We werden zeer vriendenlijk ontvangen en alles was zeer netjes en sfeervol ingericht. Het (vele) vriendelijk personeel was er al snel bij om de glazen te vullen van onze gasten. Supergoed!!!!!
Net zoals het feest van mijn 65ste verjaardag is ook onze 40-jarige bruiloft een feest geworden om nooit meer te vergeten. De inbreng van 't Draaiboompje is hierbij heel belangrijk geweest. Alles was tot in de puntjes geregeld zoals afgesproken. Een pluim voor jullie en voor jullie personeel.
Onze 50. jarigebruiloft is de gehele dag geweldig verzorgd geweest. Het diner ws geweldig. Wij hebben van al onze gasten zeer positieve reacties gehad. En daar zijn wij echt blij mee. Dank voor de geweldige dag. Groetjes, Jan Vervoort
Het was tot in de top verzorgt sfeer leuke zaal heel goed
Wij hebben een ontzettend leuk feest gehad. Met goede verzorging van drinken en lekker eten. Goede afspraken gemaakt en die werden ook netjes gedaan. Wij hebben genoten!
Met 30 familie leden 23 sept. 2017 onze jaarlijkse reunie gevierd. Een fantastische goed geregelde samenkomst, met erg goed eten en vriendelijke en efficiente bediening en keuken. Beveel dit cafe/restaurant erg aan en ga gegarsndeert nog wel terug.
Jan en Harriette zijn de juiste mensen om je feest compleet te maken. Ze denken heel erg goed mee en voorzien het feest van goede hapjes en drank. Bediening is helemaal top niemand staat met een leeg glas. Draaiboompje is zeker een aanrader.
Eigen ervaring, vanuit het verleden.
't Draaiboompje heeft voor onze buurt een BBQ kompleet met alles wat daar bij hoort + drank georganiseerd. Ook zorgde ze voor koelkasten, glazen, borden, bestek en voor personeel om te bakken. De afspraken die vooraf waren gemaakt zijn voor meer dan 100% ingevuld en we kunnen dan ook alleen maar lof hebben voor de kwaliteit van de BBQ, het bakken van het vlees en vis door Hariette zelf en service die 't Draaiboompje geeft. Deze volledige verzorging is ons dan ook zeer goed bevallen en we zullen zeker nog eens terugkomen om deze voortreffelijke BBQ weer bij 't Draaibbompje onder te brengen. Bedankt voor alles. Buurtvereniging De Hoefkens - Moergestel.
We zijn al vaker geweest en zeer tevreden over assortiment, kwaliteit, ontvangst en bediedining
Vanuit Limburg gaan dineren in het draaiboompje.Het was geweldig.Iedereen zo tevreden zo fijn.Harriette en Jan HARTELIJK DANK namens ons, familie en vrienden.
Wij hebben al vele malen feest gevierd bij de draaiboom naar alle tevredenheid het eten en drinken is super goed en de bediening is zeer vriendelijk en de afspraken die gedaan worden komen ze ook na en de prijzen van de feestjes die wij daar gegeven hebben waren zeer redelijk
Een gezellige middag en avond gehad. Zeer gastvrij personeel, prima bediening. Lekker eten en meer dan voldoende. We hebben genoten
Een perfecte locatie waarbij men voelt dat de klant koning is. De leiding en personeel doen er alles aan om de bezoekers optimaal,te laten genieten.
Feest was zeer goed verzorgt . Alles was prefect geregeld . Wij waren zeer goed tevreden.
De totale sfeer, bediening en eten was voortreffelijk. We kijken met veel op deze dag plezier terug.
16 Juni onze bruiloft mogen vieren bij partyboerderij 't Draaiboompje! Wij hebben genoten van top tot teen. Wat een pracht van een locatie, alles kan en mag. Personeel is ontzettend vriendelijk en vooral Harriette is de parel van het bedrijf! Echt een prachtmens! Wij komen over 3 maandjes nog eens terug om een 12 1/2 jarige bruiloft te vieren en ook dit word weer top! Je komt maar weinig locaties tegen waar ze zo flexibel en meedenkend zijn. Je hoeft maar iets te roepen en ze hebben het voor je. Hebben ze het niet dan word het a la minute geregeld. Wij komen HEEL graag nog eens terug voor zo'n geweldig feest!
Heerlijke verjaardag gevierd (65ste) Goede afspraken gemaakt en die zijn ook perfect nagekomen. Begonnen met een heerlijke bbq waarbij we van het terras gebruik mochten maken. Toen iedereen lekker gegeten had konden wij naar binnen waar de feestzaal in gereedheid gebracht was. We hebben nog genoten van de mooie zaal en de muziek waarop we tot 24:00uur hebben gedanst. Het volgende feest is al weer besproken!!!
Verjaardag van moeder gevierd. Goed ontvangen en een prachtige middag gehad. Mogelijk gemaakt door de vriendelijke mensen van 't Draaiboompje
Hebben al jaren bedrijfsvergaderingen van 130 personen bij 'tDraaiboompje en dat is altijd prima verzorgd. Iedereen heeft op tijd een hapje en drankje en de bediening is altijd heel behulpzaam en vriendelijk. Daarom dit jaar mijn verjaardag gevierd met 120 personen. Eerst diner, wat heel goed verzorgd was ( ga er maar aan staan met 120 personen) en daarna een feestavond. Petje af voor Harriette en Jan en hun keuken personeel en bediening. Jullie allemaal hebben er voor gezorgd dat het een onvergetelijke avond is geworden. Bedankt.
Fantastisch feest gevierd, volgend jaar hoop ik daar weer mijn verjaardag (92) te vieren. Alle wensen kunnen, aan alles is gedacht. Mede door de zéér persoonlijke aandacht is mijn verjaardag wederom onvergetelijk.
De reden dat ik steeds bij jullie kom feesten is, fijne locatie, zeer vriendelijk en net personeel en een goede service.
We hebben genoten van de gastvrijheid, medewerking en de heerlijke koffietafel tijdens onze Kerstviering van KansPlus Oisterwijk e.o.
het is altijd goed!!!!!
Wij hebben al onze feesten hier gevierd. 25 / 40/ 50 jaar huwelijk 2 van onze kinderen hebben hier hun huwelijksfeest gevierd . Verder vieren wij al jaren onze verjaardagen en trouwdagen hier. Onze ervaring is dus geweldig.