Alles is goed verlopen ook had ik wel n.a.v. de uiteindelijk factuur vragen maar dat is verder goed uit gelegd en heb ik dat kunnen accepteren. Ook het leggen is prima en goed verlopen, wel vond ik het jammer dat er voor de plinten geen lijm was achtergebleven ivm werkzaamheden waar de plint nog niet gelegd kon worden zoals een kast en de keuken. Weet ook niet of dat met elk soort lijm gedaan kan worden.
Beetje vreemd is het wel dat je indien je slechts een plint/U-kap besteld, al 'n beoordeling in dient te vullen.
Goede service en snel en goed gelegd.
Door goede uitleg en alle tijd hebben we andere keuzes gemaakt dan verwacht. Deze vielen zelfs goedkoper uit. Duidelijke uitleg, en alle tijd voor ons. Zelfs op een zaterdag.
Afspraken worden nagekomen.
Ik heb er mijn nieuwe vloer voor boven besteld tegen een super voordelige prijs, helemaal fijn voor iemand met een kleine portemonnee, er werd zeer snel gebeld voor een bezorgafspraak en werd keurig geleverd. Vloer ligt er nog niet in,omdat ik eerst nog het een en ander moet verven, daarna leg ik graag de super mooie vloer. Ben er nu al blij mee!
Prima productie formatie Vlotte telefoon beantwoording Goede legadviezen.
Super service en advies! En de scherpste prijs.
Goede en deskundige uitleg in de showroom gekregen. Ook de levering van de PVC vloer is zonder problemen verlopen en de vloer is heel mooi gelegd.
Hartelijk dank voor de mooie review. Geniet van de mooie vloer en wij danken u voor het vertrouwen. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Heel goed. Fijne communicatie en een super mooi resultaat. Heel blij met onze mooie trappen
U heeft lang moeten wachten voor de trappen gemaakt konden worden, vanwege leverproblemen bij de fabrikant. Maar uw geduld is beloont met 2 mooi beklede trappen. Wij danken u voor het vertrouwen en geduld. Geniet van de mooie beklede trappen. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Al een aantal keer besteld via actielaminaat. Je vind het niet goedkoper en service is steeds top.
Beste Nick, Als vaste klant weet u hoe wij werken en onze afspraken altijd nakomen. Wederom dank voor het vertrouwen en tot de volgende vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Ben zeer tevreden. 1 minpunt. Als je over hebt. Kan t niet terug En 1 doos kost 100 euro. Toch erg veel geld. Wat er blijft liggen. En precies uitstellen is erg moeilijk. Vooral met vis graat. Veel afval. Gr marisca
Geachte mevrouw Welten, Tijdens het leggen heeft u contact opgenomen via whatsapp voor het nabestellen van 4 pakken. Via whatsapp hebben wij aangegeven dat u beter niet teveel kunt bestellen omdat bij speciale bestellingen overgebleven pakken niet retour kunnen. Zeker bij PVC werkt dat met batches en daarom worden die items speciaal besteld. Het is zeker zonde om één pak over te hebben gehouden. Maar daar zit ook een voordeel. Mocht er ooit iets met vloer gebeuren, dan heeft u dezelfde batch als reserve. En kunt u altijd nog iets vervangen zonder risico op een andere pasvorm clicksysteem of kleur/glansverschil. Gezien de foto's die u gestuurd heeft, is het een hele mooie vloer geworden. Daar kunt u vele jaren van genieten. Wij wensen u veel woongenot van de vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Fijne ervaringen, slecht een aandachtpunt wat ook al telefonisch is doorgegeven.Dit betrof de afmeting van de hoogte van de plint.
Geachte mevrouw Schoffelen, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Helaas konden de renovatieplinten niet gemonteerd worden in uw geval. De bestaande plinten, die afgedekt zouden worden met de renovatieplint, waren niet van het juiste formaat en zouden geen mooi eindresultaat gegeven hebben. Met de nieuwe plinten, waardoor de bestaande plinten verwijderd moesten worden, hebben nu wel een mooi strak eindresultaat gegeven. Dat is ook de reden, dat wij komen inmeten. Want dan kunnen we alles beter zien, wat het beste is. Wij wensen u veel woonplezier van de nieuwe vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Alles goed verlopen uitzoeken , bezorgen en leggen.
Geachte heer, beste Jan, Dank voor de mooie beoordeling en geniet van de mooie vloer. Met vriendelijke groeten, Team Actielaminaat Eindhoven
Op zich goede ervaring met Actielaminaat, totdat ik twee pakken retour wilde brengen; dat gaat dus niet. Op de website staat vermeld dat bij "de meeste" types staat vermeld dat je ze (niet) kunt retourneren. Bij het bestelde type staat niks, maar bleek toch een probleem. Heeft blijkbaar te maken met het feit dat dit type bij de leverancier besteld moest worden. Dat is dus iets om na te vragen voordat je besteld.
Geachte heer, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Ten aanzien van retourneren is het inderdaad zo, dat voorraadartikelen retour gebracht mogen worden. Speciale bestellingen mogen niet retour. Vooral PVC, Houten vloeren en op maat gemaakte plinten zijn de meest voorkomende, niet-retourbare, artikelen. Zoals vermeld op de website, verzoeken wij daarom om voor de zekerheid vooraf te informeren of een artikel retour kan. Dat voorkomt teleurstellingen. In uw geval betrof het een Parador vloer. Die zijn niet standaard op voorraad. Wij wensen u veel plezier en woongenot van de vloer. Team Actielaminaat
Kundige mensen, goed geadviseerd, komen afspraken na ,laminaat goed en snel gelegd.
Beste Angelina, Hartelijk dank voor het vertrouwen en mooie beoordeling. Wij wensen veel plezier en woongenot van de vloer. Team Actielaminaat
We wilden wit mat geverfde plinten en die hebben we netjes op kunnen halen. Zou wel fijn zijn als je online kunt zien of er nog genoeg aanwezig zijn ;-)
Uitstekende dienstverlening, deskundig en behulpzaam, meedenken om uiteindelijk tot een goede keuze te komen.
Goede communicatie, prijs en correct geleverd.
Materiaal op tijd afgeleverd. Helaas moesten we zelf naar boven brengen. Het waren zware pakketten. Tip; biedt deze naar boven breng service aan tegen een vast bedrag. Alles is netjes opgeruimd. Tip; vermeld in offerte of kitten plinten boven.zijde wel/niet bij de opdracht hoort.
Geachte heer, Beste Stefan, Wij leveren zonder extra kosten op de begane grond. Op de pagina levering/bezorging hebben wij dat ook vermeld. Tevens staat daar ook vermeld, dat het naar boven brengen mogelijk is tegen een meerprijs. U dient ons daar zelf over te informeren, zodat wij u een meerprijs kunnen doorgeven. Mocht dat voor u verwarring hebben opgeleverd, dan onze excuses. Wij wensen u veel woongenot van de vloer. Team Actielaminaat Eindhoven
Alle stappen van het begeleiden naar het juiste type laminaat tot de installatie waren super professioneel en vriendelijk. Sterk aanbevolen.
Laminaat besteld voor een goede prijs, die bij carpetright stukken duurder was.
Heel vriendelijk mensen, goed geholpen, denken echt mee! En een goeie kwaliteit vloer!
De bestelling was snel beschikbaar en de hulp in de winkel bij het ophalen was ook goed.
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00