Complimenten voor de kwaliteiten van het Kerstbuffet waarvan we op Tweede Kerstdag hebben genoten. Het zag er uitnodigend uit, het smaakte uitstekend en de bezorging was prima voor elkaar. Het nodigt uit om ook volgend jaar weer gebruik te maken van jullie diensten. Eén smetje: van de bakjes met Carpaccio werd één bakje te weinig geleverd. Op mijn "klacht" daarover werd niet gereageerd...

Lekker eten en alles volgens afspraak

Het gourmetvlees was lekker en voldoende bijgerechten. Op de instructie stond dat het stokbrood 10 minuten in de oven moest. Dat is ietsje te lang.

super, iedereen heeft er van genoten

mijn ervaring met Buffetkampioen was super ze kwamen hun afspraken na wij hebben het eten en het spel wat we deden gecombineerd wat resulteerde een een 7 uur gezellige dag bedankt Buffetkampioen voor het geweldige eten iedereen heeft er van genoten tot volgend jaar

Het was lekker maar vond het aan de weinige kant.

Heerlijk!!!

Op tijd geleverd en het was heerlijk!!!

Het was weer heerlijk!!!

Goede service en heerlijk vlees!!

Alles perfect verzorgd en lekker.

Goed verzorgd en heerlijk eten

Het eten was genoeg en het was ook heerlijk. We raden jullie aan bij vrienden, familie en kennissen. De overige spullen waren ook netjes.

Keurig verzorgd, erg lekker vlees en meer dan genoeg!

Zeer goed geregeld allemaal

Gemak dient de mens

Kerstbqq 2024 geweldig

De kwaliteit van het vlees en de bijgerechten was erg goed en smaakvol. Levering volgens afspraak. Hoeveelheid meer dan verwacht 25% de vriezer in. Enige minpuntje de borden waren aan de kleine kant. Conclusie: geweldig en voor herhaling zeker

In een woord geweldig

Eten was goed en mooi op tijd wij zijn tevreden Maar het pluk brood vond ik geen succes Liever stokbrood erbij Is hier niet van gegeten

Het was een goed verzorgd kerstbuffet wat heerlijk gesmaakt heeft en de levering en ophalen werden netjes gecommuniceerd en uitgevoerd!

Lekker en goed vlees. Heerlijk gegeten.

Prima verzorgde catering!

Het belangrijkste: op tijd, genoeg en heel lekker! Daarnaast is de site heel duidelijk, de communicatie is netjes en ook de handleiding is goed. Kortom, kampioen waardig en voor herhaling vatbaar.

Wij waren echt super tevreden.

Alles was goed verzorgd, de bezorging het ophalen, kwaliteit van het eten de hoeveelheid echt super!! Wij hebben al besloten om volgend jaar weer bij jullie te bestellen.

Gekozen Kerstmenu zag er goed uit maar veel te zout.

Na eerdere positieve ervaring met kerstbuffet ook dit jaar het kerstmenu besteld: Hoofdgerecht waren de jachtschotel en kipfinger echt mega zout waardoor niemand meer een 2de keer op wilde scheppen. Hebben dit dezelfde avond per mail gemeld. Kregen te horen als er meerdere meldingen zouden komen, men contact op zou nemen. Is niet gebeurd terwijl ik bij de reviews dezelfde meldingen tegenkom! Heel jammer dat dit zo verloopt. Is geen positieve reclame voor ook onze gasten waar wij jullie zo hadden aanbevolen en 40,00 pp betaald hebben.

Kwaliteit, verzorging. bezorging en daarbij de prijs stemt onze familie tot feestelijke tevredenheid

Na bovenstaande tevreden zin één kritisch puntje: jachtschotel en ribfinger waren naar onze smaak te stevig gekruid en/of gezouten. Maar verder: na 3 jaar hopen we ook een 4e jaar weer van jullie diensten gebruik te maken

Goede service eten wat minder.

Eten werd netjes binnen het vooraf gestelde tijdsvak geleverd. Fijn dat alles erbij zit van borden en bestek. Het eten vonden wij minder lekker. Kerst deluxe menu hadden wij. Aardappeltjes waren slap. Al het vlees zat in zoveel saus dat de verhouding, naar onze mening, heel scheef lag. De hoeveelheid was voor 10 volwassenen ook krap aan. Koude bijgerechten smaakten prima.

Een bbq zoals gewenst

Op het laatste moment een winter bbq voor het personeel georganiseerd. 90 personen. Binnen 1 week was alles geregeld met behulp van de bbq kampioen, Prijs, kwaliteit en aanbevelingen vergeleken kwamen we direct op de bbqkampioen. Gewoonweg kwaliteit vlees en een goede braadmeester die met plezier en humor de gasten bediend. Alles is mogelijk halal-vega. In het voorjaar zullen we wederom aankloppen bij deze kmapioenen.

Het was een feestje

Het was heel mooi op tijd .zijn zeer tevreden.goed gedaan. Alles was s ‘makkelijk . Zeker voor herhaling vatbaar.

Was als vanouds weer super

Goed geregeld en optijd gebracht ,eten was erg lekker.

Duur voor wat je krijgt.

Ik vind het erg duur voor wat je krijgt. Over smaak valt te twisten, maar ik vond het allemaal niet zo. Leuke (plastic)glaasjes voor de kipcocktail was wel leuk geweest. Zat nu in een rond bakje met reclame er op. Wat smeersels voor het brood mis ik ook. Ik heb 400 euro betaald en zou het niet meer doen. Bezorgen en ophalen was goed geregeld. 10 x navidad menu besteld. 1 x allergievrij menu besteld, daar zit brood bij die niet glutenvrij was. Ook zat er garnalen bij ipv kip. Een beetje raar dat er wat anders bij zit dan dat je besteld. Andere mensen vinden dit mischien helemaal top, maar voor mij de laatse keer, helaas

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert