Ondanks het weer is toch de planning gehaald, de jongens hebben keihard gewerkt en vakwerk geleverd! Zafanja & Jeroen enorm bedankt!
PRIJS /KWALITEIT ZEER GOED SNEL EN GOED WERK GELEVERD (ZEER KORTE PLANNING) VAKKUNDIG EN AARDIGE WERKLUI WELKE DE KLUS NA ELKE DAG NETJES ACHTER LIETEN
Wij hebben onze uitbouw en dakkapel laten plaatsen door de firma Kuilboer & de Boer. De heren waren zeer betrokken, hebben ons een keurige offerte geboden en zijn alle afspraken perfect nagekomen. Grote complimenten.
Een heel prettig bedrijf in alle opzichten. Altijd aanspreekbaar en komt de afspraken goed na. Komt zelf ook met goede ideeën en voorstellen. Duidelijk en helder. Zeker aanbevolen!!
Jeroen en Zafanja, zijn mannen die weten waar ze het over hebben en altijd bereikbaar zijn indien je vragen of opmerkingen heb. De prijs wat zij berekenen voor de verbouwing zijn heel scherp. Hele goeie ervaring en voor herhaling vatbaar.
Zowel Zefanja als Jeroen zijn vakmensen, die veel kennis hebben en persoonlijk vind ik betrouwbaar ook belangrijk. Mocht er iets zijn kun je altijd bellen en wordt er duidelijk gecommuniceerd.
Wezelkoog 34 C
1822BL Alkmaar