Goed geholpen in de showroom. Diverse stalen kunnen lenen om te kijken of deze goed zouden passen bij het meubilair. Goede en snelle oplossing bij productiefout in laminaat (snel omgewisseld) en ter compensatie niets hoeven te betalen voor extra benodigde ondervloer.
Alles ok ,juist 1rol ondervloer tekort geleverd wegens niet voorradig,heb zelf opgelost met naar een winkel een rol bij te halen.
Perfecte service en nakomen van afspraken, boor herhaling vatbaar! Chapeau 😊
We hebben een heel goed advies gekregen, ook diverse stalen thuis neer gelegd van een goed formaat zodat de we de juiste keus konden maken. Kortom 100% tevreden.
Veel keuze en goed advies
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u veel plezier van de vloer.
Geeft goed advies. Snelle levering binnen de afgesproken tijdklok. Vriendelijk personeel.
Dank voor uw bericht en beoordeling. Wij zijn blij met uw goede ervaring. En dat willen wij ook aan onze andere klanten geven. Veel woongenot van uw vloer.
Snelle levertijd. Bezorger klantvriendelijk
Dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend van de beschadigde pakken. Maar gelukkig hebben we dat samen netjes opgelost. Veel plezier van uw mooie vloer.
Na vertraging van leverancier toch door extra inspanning door actielaminaat op afgesproken tijdstip geleverd. Super tevreden een echte aanrader
Snelle levertijd, goedkoop, vriendelijk. Ik kan nog niets zeggen over de prijs/kwaliteit. De laminaat is nog niet geplaatst.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Ten aanzien van de productvergelijker, hebben wij bewust gekozen voor een maximum van 3. Vaak met meer artikelen, raakt men het overzicht kwijt. En dat willen we uiteraard niet. Wij wensen u veel genot van uw vloer.
Prettige bediening en erg goed advies! Zeker aan te bevelen!
Topbedrijf, vriendelijk personeel, uitgebreid assortiment en gedegen advies.
Perfect geregeld van A tot Z! De monteur was echt super!
De winkel is bij ons in de buurt en je wordt er geweldig geholpen gewoon super
Dank u wel voor de schitterende beoordeling. Geniet van de vloer.
Grandioos geholpen ,goedekwaliteit, prima service,
Goede hulp bij bestelling
Scherpe prijs en goede communicatie om levertijd af te spreken.
Personeel in de winkel denkt mee, is behulpzaam, en kundig.
Prima levering, bij leggen ook savonds/weekend een reactie gehad op vraag via Whatsapp. Hierdoor konden we snel door
Zeer vriendelijk geadviseerd! Alle mogelijkheden doorgenomen en vlot geleverd! Zeker een aanrader!
goede service,prima kwaliteit en prijs
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00