In economisch moeilijke tijd kosten reduceren
�EURoebereikbaar�EUR� vreemde tekens staan in deze 'voorwaarden' hieronder...
De stress over betalingen kwam als desperaat over. Als er bezorgdheid is over betalen, vraag een groter bedrag up front zodat kosten zijn gedekt. Nu kwam het zeer wantrouwend over. Enige minpuntje van een anders goed ervaring.
Veel goed advies en begrip voor eigen wensen.
geen
Ik ben een super tevreden klant!
Wat ik tegen derden er altijd wel bij zeg is dat het inschakelen van de Groengroep wel prijzig is. Ik heb niet voldoende ervaring met andere hoveniers om de prijs-kwaliteitsverhouding te kunnen beoordelen. De vraag hierboven 'kwaliteit geleverde beplanting': als die alleen over de beplanting gaat, dan mis ik een (voor mij heel belangrijke) vraag over de tuin 'an sich': dus de vertaling van de gewenste sfeer naar een beplantingsplan; juist op dat punt ben ik enthousiast over jullie - vandaar de 10 bij de eerste vraag.
geen
het is altijd fijn als de groepgroep komt; er wordt zeer netjes gewerkt en als ze klaar zijn is de tuin altijd weer op zijn mooist. omdat de groengroep bijons door het huis moet is het heel fijn om t zien hoe netjes zij het achterlaten.
f
alle medewerker zjn even vlijtig en beleefd. Het is een plezier ze te zien werken en ik heb het zeer gewaardeerd ,dat ze ter plaatse mee denken
n.v.t.
Reistijd wordt in vol in rekening gebracht; vind ik niet geheel juist. Dit dwingt ons om een hovenier in de buurt te zoeken. Minimaal fifty-fifty, maar in principe niet geheel voor ons rekening.
meer aandacht voor meer bijzondere tuinplanten in het ontwerp.
De deskundige zelfdenkende medewerkers, i.c.m. met een prettige communicatie met het management maakt dat ik als tuin & landschapsontwerper graag zaken doe met Groengroep BV. Afspraken worden nagekomen waardoor ik mijn opdrachtgevers graag aanbeveel bij Groengroep BV als uitvoerend orgaan van mijn gemaakte tuinontwerpen.
Website vind ik enigszins clean. Zouden meer mensen op de fotos kunnen. Wellicht ook wat kleinere tuinen, zodat ook mensen met een 'gewone' tuin zich niet laten ontmodedigen.
Altijd prettig contact met Jan en Robert Kees en hun medewerkers.
Ik hoop dat Andre nog lang mijn tuin kan verzorgen
uurloon bekijken en eventueel aanpsssen. ons hierover verder niet benaderen. zien het wel op de rekening.
zeer prettig en vakkundig.