4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede kwaliteit, perfecte planning en uitvoering volgens plan. Problemen worden soepel en snel opgelost. Achteraf gezien hadden wij iets meer tijd moeten nemen om het ontwerp nog beter te maken. Houd er wel rekening mee dat de opdrachtgever veel zelf moet regelen zoals opvolgen van de vergunningaanvraag, aanvraag nutsvoorzieningen en afbouw. Al met al zijn wij zeer tevreden met Groothuis. Wij hebben een prachtige en kwalitatief perfecte woning.

Betere stucadoren

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding|eigen servicedienst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vrijwel al uw medewerkers en onderaannemers hebben de juiste instelling om voor ons een mooie en goede woning te bouwen. Door deze mensen werd niet moeilijk gedaan als er een uurtje langer gewerkt moest worden, als dat tot een veel beter resultaat zou leiden. De enige uitzondering hierop was uw onderaannemer Hulst Flier, welke duidelijk alleen dat uitvoerde wat bij hen op de lijst stond (bijv. het niet willen maken van een gat voor een inbouwspot in het verlaagde plafond op de locatie van het door Hulst Flier aangelegde aansluitpunt)

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is geen of nauwelijks controle tijdens de bouw door Groothuisbouw zelf op de onderaannemers. Veel fouten hebben we zelf moeten ontdekken tijdens de bouw (o.a. een missende schuifdeur in de erker). Door dat we naast de woning woonden konden we dit goed in de gaten houden en konden de problemen gelijk op gelost worden toen het nog makkelijk kon en was de eindlijst met gebreken kort bij oplevering. De projectleider is maar een paar geweest, wel telefonisch goed bereikbaar en problemen goed opgelost, maar toch. Ook is er van te voren geen schouw geweest van de bouwplaats en komen we op de dag van het uitgraven pas achter dat er geen plaats was om 80m3 grond kwijt te kunnen. Dit hebben we zelf direct moeten op lossen via een buurman (loonbedrijf). Ook blijken er wijzigingen geweest te zijn op de installatie tekening na het tekenen van het contract die niet met ons zijn besproken en dus pas later boven water kwamen. Wat ik erg mis is een tekening/foto's van waar leidingen in vooral de muren lopen. Bij het bevestigen in muren van b.v. plint of keuken heb je geen idee waar ze lopen. De keuken installateur heeft dan ook een waterleiding kapot geboord.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere communicatie tijdens de bouw tussen projectleider en de opdrachtgever. Verwachting was dat er regelmatig contact zou zijn tijdens de bouw maar dit is steeds alleen op verzoek van onszelf geweest. Vertel de opdrachtgever duidelijk dat dit niet vanzelfsprekend is maar alleen indien er vragen van de opdrachtgever komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere communicatie tussen de opdrachtgever en de projectleider tijdens de bouw. Hulst-Vlier moet betere uitleg geven over de technische installaties.(in ons geval was dat nihil). Haardtotaal moet betere service verlenen: ze wilden in eerste instantie niet reageren op een klacht van ons. Pas na herhaaldelijk aandringen van ons en van Groothuisbouw is het opgelost.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|tevredenheidsgarantie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere voorlichting en meer keuzevrijheid in afwerkingsniveaus. Daarbij valt te denken aan meerdere types in deuren (taats-deuren in staal/glas-combinatie). Maar ook het direct inbouwen van rolluiken en/of zonwering. Tenslotte meer mogelijkheden voor (modernere) designtrappen.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer overleg in aanloopfase. Over bijvoorbeeld uitzetten gebied dat afgegraven moet worden. Hoewel Andre dat allemaal mooi met buren heeft opgelost. Erop toezien dat onderaannemers zich ook keurig gedragen. Bij ons werd er bijv. door het park gereden en pontificaal bij de buren op de stoep de mammoetkraan geparkeerd. Meer overleg, vantevoren aankondigen wat er gaat gebeuren helpt dan. We hebben gekozen voor geen spiegelplank en daar ook extra voor betaald. Daar zou de muur op de verdiepingsvloer iets voor worden teruggelegd zodat de verticale muur uit slechts 2 materialen zou bestaan om scheuren te voorkomen. Nu betalen we meer voor het niet hebben van spiegelplank, maar zowel Arend als stukadoor durft er zijn hand niet voor in het vuur te steken dat het niet gaat scheuren thv waar normaal die plank zit. Daar moet wat op te verzinnen zijn, voorzetmuur á la verlaagd plafond?

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enkele keren bleek minderwerk niet goed verwerkt te zijn op factuur resulterend in aanzienlijk hogere bedragen. Het is vervelend dat je als klant daar zo goed op moet controleren. Vensterbanken verlijmen ipv door de vensterbank heen nagels schieten.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De samenwerking met de badkamerspecialist kan beter. Bij ons was een ander beeld gegeven over de prijs tijdens het gesprek dan wat vervolgens in de offerte stond. Er was veel overleg nodig om tot de juiste prijs te komen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitgebreider advies over mogelijkheden en opties. Spuit en stucwerk kan netter. Piet Bakker is een topper.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer en betere toelichting/uitleg bij de oplevering van met name de installaties.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|Woningborg (bouwzekerheid)

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|website

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Meer informatie over de extra mogelijkheden aan de klant doorgeven. Bv. uitbreiding vloeroppervlak vide, waardoor het dakraam bediend kan worden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Beveel ik ze ten zeerste aan om het bouwtraject beter te begeleiden. Informeer je klanten tijdig en bewaar het overzicht. Wij hebben het hele traject veel stress gehad, erg jammer.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Opletten op alle onderaannemers, gaat ten koste van klantcontact en kwaliteit

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Betere controle op de voortgang en de kwaliteit van het geleverde werk van de onderaannemers

4 sterren: goede service, goed behandeld

De communicatie tijdens de bouw over de voortgang zou wel wat meer op initiatief van Groothuisbouw kunnen. Mijn ervaring was dat ik zelf regelmatig contact moest opnemen als ik op de bouwlocatie zaken constateerde.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|website

Installatie kan beter.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ga zo door, laat jullie groei en kwaliteit hand in hand blijven gaan!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

houd de service en de netheid en de kwaliteit vast ook nu het zo super hard gaat.

• Uw woning N.v.t.
  • Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoek voor keuken en badkamer een goede partij om mee samen te werken. Ik had graag het huis 'all inclusive' gekocht.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|website

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Concept niet loslaten, probeer niet te groot te worden blijf wie je bent. De persoonlijke aandacht en laagdrempeligheid maakt Groothuis groot en uniek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

vooral doorgaan op de wijze waarop nu gebouwd wordt. Bij Groothuisbouw is alles bespreekbaar en vindt de bouw plaats in goed onderling overleg en communicatie.

Titaniumweg 10

8304BR Emmeloord

Over Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw bouwen we hoogwaardige woningen door heel Nederland. Deze woningen stemmen we volledig af op de persoonlijke wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Met een gestroomlijnd bouwproces, onze modelwoningen in Emmeloord en een unieke bouwkundige garantie geven we vertrouwen en zekerheid. Opdrachtgevers beleven de woning al vóór de bouw, terwijl een vaste opleverdatum en de betaling bij oplevering het bouwproces transparant maken.