Wij zijn super goed geholpen en de prijs is ook goed en daarbij hebben we ook nog eens prima laminaat we zijn er echt blij mee.
Oorspronkelijk laminaat gekocht bij een andere winkel. Bleek dit ineens niet meer leverbaar te zijn omdat de fabrikant zich terug getrokken had. Geijk gebeld daarna met actielaminaat en wisten mij gelijk goed te helpen en goed advies te geven. Na 3 werkdagen was mijn bestelling binnen en hebben we hem gelijk diezelfde dag nog kunnen ophalen. Super service goede adviezen, zeer klantvriendelijk en klantgericht. Hier heb ik echt 30/60minuten voor over om vanuit Limburg hier naar toe te rijden.
Uitstekend geholpen voor de keuze van vloerbekleding op 1e verdieping. Nemen de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Ook de prijzen zijn prima evenals de levering.
Scherpe prijs Thuis geleverd en binnengeladen Al tweede keer hierbij besteld en zeer tevreden
correct snelle levering goede kwaliteit heel mooi resultaat
Komen belofte na en alles keurig netjes geleverd. Ook de aanbevolen parketteur heeft goed werk geleverd.
Zeer professioneel geholpen. We wisten welke vloer we wilden hebben en Actielaminaat kon deze voor de beste prijs leveren. Door de coronacrisis en de invloed daarop bij de vloerfabrikant werd alles vertraagd. Echter door de goede contacten van Actielaminaat met de fabrikant kon deze vorige week alsnog geleverd worden. Er werd uitstekend meegedacht, zeer professioneel. Pro-actief meedenken, direct reactie op de email, telefonisch toegelicht. En compliment voor de chauffeur welke 54 pakketten heeft bezorgd. Kortom zeer aan te raden en ook al woon je (zoals ons) in het noorden van het land... digitaal bestellen prima uit te voeren met een dergelijke uitstekend back-up vanuit Eindhoven. Hartelijk dank!
Bestelling geplaatst, daarna netjes terug gebeld voor levering. Chauffeur nette medewerker correct afgeleverd.
Service was super, en alles netjes bezorgd op de afgesproken dag/tijd.
Ben erg goed geholpen en super klantvriendelijk, ook zijn de prijzen erg goed! Snel bezorgden ook de bezorger was erg aardig! Zeker aan te raden
Originele beoordeling
Ben erg goed geholpen en super klantvriendelijk, ook zijn de prijzen erg goed! Snel bezorgden ook de bezorger lars was erg aardig! Zeker aan te raden
Ik heb 8 pakken laminaat besteld. Op afspraak afgeleverd, alles netjes en geen beschadigingen, erg vriendelijke bezorger. Dik tevreden!
Heel vriendelijk en deskundig advies. Compleet en uitgebreid assortiment, incl bijpassende plinten, ondervloer, etc. Goede kwaliteit voor een scherp prijs. De vloer was zo gelegd, doordat de maatvoering van de planken heel nauwkeurig was en het click-systeem perfect werkte Super snel geleverd. Hiervoor ga je nog heel graag naar de winkel. Wij zijn heel tevreden !
Very precise and personal attention provided. Highly recommended.
Makkelijk te bestellen via de website. Snel geleverd en de bezorger was top! (Volgens mij heette hij Rob)
Goede informatie, bestelling geplaatst en dezelfde dag nog geleverd. Echt top !
Vlotte levering en zeer veel keus.
Roy heeft ons uitstekend geholpen en van de informatie voorzien die we nodig hadden. Na de bestelling werden we continu goed op de hoogte gehouden en werd volgens afspraak alles tijdig afgeleverd. TOP.
Al het personeel is erg vriendelijk en helpt je graag. Hele goede service en super mooie laminaat.
Onlangs voor de tweede keer hier een vloer gekocht, want de vorige keer is uitstekend bevallen. De medewerkers weten waarover ze praten en zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Ze proberen je niet iets aan te smeren maar geven zeer vrijblijvend informatie en een offerte. Erg prettig, voelt vertrouwd en een woord is hier echt een woord. Ga zo door! TOP!
Vriendelijk en behulpzaam personeel, deskundig advies, duidelijke afspraken en snelle levering.
de samenspraak tussen actielaminaat de legger en in ons geval ook nog een schilder is als erg prettig ervaren. Allemaal mensen die elkaar kennen, dat werkt erg pretiig.
Quickstep vloer besteld voor een zeer scherpe prijs. Volgens afspraak bezorgd en gewoon aan de deur kunnen pinnen. Hele goede service!
Afspraken worden goed nagekomen.
Geweldig advies gekregen over laminaat vloer en snel geleverd tegen een zeer scherpe prijs. Medewerker heeft alles netjes bij ons thuis gratis afgeleverd !!
Weer keurig geregeld na waterschade. Ziet er prachtig uit. En netjes gelegd!
Bruggelaan 8
5628RH Eindhoven
Actielaminaat geeft u inspiratie op vloerengebied. Wij leveren en leggen niet alleen laminaat. Ook hebben wij houten vloeren, PVC en traprenovatie voor u beschikbaar. Laat u verrassen met onze enorme collectie vloeren. "Inspired Vloeren @Actielaminaat bv" Adresgegevens: Bruggelaan 8 5628RH Eindhoven tel: +31 (0) 40 2927396 (ook Whatsapp) Openingstijden: Dinsdag t/m Zaterdag 10.00-17.30 Zaterdag 10.00-17.00