4 sterren: goede service, goed behandeld

communicatie onderling en naar ons liet te wensen over

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere communicatie en doen wat je afspreek. Opleverpunten zouden in twee weken worden opgelost. Laatste punt staat nu al 3 maanden open een maand geleden weer gemeld maar er wordt niks aan gedaan.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|website

Dik tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vind ik dat het contact tussen de aannemers die keuken en badkamer gaan installeren beter kan, er is bij niet goed gereageerd op de tekeningen die zijn door gestuurd ivm aanleggen van leidingen e.d

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|eigen servicedienst

4 sterren: goede service, goed behandeld

graag opmerkingen van opdrachtgevers tijdens de bouw serieus nemen en niet weg'bagetaliseren'.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heroverweeg de samenwerking met de badkamerzaak uit Urk. Leveren niet dezelfde kwaliteit als groothuisbouw

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Sales stroperig, projectmanagement dramatisch. Ons 'begrip voor de drukke periode' waarin ook Groothuis zich bevind demp best wat weg maar je kan het ook te gek maken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

opvolging rest punten zou men kunnen verbeteren,tevens beter uitleg van installaties zoals de CV /vloerverwarming,zonnepanelen etc etc. tijdens oplevering wordt er eea uitgelegd maar dat ben na een week weer kwijt en na 2 maanden klussen ben je dat vergeten er zou dus nog maal een moment kunnen zijn om nog maals een ronde te lopen

2 sterren: slechter dan verwacht

Zorg dat de werkdruk afneemt. Dan wordt de kwaliteit beter en kunnen de projectbegeleiders neer tijd in de klant steken.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere controle van Groothuisbouw tijdens de bouw, op de locatie zelf. Dit verkleind denk ik het aantal opleverpunten en het aantal problemen die naar voren komen na oplevering. Ik heb denk ik ook wel pech gehad met het installatie bedrijf.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Iets meer controle tijdens de bouw van de Met name de isolatie tussen de platen, achter de knieschotten en achter het buitentimmerwerk.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geregeld de bouwplaats bezoeken zodat je weet wat er speelt. Zeker als je veel met onderaannemers werkt. Dus minder projecten per PM. Kost meer aan de voorkant, maar scheelt een hoop aan de achterkant. Goed aangeven wat de wachttijd is. Die werd pas gegeven na de letter of intent.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon doorgaan met het bouwen van prachtige woningen.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Besteed veel meer aandacht aan de kwaliteit van afwerking, met name binnen. Denk mee met een klant bij het ontwerp en lever geen zaken op die tot grote problemen bij de klant leiden bij de afwerking en verdere afbouw binnen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zorg ervoor dat de bouwvakkers voldoende tijd hebben voor hun werk. Slordigheidjes komen doordat men niet voldoende tijd heeft om netjes af te werken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

* zou ik de binnendeuren na oplevering installeren i.v.m. eventuele schade/ inkorten deuren * zou ik Haard Totaal NIET adviseren aan de klant (de service past niet bij die van Groothuisbouw)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wees eerder in het traject duidelijk over extra kosten (o.a. stelposten voor zand, rijplaten, hekken). Dit hebben wij bij het inventariseren/aanvraag van hypotheek geen rekening mee gehouden en was een onaangename verassing! Bij het laten vervallen van de uitvoering van de badkamer via Groothuisbouw (dus casco opgeleverd), kwam er gelijk meer te vervallen dan wat je zou verwachten (bv. grote gaten rond ventilatie punten in plafond). Na oplevering wat problemen/vertraging gehad met de service (servicemonteur 2 uur te laat, zonder bericht! Reeds gemeld bij Ruben Snoeijing).

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

nazorg is goed, maar duurt soms wel lang voor dat het aangepakt wordt, ook van de onderaannemers.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|eigen servicedienst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere begeleiding bij de intake/verkoopgesprekken naar onze mening zijn aan ons onvoldoende de mogelijkheden en onmogelijkheden kenbaar gemaakt. Kortom een betere adviserende rol.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Veel timmergaten in houtwerk daardoor veel plamuur werk. Dit kan volgensmij veel klantvriendelijk gemaakt worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het enige puntje wat ik heb is dat bij oplevering het huis erg smerig was, was zeker niet bezemschoon, en de badkamer was ook smerig bij oplevering niet te beoordelen of er schade was.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doorgaan zoals ze bezig zijn echt TOP!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou het leuk zijn om een 3D weergave van de binnenkant van het huis te zien voorafgaand aan de bouw.

Titaniumweg 10

8304BR Emmeloord

Over Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw bouwen we hoogwaardige woningen door heel Nederland. Deze woningen stemmen we volledig af op de persoonlijke wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Met een gestroomlijnd bouwproces, onze modelwoningen in Emmeloord en een unieke bouwkundige garantie geven we vertrouwen en zekerheid. Opdrachtgevers beleven de woning al vóór de bouw, terwijl een vaste opleverdatum en de betaling bij oplevering het bouwproces transparant maken.