Goede sfeer en goede begeleiding
Toen we begonnen met onze fitnesstrainingen was de training gericht op een fysiotherapeutische begeleiding van mensen met rugklachten. Door de begeleidingontstond een leuke groepssfeer. Die groepssfeer werkte positief om de drempel naar de fitnessoefeningen te slechten Iedereen in de groep ervoor deze vorm van fitnessen met naoefeningen heel positief. Helaas is de begeleiding door reorganisaties veranderd en is de groep uitelkaar gevallen. Het heeft wel degelijk een effect op onze morivatie gehad. De motivatie om voor de,,juf"tekomen en voor het bijbuurten met de anderen van de groep viel weg. We komen nu ook minder,omdat we het alleen maar werken met de apparaten eigenlijk bloedsaai vinden.
Vriendelijke, zeer laagdrempelige sportschool. Zeer attente, hartelijke medewerkers.
Ik ben uitermate tevreden. Het sportcentrum met sfeer doet zijn naam eer aan. Ik ben tevreden over aanbod, personeel en accommodatie.
Een gezellige en vertrouwde sfeer,voel me echt thuis .
Gezelligheid, sfeer, deskundigheid van de medewerkers, benaderbaarheid van de instructeurs.
Prima sfeer, heel schoon. Nieuwe mensen worden goedopgenen
sport er al jaren tevreden
Sportschool met enorm veel sfeer. Ik ga altijd met veel plezier de les in .
Het is een gezellige ontspannen sfeer en kom graag sporten.
Ik heb het prima naar m'n zin, gezellige 'onskentons' sportschool. wel met professionaliteit, Het is een commerciële geoliede machine en dat ervaar ik als prettig. Door de persoonlijke benadering voelt men zich verbonden met de sportschool. Bovendien is alles goed geregeld.
Fijne sportschool met goede, betrokken medewerkers die weten waar ze het over hebben.
Positieve sfeer, fijne begeleiding. Personeel is vriendelijk en altijd bereid te helpen.
Ik sport al weer verschillende jaren met veel plezier bij Jan de Rooij, hebben hier een hecht clubje opgebouwd waar we ook in onze vrije tijd wel eens iets samen gaan doen. Personeel altijd vriendelijk en tijd voor een praatje.
Positieve ervaringen wordt steeds minder.
Prima sfeer, betrokken personeel.
Het gezelligste sportcentrum met een onwijs goede, leuke en informele sfeer. Fijne instructeurs die altijd tijd en aandacht voor je hebben. Na de lessen altijd even lekker bijkomen in de bar, samen met andere sporters en instructeurs. Het lesrooster wordt ook goed afgestemd zodat je goede combinaties van lessen kunt maken. Al met al een heerlijke omgeving om lekker te sporten en ontspanning te vinden!
Fijne sportschool met sfeer en deskundige begeleiding. Het aanbod van groepslessen is groot. Fijn dat er een sport instructeur voor de groep staat. Geen videoles. Dat ervaar ik als zeer prettig
Altijd gezelligheid en goede lessen!!
Heb hier altijd zo'n vertrouwd gevoel als ik binnenkom. er hangt een gezellige sfeer en je kan er ook nog lekker sporten.
Goede sfeer doordat het een klein bedrijf en fam.bedrijf is.gezelligheid