Gemakkelijk en smaakvol

Overzichtelijk systeem en website. Goede prijzen en het smaakte goed. Enige verbetermogelijkheid is misschien het maken van afspraken voor levering en ophalen, want op die dagen was ik niet aanwezig en kon vooraf geen dingen afstemmen. Dag van ophalen kan je ook niet aangeven op de website zelf.

Was heerlijk

Al vaker besteld bij jullie het pakket populair. Goeie ervaringen mee. En het vlees en de salades zijn iedere keer voortreffelijk. Gaan zeker nog vaker in de toekomst een bestelling plaatsen. De gasten vonden het ook allemaal lekker.

Een top ervaring

Prima verzorgd, mooi op tijd geleverd en ookweer co gorm afspraak opgehaald. Ons buurtfeest was mede hierdoor een succes

Super goed geregeld!

Lekker vlees, goede service! Helemaal goed gegaan! Bedankt

Super!

We hadden de BBQ kampioen ingehuurd voor een bedrijfsfeestje. Het was helemaal super geregeld. Niet geheel onbelangrijk: de kwaliteit en smaak van het vlees was onwijs lekker. Alle gasten waren ook enthousiast. Volgend jaar huren we jullie zeker weer in!

Verano BBQ 2024

Alles was heel goed voorbereid, het eten was lekker en de bediening was vriendelijk. De gasten waren erg tevreden.

Eten was prima, (klanten)service niet erg tevreden over

Klantvriendelijkheid via zowel de mail als telefoon niet super hoogstaand. 50 euro extra betalen voor 3 koelboxen + extra betalen voor een (Halal) bbq en dan een soort gourmetplaat krijgen zonder overleg. Wanneer je voor 50 personen pakketten afneemt, verwacht je iets meer service vanuit het bedrijf. Ophaalmoment werd niet goed gecommuniceerd. Het was een poging waard, maar wij kiezen in de toekomst helaas voor iets meer klantvriendelijkheid

Alles compleet en verzorgd!

Wij zijn op alle fronten tevreden. Er werd rekening gehouden met onze planning i.v.m. de bezorging. Alles was compleet. Het eten zag er goed uit en was lekker. Het toetjesbuffet was een mooie afsluiter. Ook bij het ophalen werd rekening gehouden met werkende mensen.

Goede service, lekker eten en erg uitgebreid!

Voor onze BBQ hebben wij braadmeester René op locatie gehad. We hebben erg genoten van het diverse aanbod en goede service. Wij raden BBQkampioen zeker aan en zullen in de toekomst zeker weer aan BBQkampioen denken. Bedankt!

prima eten, prima service

goede ervaring met BBQ kampioen. de service en contact was prima, eten was goed verzorgd en erg lekker

Top service en kwaliteit eten

Super geregeld, nergens omkijken naar en onbezorgd kunnen genieten met collega’s.

Nette levering en op de aangegeven tijd. Vlees, salades en sausjes waren top. Voor herhaling vatbaar.

Nauwgezette, snelle service leidde tot een geslaagde BBQ voor ons allen.

Ik wil graag mijn ervaring delen met dit fantastische BBQ-bedrijf. De kwaliteit van het eten was uitstekend en de service was ongeëvenaard. Op donderdagavond stuurde ik een e-mail met de vraag of het mogelijk was om op zaterdag een BBQ te regelen. Tot mijn verbazing werd ik vrijdagochtend al gebeld met het goede nieuws dat het kon! Ik hoefde me nergens zorgen over te maken, alles werd voor me geregeld. Onze gasten hebben enorm genoten van het heerlijke eten en de vlotte service. Wat een geweldige ervaring! Ik kan dit bedrijf ten zeerste aanbevelen.

De beste aanbieder tot nu toe voor mij

Het was super verpakt, alles compleet. Veel saus, rauwkost etc etc vlees en vooral de biefstuk was zo lekker wat echt opvallend was. We hadden voor 20 personen besteld en we hebben allemaal genoten. Een echte aanrader !!

Bestellen al jaren via gourmetkampioen. Ideaal omdat je in 1 keer alles in huis hebt. Vlees, salades etc zijn heerlijk. En door het gourmetten met de brandpasta is de stank erna ook minimaal. Goede duidelijke afspraken omtrent het brengen én halen van alle spullen. Blijven dit de komende jaren ook zeker nog doen.

geregeld van A tot Z, Top !!

Super verzorgt , geen omkijken aan gehad. Smaakvol vlees en salades. Zeker een aanrader !!

Alles tot in de puntjes geregeld!

Alles tot in de puntjes geregeld, top!

super verzorgd en lekker

Wij hebben voor de kerst een gourmetschotel besteld. Heerlijk vlees, precies zoals afgesproken. Dit maakte het voor ons een heel onbezorgd kerstdiner. zeker voor herhaling vatbaar.

Alles van A tot Z netjes geregeld en het aller belangrijkste, het was lekker!

Alles verliep volgens afspraak. Netjes geregeld en alles was lekker. Het zou de volgende keer handiger zijn, als er op de verpakkingen van het vlees zou staan, wat erin zit. Maar voor de kenners hoeft dit geen probleem te zijn.

Wij hebben met kerst heerlijk van het eten genoten met 22 man! Lekkere salade, lekker vlees, goed verzorgd eruit!

Perfecte bezorging en ophalen van de spullen. Kleine minpuntjes, zit geen kruidenboter bij het breekbrood en de stoofpeertjes zijn niet in partjes en ontdaan van het klokhuisje. Verder was het eten heerlijk.

Volledig ontzorgd

Op het afgesproken tijdstip geleverd. Alles erop en er aan en prima eten. Zelfs aan de lucifers is gedacht om de gourmetsets aan te steken. Enige nadeel, je moet het zelf bakken ;-) Dank voor een volledig ontzorgd kerstdiner!!

Perfecte service, goede kwaliteit!

Goede service, ruim voldoende p.p., goed materiaal, makkelijk dat er niet schoongemaakt hoeft te worden. Perfect!

zoals gewoonlijk supergoed verzorgd en heerlijk vlees

Elk jaar met kerst vaste prik gourmet pakket van de BBQ kampioen. Superlekker vlees goede salades en hele vriendelijke medwerkers. Klein familiebedrijf die grootse gourmet en bbq schotels levert met alles erop en eraan

Super goede service en heerlijk eten!

Dit jaar met kerst voor het eerst gebruik gemaakt van de buffetservice voor 10 personen. Een toppertje! Bestellen ging super makkelijk, meteen bevestiging in de mail. Dag voor de bezorging op 1e kerstdag! een sms en mail met de tijd. Keurig op tijd alles geleverd. Zelfs in Hoofddorp! Handige koelbox! Helemaal compleet, prima spullen. Het eten was uitstekend en meer dan voldoende. Het gebruik van de warmhoudstellen was zelfs voor mij met twee linkerhanden prima te doen. Keurig alles opgehaald en klaar waren we. Ideaal voor de kerst en volgend jaar zeker weer!!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert