Actielamininaat werd ons aangeraden door vrienden. Vriendelijke ongehaaste bediening, goed advies, snelle levering.
Genoeg keuze, vriendelijke verkoop, makkelijk afspraken te maken en deze worden ook keurig nagekomen. Vloer top gelegd.
Ok
Onze laminaat moest nog even in bewaring blijven, dit was absoluut geen probleem, enorm snelle levering en we zijn echt goed verder geholpen door het personeel in de winkel.
heel goeie ervaring voor eerste bestelling voor herhaling vatbaar
zeer prettig ontvangen en goed advies gekregen.
Erg tevreden over de klantvriendelijk van de winkel en de leggers!
stiptheid bij levering: uitstekend compliment voor de chauffeur: hulpvaardig ( bij het lossen) en zeer vriendelijk
Prettig geholpen
Mogelijk tijdig aangeven wat verwachte levertijd is
Goed advies in showroom.
Goede service en goed materiaal. De 'legger' was zeer professioneel en heeft het keurig gelegd (binnen de afgesproken tijd), alles ook netjes en schoon achtergelaten! Absolute aanrader
Goede prijs, kwaliteits verhouding snelle en goede Bezorging
Hele fijne uitleg gekregen en een goede keuze kunnen maken!
Beste Martijn, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel woongenot van de vloer. Mvgr. Team Actielaminaat
We zijn heel goed geholpen door Richard. Goed advies en zeer enthousiast. Ook de overige medewerkers waren vriendelijk.
Geachte mevrouw Vening, Dank voor uw mooie reactie en veel plezier van de vloer. Groetjes, Richard en de anderen van Actielaminaat.
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00