Mooie kozijnen Goede uitleg in de showroom alles was bespreekbaar Komen afspraken na Snel en netjes gewerkt Heel blij mee
Wij zijn heel erg tevreden over Kroon kozijn. Van het bekijken van de producten in de showroom,het maken van de offerte en het inmeten op locatie. En de jongens van montage,echte vakmensen. En een leuk team om over de vloer te hebben. Werken super netjes en werken het perfect af.
De plaatsing ging erg netjes en correct. Geen rommel en alles netjes opgeruimd. Erg blij met de openslaande deuren naar de tuin
Aan de tekentafel heeft de verkoper goed met ons meegedacht om de nieuwe indeling van de ramen te optimaliseren. Nadat we de juiste kleur en de verschillende toepassingen voor onze woning hadden uitgekozen begon het wachten op de start van de werkzaamheden. Met een paar weekjes vertraging (begrijpelijk in deze tijd) zijn ze dan eindelijk begonnen. Ondanks ziekte bij de monteurs hebben de jongens hard doorgewerkt om alles netjes af te krijgen. Tot en met de laatste werkzaamheden zijn zij secuur te werk gegaan en hebben een mooi eindresultaat afgeleverd. We kunnen trots zijn op de geheel nieuwe uitstraling van onze woning.
Wij hebben ongeveer een jaar geleden een bezoek gebracht aan Willem Nieuwland van Kroon Kozijn Rotterdam, omdat onze VvE toe is aan het vervangen van de 26 jaar oude aluminium kozijnen die niet meer goed functioneren. Kortgeleden heeft Kroon Kozijn een proefplaatsing van 1 kozijn gedaan om te kijken wat er tevoorschijn zou komen bij het verwijderen van het kozijn. Waldo en zijn collega hebben perfect werk verricht ondanks dat zij een puinhoop aantroffen bij het verwijderen van het oude kozijn. Het resultaat van de proefplaatsing is boven verwachting. Alles is perfect afgewerkt, ook aan de binnenzijde. We hoeven niets meer te schilderen of verder af te werken. Zelfs het behang dat er zit is onbeschadigd gebleven. Wij vinden het heel fijn dat zowel Willem, als Rakesh de technische man, zelf tussendoor ook poolshoogte komen nemen of alles goed loopt. Wij zien uit naar de totale vervanging en gaan ervan uit dat ook dit tot in de puntjes perfect afgewerkt wordt.
Aan de tekentafel werd al goed meegedacht door de verkoper om de nieuwe indeling van de ramen te optimaliseren. Nadat we in de showroom de juiste kleur en toepassingen voor onze woning hadden uitgekozen begon het wachten, totdat ze eindelijk konden beginnen om ons huis mooier en beter geïsoleerd te maken. Met een paar weekjes vertraging (begrijpelijk in deze tijd) zijn ze dan eindelijk begonnen. Ondanks ziekte bij de monteurs hebben de jongens hard doorgewerkt om alles netjes af te werken. Tot en met de laatste werkzaamheden zijn zij secuur te werk gegaan en hebben een mooi eindresultaat afgeleverd. We kunnen trots zijn op de geheel nieuwe uitstraling van onze woning!
De verkoper heeft goed meegedacht aan de tekentafel om de nieuwe indeling van de ramen te optimaliseren. Nadat we de kleur en de verschillende toepassingen voor onze woning hadden uitgekozen, begon het wachten op de grote dag. Met een paar weekjes vertraging (begrijpelijk in deze tijd) zijn ze dan eindelijk begonnen. Ondanks ziekte bij de monteurs hebben de jongens hard doorgewerkt om alles netjes af te krijgen. Tot en met de laatste werkzaamheden zijn zij secuur te werk gegaan en hebben een mooi eindresultaat afgeleverd. We kunnen trots zijn op de geheel nieuwe uitstraling van onze woning!
Fijne mensen, goede service, vakbekwaam
Tennesseedreef 13 D
3565 CK Utrecht