Zeer goede ervaring van intake tot service

In september 2018 hebben wij een BB2 woning besteld bij GroothuisBouw. Vanaf het eerste moment waren we verliefd op dat ontwerp en de uitstraling & afwerking. Tijdens het gehele proces bleek de GroothuisBouw app van grote waarde: continu inzicht in planning, voortgang, documentatie, gemaakte keuzes en communicatie met derden (gemeente, etc.). Echt een pluspunt! In november 2019 is ons huis opgeleverd, na slechts 10 weken bouwen. Na de afbouw wonen we sinds eind februari met veel plezier in ons nieuwe huis. Problemen konden snel via de app worden gemeld, waarna ook de gehele opvolging daar te zien is. Bij ons was de buitenunit van de warmtepomp aan de muur gemonteerd, maar bleek deze toch teveel te resoneren. Zonder problemen werd deze na de melding door de installateur van de muur gehaald. Petje af voor GroothuisBouw! Fam. Essink

Geweldig verkoop team en uitstekende bouwers

9 jaar geleden een huis door groothuis laten bouwen, en nog elke dag genieten.

Dankzij Groothuisbouw een woning waar we heel trots op zijn!

Wij hebben in eerste instantie voor Groothuisbouw gekozen vanwege de duidelijke en uitgebreide website met de mogelijkheid tot een online prijsindicatie. Na een bezoek aan de demo huizen op het terrein van Groothuis waren wij overtuigd. Heel prettig om te kunnen zien, voelen en beleven hoe het huis van onze keuze er uiteindelijk uit zou komen te zien. Wij zijn gedurende het gehele traject van bijna 1,5 jaar goed begeleid door de verschillende adviseurs van Groothuis. Kregen steeds snel antwoord op onze vragen en suggesties. Een speciaal compliment voor kopersbegeleider Joost Boerman en de aftersales door Ruben en Daniëlle. De servicepunten worden heel snel en serieus opgepakt. Onze woning is in december 2019 opgeleverd en voldoet aan al onze wensen. Daarover niets dan lof! Een kritische kanttekening: Groothuisbouw levert per week veel huizen op en streeft naar nog nog meer. Naar ons idee zit het bedrijf echter nu al aan de grens van wat zij m.b.t. haar dienstverlening aankan. Door deze druk(te) gaat Groothuisbouw naar ons idee soms te snel voorbij aan het feit dat het bouwen van een eigen huis voor de meeste mensen een éénmalige, kostbare en zeer intensieve gebeurtenis is. Als leek zit je vol met verwachtingen, vragen en zijn veel dingen niet vanzelfsprekend. Wij hadden in met name de opbouwfase dan ook wat meer aandacht en pro-activiteit vanuit Groothuisbouw verwacht dan nu het geval was.

Geweldig bedrijf

Wat een kwaliteit wordt daar geleverd zeg. Gewoon weg een fantastisch bedrijf

Topservice van een topbedrijf

Wat een fantastische ervaring met Groothuisbouw, digitaal op de hoogte worden gehouden met een app. De planning allemaal keurig op tijd, afspraak is afspraak, een persoonlijke benadering door de projectbegeleider André, begin februari heien en dan op 3 april de sleutel mogen krijgen met minimale opleverpunten. Echt top, bedankt Groothuisbouw. Echt GROOT in het bouwen van huizen.

Snel accuraat betrouwbaar

Uitstekend bouwbedrijf

Mooie ervaring!

We hebben nu ruim een maand de sleutel van onze Groothuisbouw woning en zijn er heel blij mee! De modelwoningen gaven voor ons de doorslag om voor Groothuisbouw te kiezen. Zeker een aanrader om hier eens heen te gaan. Bij de verkoop werden we goed geholpen. Veel opties werden besproken, en soms werden duurdere opties ook afgeraden door Groothuisbouw, dus ze denken echt met je mee. De uiteindelijke prijs is wel een stuk hoger dan de prijs die je op de website vindt (door luxere afwerking etc), maar de stelposten waren vantevoren goed ingeschat door Groothuisbouw. Er waren wat problemen met de omgevingsvergunning, maar dankzij de creativiteit van Groothuisbouw is het uiteindelijk toch gelukt om ons droomhuis, zonder aanpassingen, te laten bouwen! De bouw ging heel vlot. Je kon altijd komen kijken als je wilde. Ook bleven veel voorbijgangers altijd even kijken naar de mooie werkwijze en krijgen we nu nog steeds veel complimenten van mensen die langs lopen. De afwerking van de woning is mooi. Uiteraard zijn er wat kleine opleverpuntjes, maar die zijn al grotendeels verholpen en over de andere punten zijn we al benaderd dus dat zal binnenkort ook verholpen worden. Het is echt ons droomhuis geworden dus zijn van plan hier zeker 30 jaar te gaan wonen, maar als we toch nog een keer een nieuw huis laten bouwen, kiezen we waarschijnlijk weer voor Groothuisbouw!

Klantgericht bedrijf bouwt prachtige woningen.

Wij hebben een prachtige woning laten bouwen en wonen er inmiddels met veel plezier. Van het eerste gesprek tot en met de service achteraf is de communicatie steeds erg goed. Alles wordt naar tevredenheid opgelost. De woning is zo mooi geworden als we hadden gehoopt.

verbazingwekkend snelle bouw

goede begeleiding tijdens het gehele ontwerp- en aankoopproces en als er eenmaal gebouwd gaat worden gaat het erg snel, wat niet ten koste van de hoge kwaliteit gaat

Professioneel bedrijf dat kwaliteitshuizen bouwt

Zeer goede website Goede begeleiding Mooie ontwerpen met mogelijkheden voor eigen inzichten De planning is altijd behaald De basis is zeer goed qua bouw / constructie Aftimmering kan beter / verfijnder Ingehuurde derde partijen leveren lagere kwaliteit qua werk Extra en onverwachte kosten voor het afmaken zoals stuccen en schilderen van de gehele woning. Basis afwerkingsniveau is hier echtlager dan bij concurrenten

Zeer goed bedrijf

Het kiezen van een goed bedrijf voor de bouw van een huis is extreem belangrijk; mijn dochter heeft enkele jaren geleden voor Groothuisbouw gekozen en dat is haar groot geluk ! Fantastisch bedrijf, komt afspraken na, goede kwaliteit tegen een scherpe prijs. Onlangs nog werd een mankement gratis opgelost ondanks het feit dat de garantieperiode reeds verstreken was. Sterk aanbevelenswaardig bedrijf.

Snelle reactie en duidelijke uitleg

Het lange wachten meer dan waard

+ Afspraken worden nagekomen. + Goede kwaliteit. + Lange aanlooptijd maar zeer korte bouwperiode. + Problemen worden goed opgelost. + Zeer prettig contact met Ronald. - Weinig tot geen contact met de projectleider, wat resulteerde in een onaangename verrassing.

Zeer goede ervaring, een super bedrijf.

Hele goed begeleiding, alles loopt op schema, soms nog sneller, alles volgen met jou eigen app. Je weet precies wanneer je de sleutel overdracht is. 👍👍👍

Groothuisbouw ontzorgt van A tot Z.

Ik heb het gehele proces van ontwerp tot realisatie als uiterst positief ervaren. Groothuis bouwt zeer kwalitatief waarbij afspraak ook echt afspraak is. De planning is gewoon gehaald. In de huidige tijd is dat een mega prestatie. Ikzelf als opdrachtgever was goed voorbereid evenals Groothuisbouw. Ik heb het daardoor als een feest ervaren om met Groothuis te bouwen.

Top! zou het zo weer helemaal opnieuw doen.

Zie koptekst, mis alle betrokkenen nu al. Ik beveel Groothuisbouw zeker aan, mooie huizen, transparante en keurige werkwijze. Ik vond het hele bouwproces gewoon gaaf!

Kwaliteit is een keuze

Huis bouwen kost veel geld, echt heel veel geld. Groothuisbouw is wellicht iets duurder dan concurrenten maar let eens op de afwerking van de woningen. Daarnaast levert zij een prima service na oplevering. Deuren die moeten worden vervangen geen punt, afstelling apparatuur nog niet ideaal ... geen punt. De service wordt ondersteund middel een app op je telefoon, zodat je de voortgang kunt monitoren, top. Punt van aandacht voortraject nog meer meenemen in te maken keuzes. Er komt veel op je af als koper en je staat daarom niet bij alles voldoende stil.

Slecht

In maart van dit jaar is onze woning opgeleverd. Zoals gebruikelijk waren er problemen die deels opgelost zijn. Ook zijn er nog steeds problemen niet opgelost. Bijvoorbeeld de vloerverwarming werkt niet overal. Het gevolg koude vloer elastiek te verwarmen. Meerder malen een monteur van de verwarming erbij gehad. Helaas kon deze man niets voor ons betekenen. We zijn nu 8 maanden verder en nog steeds geen oplossing. Een ander probleem is het toilet. In de keuken kun je meegenieten van de toiletgang van je medebewoner. Hiervan wordt gezegd, geen technisch probleem. Dus wij kunnen niets doen. Oh ja, je moet ook de wc niet laten plaatsen zoals het in de modelwoning staat, want dat is vragen om problemen. Tenminste zo werd het naar ons toe gebracht. Uiteindelijk een e-mail ter attentie van de directie gestuurd en de problemen voorgelegd met het verzoek om hier aandacht aan te geven. Die directie heeft het druk hoor..... Ik wacht namelijk nog steeds op antwoord.

Afspraak is afspraak !

Het duurde even voor we een 1e afspraak hadden (duurt altijd te lang als je weet wat je wilt en verder wilt), maar daarna ging alles bijzonder vlot. Zelden een projectplanning gezien die zo strak gevolgd werd. Is als koper bijzonder plezierig en je ziet dagelijks / wekelijks de woning veranderen van bouwput naar een echt huis. Afwerking is eigenlijk vanaf begin zeer degelijk en hadden dan ook weinig punten bij oplevering. Puntjes die er waren zijn ook allemaal vlot verholpen. Wonen er nu dan ook met veel plezier ! Geen score van volle 5 sterren gegeven, aangezien ik van mening ben dat men altijd iets kan/moet verbeteren. Maar men mag het lezen als een volle 5 sterren !

Degelijke bouwer, uitstekend werk.

De begeleiding van onervaren klanten kan beter. Zo bleken we zelf Nuts voorzieningen te moeten regelen, wat eigenlijk nooit zo is. Is toch een grote kostenpost.. en een hoop gedoe. Geen keuze/info over warmtepomp. Verder prima opgeleverd huis, weinig punten. Gekozen voor Groothuisbouw vanwege kwaliteit, strakke planning en opleverzekerheid en dat is prima waargemaakt.

In het proces uitstekend, de laatste maand zwak.

Tijdens de verkoop en de bouw zijn wij heel tevreden. In eerste instantie ook bij de service. Deze laat nu wel steken vallen. Zijn niet meer telefonisch te bereiken. Geven in de app afgehandeld als het nog niet afgehandeld is. Communicatie nu op zeer laag pitje. Jammer.

Snelle aflevering met zorg

De ervaring met Groothuis is in het algemeen als prettig ervaren. Vanaf eerste gesprek tot aan oplevering is alles vlekkeloos verlopen. Echter kan er wel wat verbeterd worden aan de nazorg. Problemen worden snel opgepakt echter de uitvoering komt te kort en is niet Groothuis waardig in de zin van leveren en opleveren. Leveranciers die afspraken niet of niet op tijd nakomen. Al met al raad ik Groothuis wel aan. Maar behoed je van het vergeten om goed door te vragen met de wensen en mogelijkheden.

Op paar punten na goed verlopen

Goed verlopen verder.. enige puntje is de twijfel tussen op palen bouwen of niet, wat door onze mening door is geduwd omdat "jullie" ineens haast kregen. Bouwploegen super vriendelijk en behulpzaam.

Alles wat afgesproken is klopt voor 100%

Prima ervaring met de gehele Groothuis organisatie en hey concept. Enkele punten uit de service / garantie duurden langer dan het bouwen van het huis. Maar wat wil je als ze zo snel kunnen bouwen. Ook goed te verklaren als ze een paar punten laten samenlopen en oplossen. Dit is HET BOUWEN van de toekomst

Ga deze mail niet om 2.00uur snachts versturen.

Nu werd ik wakker terwijl ik lekker lag te slapen. Bouwtechnisch top

Titaniumweg 10

8304BR Emmeloord

Over Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw bouwen we hoogwaardige woningen door heel Nederland. Deze woningen stemmen we volledig af op de persoonlijke wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Met een gestroomlijnd bouwproces, onze modelwoningen in Emmeloord en een unieke bouwkundige garantie geven we vertrouwen en zekerheid. Opdrachtgevers beleven de woning al vóór de bouw, terwijl een vaste opleverdatum en de betaling bij oplevering het bouwproces transparant maken.