Eten en drinken is prima kan het aanbevelen
Zeer tevreden over het Draaiboompje. Vanaf het eerste contact voelt het goed. Naast vaste arrangementen is er ook ruimte voor eigen ideeen en invulling en er wordt op een zeer prettige manier meegedacht. We hebben eerder een bruiloft en andere feesten hier gehad ; altijd tot in de puntjes verzorgd !
De. Service , vriendelijkheid en goeie kwaliteit hebben de 80 ste en 85 ste verjaardag van ons mam onvergetelijk gemaakt.
gastvrij en overvloedig
Bij Harriet en Jan kan je al je wensen aangeven. En geven daar al hun aandacht aan. Tevens wordt er ook mee gedacht om de wensen te voldoen. Het is een uitstekende locatie voor allerlei soorten feesten. Wij feesten er heel erg graag. , Harriet Jan, en het Personeel zijn ook heel vriendelijk en behulpzaam.
t is gewoon goed.
Een leuk cafe en lekkere eet gelegenheid
Was HEEL erg goed.wij waren zeer tevreden. en met ons de hele familie.ook het buffet was grandioos.wij vonden het heel gezellig bij jullie.en zullen ook zeker mond op mond reklame maken voor jullie.Maar je ziet ons binnen kort nog wel komen om de dinee bon op te maken. Ook dat vonden we een hele leuke geste van jullie.dat is een erg leuk gebaar naar de gasten.die het feest geven. dus alleen maar positief.naar jullie.Heel veel groeten en tot ziens.Corrie en Jo gruben.
vriendelijk onthaal - lekker en voldoende eten
vroeger was het hier zoals wij zeggen gewoon goed, Dat is het nu nog steeds.
Zelf feest gegeven en het was een super feest ook veel complimenten gehad van de gasten! Dus wij kunnen terug kijken op een zeer geslaagde 40 jarige bruiloft
hartelijke ontvangst; tegemoetkomend en hulpvaardig. Niet opdringend. Brabantse gezelligheid
Wij hebben in weken na het feest nog verschillende gasten gesproken en die waren allemaal zeer lovend over het eten en de sfeer van de zaal. Het was een gezellig "fistje"
Al sinds jaar en dag kennen wij de goede accomodatie in 't Draaiboompje tijdens diverse bruiloften en verjaardagen in familieverband en bijeenkomsten en diner's met vrienden of collega's in een hartelijke en gemoedelijke sfeer
Voor kort nog een feest samen georganiseerd. was echt super ,ook moeten wel de gasten er naar zijn, maar toch ook het goede achter een catering moet er ook zijn om er samen een succes van te maken
gast vrij vriendelijk gemoedelijk
Wij hebben tijdens de oogst (sept/okt 2012) voor de eerste keer de maaltijden voor ons personeel door jullie laten verzorgen. Kwaliteit eten en kontakt met eigenaar/personeel waren prima.
we hebben met ons feest alleen maar positieve reacties gehad.
Accomodatie en bediening bijna perfect
Onze bruiloft werd tot in de puntjes super goed geregeld. Zouden het zo weer over doen. Het werd een super feest waar we op de dag zelf niet meer naar om hebben hoeven kijken zo goed werd het daar geregeld. SUPER SERVICE.