Voor de vierde keer hier een bestelling gedaan voor laminaat. Gaat supersnel en gemakkelijk met goed advies en ook heel belangrijk: niet te duur. Thuis afgeleverd en het laminaat ziet er super uit! Heel tevreden!
Beste Patricia, Fijn om te lezen, dat een vaste klant tevreden blijft en ook terug komt voor wederom een vloer. Zeer gewaardeerd en tot een 5e maal. Veel plezier van de vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
We kregen een goed en uitgebreid advies in de winkel. Hier werd de tijd voor genomen. We mochten tegen een kleine borg wat stalen mee naar huis nemen om te zien hoe het daar uit ziet. Daar waren ze heel flexibel in. Nadat de keuze was gemaakt, werd een duidelijke offerte opgesteld. Wij maakten gebruik van hun leg service, tegen een schappelijke vergoeding. De legger heeft goed werk geleverd. Kortom zeer tevreden.
Toen er iets fout was gegaan werd dit snel en heel goed opgelost. Erg fijn. Ga zo door.
Beste Nico, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Waar mensen werken worden fouten gemaakt. Helemaal niet erg. Belangrijker is, wat de oplossing is en dat er geen vertraging oploopt. Alles is netjes gegaan en weer tijdig gereed. Zodat u kan genieten van de mooie vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
vriedelijk personeel en goede uitleg.
Vooraf op mijn bestelling telefonisch contact gehad. Op mijn vraag die ik stelde, kreeg ik de juiste informatie. Heel vriendelijk geholpen. De bestelling die ik daarna via de site heb gedaan is succesvol verlopen. Komen afspraken na met leveren. Bedrijf goed te bereiken via mail en telefoon.
Beste Lia, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Almere is niet om de hoek en ook daar leveren we netjes volgens afspraak. U kan genieten van een mooie vloer en als u ons nodig heeft, dan weet u ons te vinden. Bedankt voor het vertrouwen en geniet ervan ! Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
In overleg de spullen opgehaald. Nette zaak. Ze bieden meer aan dan uit de website blijkt.
Aankoop bij Roy en Richard super en de levering van de vloer ook super. Vriendelijk en behulpzaam. De legservice helaas verdrietig, mijn nieuwe netgeleverde bank op elkaar gezet waardoor de ijzeren poot door de stof heen is gedrukt. Alle deuren beschadigd door de platen laminaat en de vloer is niet netjes gelegd, op veel plaatsen kon er geen plint worden geplakt omdat er te veel ruimte was. Hierover contact gehad en helaas niets meer vernomen. Uiteindelijk zelf met vrienden de vloer hersteld.. Erg verdrietig omdat ik juist om deze rede gekozen had voor een legservice..
Goede uitleg over optie en aanpak trap.
Hele vriendelijke verkoper! Hij heeft me super geholpen met het uitzoeken van het juiste laminaat, en gezorgd dat het zsm bij mij geleverd was.
Van advies tot levering, leggen van de vloer.
Het uitzoeken van de vloer ging erg prettig. We kregen voldoende informatie en konden een grote staal mee naar huis nemen om de kleur goed te bekijken. Bij de start van het leggen bleek dat de geleverde vloer niet goed was, binnen 2 dagen werdt er door de legger een nieuwe vloer opgehaald en geleverd. Na het leggen een kleine beschadiging ontdekt en deze is heel netjes gerepareerd. Al met al wat trubles gehad maar super netjes opgelost.
Fijne ontvangst in de showroom, goed meegedacht en geholpen. Goed advies bij het inmeten en alles net en vakkundig gedaan.
Prima winkel
Alles verliep volgens afspraak! Keurig en zeer vakkundig gelegd.
Volgende dag meteen geleverd. Alles netjes aangekomen en precies wat ik besteld had.
Snelle levering, kwaliteit, vakkundig gelegd!
Alles is goed verlopen ook had ik wel n.a.v. de uiteindelijk factuur vragen maar dat is verder goed uit gelegd en heb ik dat kunnen accepteren. Ook het leggen is prima en goed verlopen, wel vond ik het jammer dat er voor de plinten geen lijm was achtergebleven ivm werkzaamheden waar de plint nog niet gelegd kon worden zoals een kast en de keuken. Weet ook niet of dat met elk soort lijm gedaan kan worden.
Beetje vreemd is het wel dat je indien je slechts een plint/U-kap besteld, al 'n beoordeling in dient te vullen.
Goede service en snel en goed gelegd.
Door goede uitleg en alle tijd hebben we andere keuzes gemaakt dan verwacht. Deze vielen zelfs goedkoper uit. Duidelijke uitleg, en alle tijd voor ons. Zelfs op een zaterdag.
Afspraken worden nagekomen.
Ik heb er mijn nieuwe vloer voor boven besteld tegen een super voordelige prijs, helemaal fijn voor iemand met een kleine portemonnee, er werd zeer snel gebeld voor een bezorgafspraak en werd keurig geleverd. Vloer ligt er nog niet in,omdat ik eerst nog het een en ander moet verven, daarna leg ik graag de super mooie vloer. Ben er nu al blij mee!
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00