Onze ervaring is goed. Vakkundig advies gekregen. Wij zijn dan ook erg tevreden!
Het heeft ruim een jaar geduurd voordat het werk werd afgemaakt. Ze zijn erg slecht te bereiken en het vervelendst was, dat ik steeds zelf contact met ze op moest nemen voordat er verdere actie werd ondernomen. Al met al vond ik het een vervelende ervaring en zal ik in het vervolg niet meer met ze in zee gaan.
We hebben de beslissing voor kunststof kozijnen voor de bovenverdieping genomen in juli 2023 en hebben na wat onderzoek bij 3 bedrijven een offerte aangevraagd. Direct na het bezoek aan de vestiging van Kroon Kozijn in Purmerend was de beslissing eigenlijk al genomen. Ontspannen ontvangst, goede koffie, uitstekende voorlichting en voorwaarden én een uitgebreide rondleiding door de showroom (bedankt Tom!). In augustus de offerte getekend, die aanzienlijk aantrekkelijker was dan bij de andere partijen, en gelijk de datum voor montage gekregen. Op 25 en 26 januari was het zover en hebben we afscheid genomen van onze hardhouten kozijnen. Maar die werden vervangen door kunststof kozijnen van Schüco (als beste getest), een kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem. Als die dan ook door twee vakmannen geplaatst worden, is de score van 10 al bijna bereikt. Op dag een is de voorzijde aangepakt en op dag twee de achterzijde van het huis. Alle rotzooi werd meegenomen, de kamers werden opgeruimd achtergelaten en alles verliep op rolletjes. De heren zijn buiten goede vakmensen ook prettig in de omgang. Onze kunststof kozijnen met houtnerf zien er prachtig uit en met de raambekleding en muggenhorren precies zoals wij het graag wilden. Hiermee is de score van 10 een feit. Nogmaals heel erg bedankt en ja, wij raden het iedereen aan om met Kroon Kozijn in gesprek te gaan!
Na wat rondgekeken te hebben kwam ik na een tip bij Kroon Kozijn terecht. Bij de afspraak bij Kroon Kozijn in Roosendaal alles uitgelegd wat mijn wensen waren. Boven was alles al van kunststof, op het badkamerraam na, dus was het voornamelijk om de benedenverdieping te doen. Na een rondleiding om ideeën op te doen, heb ik na bedenktijd de knoop doorgehakt en ben ik met ze in zee gegaan. De monteurs kwamen volgens afspraak op 10, 11 en 12 januari. Het weer zat mee, geen regen en wind. Alleen was het erg koud, een paar graden onder nul. De eerste dag hebben ze met z'n tweeën de deur en de raampjes van de garage gedaan en de voordeur en wc raam. Op dag twee kwam er een derde collega mee en werd het grote werk gedaan. Alle grote ramen en de keukendeur en uiteindelijk de badkamerraam. Toen werd het ook heel koud in huis. Om een bredere keukendeur te plaatsen werd er een stukje muur weggezaagd. Door het wegzagen van het stukje muur, miste ik ook een stukje vloer. Gelukkig had ik nog vloertegels over en hebben ze netjes een stukje tegel op maat in de vloer gelegd. De ramen vervangen ging allemaal gemakkelijk. Zelfs het enkel glas raam ging er netjes zonder te breken uit. De laatste dag kwam er een andere derde monteur bij om te helpen met afwerken. Ook waren voor het wc raampje en de garage ramen dorpels gemaakt die er zo onder geplaatst konden worden. In de oude situatie zaten die er niet onder. Dat bracht de afwerking naar ern hoger plan. De monteurs waren fijn in de omgang. Ook in overleg ging alles zonder problemen. Eenmaal klaar was ik blij met het resultaat. Geen kou en tocht meer langs de vensterbank. Alles tiptop afgewerkt. Met als ultieme test, de storm afgelopen weekend zonder een fluitende voordeur en windstil in de gang. Echt complimenten voor het geleverde werk en het mooie resultaat!
Gewoon goed werk geleverd
In 2022 een huis gekocht met aluminium kozijnen (uit de jaren 60) met dubbelglas (+/- 2006). Na een aantal maanden tot de conclusie gekomen dat dit niet het comfort geeft die je zou willen hebben in je woning. Toen der tijd gaan oriënteren en offertes aangevraagd via internet. Dit voelde allemaal niet vertrouwd en veel te commercieel. Op aanraden van een bekende bij Kroon Kozijnen terecht gekomen én zo bij de dealer uit mijn omgeving (Rotterdam) in de lucht gekomen. Vanaf het begin af aan zeer goed en fijn geholpen door Boy, met uitstekend advies op kantoor. Bleek dat zij, ondanks hoogwaardige kwaliteit, niet ver afwijken in prijs van online prijsvechters. Na een goede inmeting (en weer een fijn adviesgesprek met dit keer Sjaak) tot de conclusie gekomen dat Kroon Kozijn Rijnmond mij het beste kan helpen én het woonplezier kan teruggeven die ik graag zou willen. Binnen 3 maanden na opdrachtverstrekking zijn de werkzaamheden uitgevoerd en kon het team in 2 volle dagen mijn appartementen (6 raamkozijnen én 1 deurkozijn) vervangen en uitstekend afwerken. Het uitvoeringsteam was zeer vakkundig en oplossingsgericht. Helemaal niets te klagen. Na oplevering bleek dat er bij één raamkozijn verkeerde glaslatten waren meegeleverd. Ook dit is geen probleem voor Kroon Kozijn Rijnmond. Het uitvoeringsteam had dit al direct gemeld bij het kantoor, waardoor zij direct nieuwe konden bestellen. De werkzaamheden zijn op 15 en 16 januari uitgevoerd en de nieuw bestelde glaslatten kan ik deze maand nog verwachten, inclusief montage door Kroon Kozijn Rijnmond. Zeer fijne partij die ik iedereen zal aanraden!!
Ik kan niet anders zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. De raamstellen zijn volgens verwachting. Jan en Remco zijn dinsdag begonnen en donderdag was alles geplaatst, ook de bekleding van de dakgoten. Zij hebben snel en zeer vakkundig gewerkt en ik geef ze ook een dikke pluim. Ik zal ook Kroon Kozijn bij anderen aanbevelen. Nogmaals bedankt! Met vriendelijke groet, Kees Hoekstra
Goede kwaliteit. Netjes gewerkt.
Ik ben zeer tevreden met mijn ervaring met Kroon Kozijnen Rijnmond. Van offerte traject tot levering en plaatsing erg goed verlopen. Wat ze zeggen doen ze ook. Vaklui en weten wat ze doen en netjes. Vakkundig geplaats en zeer netjes afgewerkt Top hoor!
Alles netjes geleverd op de afgesproken tijd. Aardig monteurs en mooi vakwerk afgeleverd.
Goede service en vakmannen van kroon kozijn Rijnmond / Dordrecht Het gesprek met Boy in de showroom, het inmeten en meedenken van Sjaak tot aan het plaatsen en afwerken topservice De toppers Jeffrey en Jan hebben in 4 dagen tijd topwerk geleverd. Problemen werden snel en vakkundig opgelost en er werd goed naar je geluisterd.
Product goed, afspraken zijn nagekomen. Prima gemonteerd en netjes achtergelaten.
Na een goed gesprek thuis waar ook alles goed werd bekeken, zijn we naar de showroom gegaan waar alles zeer vakkundig werd uitgelegd en gedemonstreerd. Na het tekenen van de offerte werden de kozijnen al snel geplaatst. Het monteren werd zeer kundig gedaan. Er werd netjes gewerkt, ook waren de drie mannen vriendelijk en harde werkers! Wij zijn zeer tevreden en raden Kroon Kozijn (Heemskerk) ook iedereen aan!
Professioneel , vakkuindig, vertrouwd en fijn geholpen. Van begin tot eind. Comminicatie, afspraken en inbouwen het verliep allemaal op rolletjes. Blij dat ik voor Kroon Kozijn Purmerend gekozen heb. Het lijkt nu wel een verkooppraatje van me maar als ik iets te klagen had dan zou ik het ook vermelden. Maar geen klachten en alles was gewoon goed
Na 3 verschillende bedrijven te hebben bezocht voor nieuwe kunststof kozijnen, voordeur en garage/bijkeuken deur zijn we uitgekomen bij Kroon kozijn Heemskerk. Na een heel prettig gesprek in de showroom waar alles duidelijk werd uitgelegd over de gebruikte materialen en technieken in deuren en ramen hebben wij al snel een een keuze kunnen maken. De monteurs hebben alles zeer netjes gedemonteerd en afgevoerd. Ook het monteren hebben de 3 heren zeer vakkundig en snel gedaan. Wij zijn al met al meer dan tevreden met de service, montage en de producten van Kroon kozijn (Heemskerk).
Mijn slaapkamerkozijn heb ik door Kroon Kozijn laten vervangen door een kozijn met kiep- kantelramen en een vliegenhor. Het werk is door hen keurig uitgevoerd en alles ziet er mooi en strak uit. Ook de aftersales is prima gerelgeld, want na de uitvoering van de werkzaamheden werd ik gebeld met de vraag of alles goed verlopen was en mocht er eventueel iets geconstateerd worden dat niet goed zou zijn, dan is een telefoontje voldoende om snel het probleem te verhelpen.
Enorm vriendelijk personeel zowel in de zaak als de monteurs. Wij zijn zeer tevreden en raden iedereen aan met Kroonkozijn Dordrecht in zee te gaan.
Ik wil graag mijn oprechte tevredenheid uiten over de gehele ervaring met Kroon Kozijnen Heemskerk, vanaf het moment van bestelling tot en met de plaatsing van mijn nieuwe voordeur. Van begin tot eind was het proces vlekkeloos en professioneel, waardoor ik met volle tevredenheid terugkijk op mijn keuze voor dit bedrijf. De uiteindelijke plaatsing van de nieuwe voordeur overtrof mijn verwachtingen. Het vakmanschap en de precisie waarmee het werd geïnstalleerd, getuigen van de professionaliteit van het installatieteam. Ze werkten snel en efficiënt, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit. Mijn nieuwe voordeur ziet er niet alleen prachtig uit, maar voelt ook stevig en veilig aan.
Wij raden iedereen aan om met Kroon Kozijn in zee te gaan. Het personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en beloftes worden nagekomen.
Vantevoren prima overleg en advies gehad. Tijdens het plaatsen is er wat mis gegaan. Dit is prima op een later tijdstip opgelost.
Duidelijke uitleg bij de verkoop door Ben en de plaatsing werd kundig en vriendelijk gedaan door Remco en Jan. We hebben een nieuw huis gekregen door de nieuwe kozijnen.en schuifpui.
Aardige mensen, die bereid zijn aan de wensen van de klant tegemoet te komen. Dit op het genird van volgorde in de plaatsing. Fijn ook dat ze bereid waren om te helepen met gordijnen, schroeven van beugeltjes en hetterugplastsen van het keukenhordijntje.
Van offerte, bestelling en plaatsen, alles zeer goed geregeld. Vooraf hadden we wat zorgen over de afwerking rondom de schuifpui. Dit bleek niet nodig, alles is heel netjes en met zorg afgewerkt We hadden helaas een beschadiging in het glas, dit is opnieuw besteld en later vervangen. We zijn heel erg tevreden. Bedankt!
Vanaf dag 1, offerte opmaken, t/m laatste dag van plaatsing goed en professioneel contact. Heldere afspraken die ook nagekomen worden. Klantgericht bedrijf. Zeer tevreden.
Tja, toen wij de 10 kozijnen lieten vervangen door Kroonkozijn, hadden we alleen zorgen over het weer.. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het plaatsen is alles perfect ge gaan Wij zijn nog steeds blij met onze keuze
Tennesseedreef 13 D
3565 CK Utrecht