Snel en correct geholpen en goed tel. contact met een goed advies
Tot nu toe 2x iets gekocht. 2x een aantrekkelijke aanbieding.
prettige ervaring
Kooi gras maaier voor onderhoud en afstellen gebracht. Klaar op dag van afspraak, en via mail en SMS op de hoogte gebracht. Maaier perfect afgesteld, loopt en maait nu perfect. Zelfs enkele onderdelen van nieuwe verf voorzien, erg netjes
Ook veer niet alledaagse dingen kom ik er graag.
Een bladblazer br 600 gekocht welke van advertentie opgave van 2015 zou zijn,kreeg echter 1 geleverd van bouwjaar 2014. Daarom te duur betaald. Graag hier een passende oplossing voor.
Dit was helaas een vergissing van ons. Wij hebben in overleg met de klant gelukkig een passende oplossing gevonden.
Goed advies, ruime keuze en voorraad. echte tuinmachine specialisten.
Kwalitatief hoogwaardige producten voor een scherpe prijs. Snelle levering en prima service.
prettig bedrijf om zaken te doen.in een woord top.
niet suggeren dat iets direkt geleverd kan worden, "winkel staat er vol mee", terwijl het eerst besteld moet worden.
Keurige showroom met een ruim aanbod van producten. Duidelijk advies door vriendelijk personeel en een goede service!
Honda waterpomp besteld. Niet zeker of ik de juiste slagen en koppelingen erbij had besteld. Maakt niet uit, er werd vanuit Rienties gezorgd dat de juiste slangen en koppelingen erbij werden geleverd.
Mijn mulchzitmaaier van John Deere (4-wielsturing) functioneerde niet naar tevredenheid. Op advies een Hustler Turf (zero turn) gekocht. Die is beter in maairesultaat en in snelheid.
zeer vriendelijk geholpen door klanten service.
Snelle service, goede kwaliteit.
Goede service en e-mail berichten
Snel, correct, goed verpakt, prima assortiment.
Monseigneur Geurtsstraat 2 B
5823AD Maashees