goed geregeld!!!!
prima bedrijf ,goede service in overleg alles mogelijk.
Eerlijk, transparant, goede adviezen. prima prijs/kwaliteitverhouding, uitstekende service, Mansier doet wat Mansier zegt!
Goede adviezen, komt afspraken na, goede service
Niet echt goedkoop maar ik kom er altijd met een goed gevoel vandaan. En dat is heel wat waard!!
Altijd vriendelijk, goed en snel geholpen!
Altijd netjes en correct ,komt afspraken na en machines worden goed gerepareerd
Ruime keuze, goed advies, goed onderhoud.
Komen al jaren onze grasmachine halen voor een winterbeurt,worden we eerst even over gebeld Verder netjes onderhoud en herstel uitgevoerd aan mijn motorheggeknipper en bladblazer
direct profesioneel geholpen. V snaar niet aanwezig. oplossing gezocht en weer maaien. super
We hebben geen klachten en zijn tevreden.
vlotte service en stipte levering tegen een correcte prijs
Na winterservicebeurt wat storing gehad met onze zitmaaier.Een mailtje of een telefoontje waren genoeg om binnen een paar uur alles opgelost te hebben. Super,wat een service van jullie,kunnen nog een hoop bedrijven veel van leren..
Perfect bedrijf ! Techneuten met passie voor hun vak, die snappen dat particulieren de machines s'avonds en in het weekend gebruiken!
prima service en betrouwbaarheid
Gemakkelijk te bestellen via de webshop, scherpe prijs, prima service.
Altijd goede uitleg en hulp
Snel en accuraat worden geholpen, goed advies.
Makkelijk en prettig in omgang en voor mij makkelijk bereikbaar