Rienties is een bedrijf waar klantvriendelijkheid en service hoog in het vaandel staat. Als ik in de winkel kom dan ervaar ik dat ook zo. Afspraken die gemaakt zijn worden altijd keurig na gekomen en de communicate verloopt prima. Het assortiment tuinmachines en aanverwante artikelen is zeer ruim en van de betere kwaliteit.
zeer goed advies en uitleg , keuze uit meerdere topmerken,. service na verkoop uitstekend
Goede service. Dichtbij.
Te duur maar wel goed. Bedrijfsleven mag meer marge krijgen op producten
altijd vrindelijk en vakkenis en denken mee
ik ben erg te spreken over mijn ervaringen met de firma rienties. Ik krijg hier een prima zakelijk advies op maat. De ontvangst is altijd erg hartelijk zowel bij de verkoop als bij de monteurs. De sfeer is altijd ongedwongen. De prijs is over het algemeen niet goedkoop maar de kwaliteit en service is ontzettend goed. Deze firma past erg goed binnen mijn netwerk en ik loop hier altijd graag naar binnen
prima showroom ,,,mooi verzorgt
Fijne omgang met het bedrijf en wat beloftes waar maakt.
Gewoon goed.
Goede en snelle service en goede producten
Ik werd goed te woord gestaan en kreeg professioneel advies. Het bestellen via internet verliep niet helemaal vlekkeloos, maar dit hebben ze na één telefoontje snel en goed opgelost.
Ik ben heel erg enthousiast over de Stihl accu produkten. Ik heb ze van Rienties eerst thuis mogen testen! Ze zijn heel kundig en vriendelijk.
Monseigneur Geurtsstraat 2 B
5823AD Maashees