Onze laminaat moest nog even in bewaring blijven, dit was absoluut geen probleem, enorm snelle levering en we zijn echt goed verder geholpen door het personeel in de winkel.
heel goeie ervaring voor eerste bestelling voor herhaling vatbaar
zeer prettig ontvangen en goed advies gekregen.
Erg tevreden over de klantvriendelijk van de winkel en de leggers!
stiptheid bij levering: uitstekend compliment voor de chauffeur: hulpvaardig ( bij het lossen) en zeer vriendelijk
Prettig geholpen
Mogelijk tijdig aangeven wat verwachte levertijd is
Goed advies in showroom.
Goede service en goed materiaal. De 'legger' was zeer professioneel en heeft het keurig gelegd (binnen de afgesproken tijd), alles ook netjes en schoon achtergelaten! Absolute aanrader
Goede prijs, kwaliteits verhouding snelle en goede Bezorging
Hele fijne uitleg gekregen en een goede keuze kunnen maken!
Beste Martijn, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel woongenot van de vloer. Mvgr. Team Actielaminaat
We zijn heel goed geholpen door Richard. Goed advies en zeer enthousiast. Ook de overige medewerkers waren vriendelijk.
Geachte mevrouw Vening, Dank voor uw mooie reactie en veel plezier van de vloer. Groetjes, Richard en de anderen van Actielaminaat.
Levering keurig op tijd als afgesproken. Geleverde ziet er mooi uit. Resultaat was prachtig. Erg vriendelijk geholpen in de winkel.
In de showroom zijn we goed geholpen bij het maken van onze keuze. We waren blij met alle ontvangen adviezen. Het inmeten en het leggen is allemaal prima verlopen en we zijn heel tevreden met het uiteindelijke resultaat.
No-nonsense verkopers, eerlijke adviezen, klantvriendelijk, snelle professionele legger.
Geachte heer van Rijswijk, Na uw bericht hebben wij de afspraak gemaakt om uw melding te bekijken en uiteraard op te lossen. Helaas kwamen we tot de ontdekking dat, waar de plinten los zijn gekomen, stucwerk aan de lijm/plint vastzat. Dat duidt op een slechte hechting van het stucwerk op de muur. Iets waar wij weinig aan kunnen doen. Gelukkig heeft u dat ook kunnen zien. De plinten hebben wij opnieuw vastgezet. Maar wij hebben u geadviseerd om contact op te nemen met de schilder/stucadoor, mochten de plinten wederom loskomen. Wij wensen u veel woongenot van de vloer. Mvgr. Team Actielaminaat.
Vooral de bezorger viel in de smaak bij de vriendin die de pakketten voor me in ontvangst nam
Meer flexibiliteit met afspraken. Een persoon alleen verantwoordelijk voor de hele proces (bezorgen, leggen, advies), want ik wil niet b.v. met de legger apart communiceren.
Zeer tevreden over het geheel. Fijne korte lijnen waardoor je direct actie en resultaat krijgt. Duidelijk en goed. Ook zeer tevreden over Gert-Jan die het laminaat is komen leggen i.s.m. Actielaminaat. Hele nette, vriendelijke, kundig man die de gehele bovenverdieping in no-time gelegd had en zeer netjes. Bedankt dus Actielaminaat en Gert-Jan.
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00