4 sterren: goede service, goed behandeld

Probeer wisselingen van key-personeel voor klant zo veel mogelijk te vermeiden. Bouwopzichter bij begin moet aanwezig zijn voor klant. Probeer plafond afwijkingen tussne platen en over totale lengte te verminderen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als verdelers vloerverwarming in de berging staat , adviseer ik geen extra slangen in de berging te leggen . Het word anders veel te warm .

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding|website|tevredenheidsgarantie|eigen servicedienst|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijdens het bouwproject wat meer info over wanneer er wat gaan wordt. Er gebeurd zo veel dat het prettig is om daar een uitgebreidere planning in te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Transparantie vooraf, wat is mogelijk en wat pertinent niet.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|Woningborg (bouwzekerheid)|eigen servicedienst

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

meer zelf als uitvoerder aanwezig zijn op de bouw en meer contact met de klant tijdens de bouw en niet alles overlaten aan de onderaannemers zeker niet in de afsluit fase.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zorgen dat de service afdeling voldoende bemensd is. Na de oplevering was er met geen mogelijkheid telefonisch contact te leggen met de serviceafdeling. De oplevering is geweest en je wilt zoveel mogelijk zaken (opleverpunten) regelen in de weken die je daarna vrij hebt.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|prijs/kwaliteit verhouding

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het verkrijgen van een hypotheek moet aan strikte regels voldoen, één daarvan is het kunnen overleggen van een aanvraag bouwvergunning. Ons advies is om te bekijken hoe jullie het proces om tot deze aanvraag te komen kunnen bekorten. In ons geval was het 4 maanden voordat de documenten konden worden overlegd en de kavel op naam gezet kon worden. De ongelofelijke vraag zal hier zeker debet aan zijn en zullen de fluctuaties in markt over de jaren het niet makkelijk maken om dit permanent te regelen maar kijk eens of de capaciteit van de tekenkamer beter afgestemd kan worden op de wisselende vraag.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|referenties van derden

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

utp kabel aanleggen

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|website

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben het bouwen als uiterst prettig ervaren en goed georganiseerd. We zouden het anderen aanraden en wanneer we zelf ooit nog eens een huis bouwen, weten we jullie zeker weer te vinden. Maar voorlopig gaan we eerst van ons huidige huis genieten en dit verder afronden.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zou het afwerkingsniveau wel iets om hoog mogen, je merkt nu echt dat alles minimaal is afgewerkt, met name stuc werk, spuitwerk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Koste nog moeite worden gespaard voor 100% tevredenheid. Groothuisbouw maakt op alle punten waar wat ze beloven.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding|website

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|referenties van derden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Blijf werken aan het verbeteren van kleine puntjes (zoals ontbreken communicatie over afwezige aansluiting Ziggo). Al met al zeer tevreden, met name ook in vergelijking met alle andere bouwers om ons heen in het project.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|korte bouwtijd|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Controleren van de resultaten van de onderaannemers tijdens de bouw.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Probeer ook in deze drukke tijd de wachttijden kort te houden. Het heeft bij ons in totaal bijna twee jaar geduurd Vanaf eerste gesprek tot oplevering.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg klantgericht, korte lijnen, snelle service, hoge kwaliteit.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|betaling bij oplevering|korte bouwtijd|referenties van derden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben wel onder de indruk van de geboden service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In tijden van schaarste is er moeilijk aan goede vakmensen te komen. Door de ontstane situatie in de bouw wordt er ook door groothuis gewerkt met personeel dat niet echt vakkundig is. Gezien de goede reputatie van groothuis vindt ik dit best een groot risico voor het imago.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|Woningborg (bouwzekerheid)|prijs/kwaliteit verhouding|website|tevredenheidsgarantie|eigen servicedienst|referenties van derden

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Aandachtspunten tav interrnetaansluitingen meenemen in het adviesgesprek.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Moeten ze meer aan verwachtingsmanagement doen. Een projectleider hoort regelmatig de klant te benaderen of alles nog naar zin loopt en hoe het gaat. Niet alleen even bij de start en aan het einde. Ook moet de oplevering een soort feest zijn. Nu was hij te laat, cadeau vergeten én een bos sleutels in de handen gedrukt. Veel plezier ermee. Zware tegenvaller...Dus de projectleider heeft het wel een beetje verprutst ook qua communicatie.

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? betaling bij oplevering|korte bouwtijd|prijs/kwaliteit verhouding

naar wens verlopen

• Bouwen met Groothuisbouw
  • Welke 3 aspecten gaven de doorslag om te kiezen voor Groothuisbouw? modelwoning|prijs/kwaliteit verhouding|eigen servicedienst

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hoewel je weet dat er limitaties zijn mbt de vrijheid die je hebt om dingen te kiezen met een catalogus woning, is het belangrijk deze vroegtijdig aan te kaarten. In ons geval was het laatste moment weg laten van een open haard en wat 'problemen' mbt een knieschot in de badkamer en een van de slaapkamers ivm het wegwerken van de MV/riool leidingen een kleine teleurstelling. Dat laatste punt is uiteindelijk in goed overleg opgelost.

Titaniumweg 10

8304BR Emmeloord

Over Groothuisbouw

Bij Groothuisbouw bouwen we hoogwaardige woningen door heel Nederland. Deze woningen stemmen we volledig af op de persoonlijke wensen en woonstijl van de opdrachtgever. Met een gestroomlijnd bouwproces, onze modelwoningen in Emmeloord en een unieke bouwkundige garantie geven we vertrouwen en zekerheid. Opdrachtgevers beleven de woning al vóór de bouw, terwijl een vaste opleverdatum en de betaling bij oplevering het bouwproces transparant maken.