Vanaf eerste contact tot oplevering perfect

Tijdens de oriëntatie naar kunstof kozijnen goed geholpen door Herman. Hierna offerte getekend en de kozijnen zeer vakkundig geplaatst door een leuk team van monteurs. Alles netjes afgewerkt binnen en buiten. Helaas 1 raam kapot en de insecten horren niet precies goed. Beide gebreken zowel raam als horren netjes opnieuw geleverd. Al met al een zeer prettige ervaring

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Goed werk afgeleverd, netjes gewerkt.

Goed geïnformeerd, netjes, goed en snel gewerkt. Blij met het resultaat. Heel vriendelijk en vakbekwaam personeel. Zal het bedrijf zeker aanbevelen.

Heel goed

Vriendelijk, werken netjes, zeer ter zaken kundig en vriendelijk.

Van A tot Z een top team

Deskundigheid bij eerste gesprekken. Deskundigheid bij adviezen. Deskundigheid bij lastige klanten. Deskundigheid bij inmeten. Deskundigheid bij montage.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Schuifpui levering is vanaf bezoek showroom tot aan montage zeer soepel verlopen en op tijd en netjes opgeleverd.

Goede montage door vakmensen

Op 17 en 18 januari zijn onze kozijnen gemonteerd. Raymon en Luc waren prettige gasten om over de vloer te hebben, brachten goede energie mee en leverden bovendien vakwerk! Een te monteren vensterbank bleek beschadigd (waarschijnlijk was deze beschadiging ons niet opgevallen).Even naar Renkum een nieuwe halen, ook al betekende dat dat deze mannen pas om 19:30 uur thuis zouden zijn. Dat noem ik klantgericht werken! Voortraject bij Kroon Kozijn Nijmegen verliep ook goed. Duidelijke voorlichting van Marcel, vervolgens goede, duidelijke offerte en goede communicatie over de levertijd. Wij zijn erg tevreden!

Juiste kwaliteit en service

Al 4 keer eerder en bestelling gedaan dit bewijst goede kwaliteit .dus een 10

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Eindhoven

Aanrader

Kroon Kozijn Rotterdam: goed advies, duidelijke offerte, afspraak=afspraak, in 1 woord vakwerk. Afgelopen week zijn alle kozijnen voor- en deel achtergevel vervangen. Vooraf stak Willem Nieuwland eerlijk over over het prijskaartje en werkwijze: we wisten precies wat we konden verwachten en dat voelde goed. Inmeten is super zorgvuldig gebeurd waarbij we ook goed zijn geadviseerd voor wat betreft de te maken keuze aan welke zijde we balkondeuren willen openen. Uitvoering vond plaats op de afgesproken datum binnen 1 week volgens planning. We zijn onder de indruk van hoe professioneel, netjes en snel er gewerkt is door het team en van hoe op laatste dag de puntjes op de i zijn gezet in afwerking. Heel fijn om met dit bedrijf samen te werken: betrouwbaar en deskundig. Absolute aanrader.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Rotterdam

top service met uitstekenede en mee denkende monteurs

ondanks scheve gevels zit het er keurig recht in top gedaan het ziet er prachtig uit ook het het advies en mee denken van marcel groeneweg was top een aanrader zou ik zeggen en ook de laatste puntjes bij opleverlevering keurig opgelost mijn complimenten en hartelijk dank voor de samen werking

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen

Goede kwaliteit, netjes gemonteerd ...

Top kwaliteitsprodukt, super strak ingemeten en keurig netjes gemonteerd en afgewerkt, maar daar betaal je ook wel wat voor. Maar laten we eerlijk zijn; als je deze kwaliteit wil, moet je niet voor een dubbeltje op de eerste rang willen zitten ;-)

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Almere

Goede offerte met duidelijke uitleg, gevolgd door prima werk met geslaagd resultaat.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Bij andere Kroon Kozijn-dealer 12 jaar geleden kozijnen besteld en geplaatst. Nu ging het hor tegen insecten kapot. Aangezien onze dealer niet meer in functie was heb ik KK-Heemskerk gecontact. Offerte gekregen voor heel nieuw insectenhor. Wij gingen daarmee akkoord. Afspraak was dat hor opgehaald zou worden. Niets meer gehoord. De heer Nagel via whatsapp gecontact of ik het hor zelf mocht langsbrengen en met de vraag of hij nog iets zou kunnen bestellen. Hij heeft het gelezen, dat zie je namelijk in whatsapp. 3 berichten verder maar geen reactie meer. Ik snap dat nieuwe kozijnen meer opleveren maar als dit je te wachten staat als iets kapot is dan is dat nogal teleurstellend… datum whatsapp is 18 oktober en contact daarvoor in Augustus

Naar tevredenheid uitgevoerd!

Doordat Kroon Kozijn Heemskerk bij ons in de wijk al bij meerdere woningen de kozijnen hebben vervangen weet men hoe dit moet worden uitgevoerd. Het afval werd keurig aan het einde van de dag opgeruimd en afgevoerd. Ook de binnenzijde wordt netjes afgewerkt. Tijdens de uitvoering zijn we niet voor verrassingen komen te staan, dus naar tevredenheid uitgevoerd!

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Mooie kozijnen en fantastische plaatsing

Speciaal gekozen voor een lokaal bedrijf binnen een landelijk netwerk. Het feit dat je pas na plaatsing de volledige factuur betaalt geeft al vertrouwen. Goed geholpen en geadviseerd in de shop; snelle en zorgvuldige opmeting thuis met extra advies en vooral fantastisch hoe het team de kozijnen geïnstalleerd en ook afgewerkt heeft. En dat allemaal tegen een marktconforme prijs.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Keurige plaatsing van onze kunststof kozijnen en voordeur.

Aan de tekentafel heeft de verkoper goed met ons meegedacht om de nieuwe indeling van de ramen te optimaliseren. Nadat we de juiste kleur en de verschillende toepassingen voor onze woning hadden uitgekozen begon het wachten op de start van de werkzaamheden. Met een paar weekjes vertraging (begrijpelijk in deze tijd) zijn ze dan eindelijk begonnen. Ondanks ziekte bij de monteurs hebben de jongens hard doorgewerkt om alles netjes af te krijgen. Tot en met de laatste werkzaamheden zijn zij secuur te werk gegaan en hebben een mooi eindresultaat afgeleverd. We kunnen trots zijn op de geheel nieuwe uitstraling van onze woning.

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Nijmegen

Afspraak is afspraak, ook in deze onzekere tijden.

Levering, montage en prijs conform de offerte. Gezien de toestand in de wereld, had ik rekening gehouden met vertragingen en prijsverhogingen. Monteurs werkten netjes en snel. Ga zeker terug voor deel twee van de renovatie.

Goed bedrijf

Contact met het bedrijf was goed, er wordt een mooi product geleverd. De medewerkers hebben netjes gewerkt en ze hebben geen troep achter gelaten. Al met al ben ik erg tevreden met mijn nieuwe ramen.

Professioneel bedrijf

Duidelijke afspraken. De gemaakte afspraken worden nagekomen. Fijn team dat op tijd aanwezig was en heeft gedaan wat het beloofd had.

Een dikke 10

Heel goeie vakmensen die weten wat ze doen Keurig en net personeel En superblij met de deur Kroonkozijn Dordrecht een dikke 10

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Dordrecht

Bij meerdere kozijnboeren geweest. Meerdere offertes opgevraagd. Kroon kozijn is zeker niet de goedkoopste. Maar hun verhaal is beter. In augustus getekend. En alles is al geplaatst. Bij andere hadden we tot mei moeten wachten. Alles is netjes geplaatst en afgewerkt. Voorlopig zijn wij de komende jaren helemaal goed

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Heemskerk

Zeer tevreden. Mensen van Kroon Kozijn denken echt met je mee. Zeer nette service en plaatsing. Goed contact. Echt zeer prettige ervaring.

Prettige mensen

Mooie kozijnen Goede uitleg in de showroom alles was bespreekbaar Komen afspraken na Snel en netjes gewerkt Heel blij mee

• Contact met dealer: Kroon Kozijn Purmerend

Prettige mensen