Top service!

Goed vlees, goede service met halen en brengen. Top geregeld!

Fantastisch

Alles was top geregeld, aanrader.

Goeie service

Ondanks dat het eigenlijk te ver weg was kwam BBQ kampioen toch leveren. Super fijn!!!

Absoluut geweldige ervaring!

Ik vond het een hele goede ervaring. Jarenlang altijd zelf voor de bbq verzorgd, maar dan ben je toch altijd heel veel tijd en gestress kwijt om het op orde te krijgen, en te houden. En niet te vergeten dat er dan 1 of 2 personen de avond zelf ook mee bezig moeten zijn. Super vriendelijke meneer die bij ons langskwam, vrije tijd een slager en deed dit als hobby. Ideale match voor een bbq denk ik! Kwaliteit was ook nog eens erg goed, en had absoluut niks te klagen. Hartelijk dank bbq kampioen! Tot ziens, dat weet ik zeker. Matthijs

Het vlees en salades waren uitstekend

Alles was tot in de puntjes verzorgd door jullie mijn volgende grote bbq wordt weer bij jullie besteld

Prettig geregeld, goede prijs kwaliteit verhouding.

BBQ was prettig geregeld. Prijs kwaliteit verhouding klopt. Vlees was lekker, salades etc. een beetje "gewoon". Met wat meer aandacht voor de aankleding en presentatie zou het aantal gescoorde sterren nog hoger zijn. (andere partijen zorgden voor aankleding in de vorm van houten appelkistjes, zwarte kleden, een leuk zwart tentje, wat palmbomen. Kleine zaken die eea. er net wat exclusiever uit laten zien zonder dat dit veel hoeft te kosten. Net op tijd afleveren zorgt voor spanning bij de organiserende partij. Al met al wel erg tevreden. Succes en wellicht tot ziens met de kerst!

prijs/kwaliteit voldoet aan de verwachtingen

alles stond op tijd klaar volgens afgesproken tijd, braadmeester en barman zeer klantvriendelijk en hielden goed overzicht.

Echt heel goed!

Voor de 2e zomer op rij een hele goed ervaring met de BBQ kampioen gehad! Op en top geregeld, zeer compleet en lekker!

Dikke aanrader, heerlijk vlees!

Hartstikke toffe vent, vlees was zalig. Salades, stokbrood en satésaus waren hartstikke lekker. Inclusief servicepakket dus nergens omkijken naar. Betaalbaar en komen afspraken na. Hier zullen we zeker weer terugkomen.

Heerlijk gegeten!

Het eten smaakte prima! Met vuurmeester en slingerbbq.

Lekker en verzorgd

Goed verzorgd, hoeven zelf bijna niets te doen en het eten staat binnen een half uur klaar. Goed eten voor de prijs.

super geregeld met top vlees

de braadmeester was stipt op tijd. Binnen no time had hij alles klaargezet en na ongeveer 50 minuten konden we beginnen. Vlees was erg lekker en van goede kwaliteit. Zeker een aanraden, omdat we er zelf geen omkijken naar hadden en daardoor ons onder onze familie en vrienden konden begeven en zoals al gezegd het topkwaliteit was.

Prima verzorgd!

Heerlijke producten, alles mooi op tijd volgens afspraak geleverd en ook weer opgehaald. Prima service!

Beter dan verwacht.

Zie boven

Goed geregeld met brengen en ophalen

Vlees en salades waren lekker van goee kwaliteit

Goed verzorgd, keurig alles volgens afspraak

BBQ met alles erop en eraan.

top chefs

De koks waren aardig en het eten was subliem. Even wat langer blijven was ook geen punt. Als je het makkelijk wilt hebben en gewoon wil genieten dan is dit echt een aanrader.

Uitmuntend

Een echte aanrader voor iedereen, de service is uitzonderlijk goed. Alles perfect op tijd geleverd, en ruim voldoende van alles. Het vlees, de salades en sauzen zijn zo ontzettend lekker. Alle gasten waren super enthousiast van de kwaliteit. Voor mij is dit zeer zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt, hierdoor is het feest helemaal geslaagd

Onvergetelijke lekkere BBQ gehad.

Super makkelijk te bestellen via de overzichtelijke website. Snel alles geregeld en op tijd geleverd. Alles is keurig verpakt en gescheiden zodat kruisbesmetting niet kan gebeuren. Duidelijke instructie en een goede schone BBQ meegeleverd. Naar onze mening alles in de juiste proporties alles was op maar niemand had nog honger. Al met al een top ervaring en voor herhaling vatbaar.

Top geregeld!

Het eten was heerlijk, de service was uitmuntend en het personeel is vriendelijk!

Fantastische service, heerlijk eten!

Een totale barbecue zonder zorgen. De uitgebreide keuze aan pakketten zorgt dat er voor ieder wat wils is. Tevens het met zorg samengestelde allergiepakket is smaakvol, alles netjes apart verpakt en duidelijk voorzien van stickers. Bij levering ook een boekje met uitgebreide allergie info, heel fijn! Mogelijkheden tot het bestellen van extra's voor een kleine prijs maken het dat je je nergens meer zorgen om hoeft te maken.

Voor herhaling vatbaar

Het eten was van goede kwaliteit. De hoeveelheid ook, maar we hadden dan ook voor meer mensen besteld dan dat aanwezig waren. Salades en bijgerechten waren ook lekker. De koelboxen waren geen overbodige luxe. Het was een behoorlijk warme dag, maar het eten bleef op goede temperatuur. Al vind ik de extra kosten van € 1,- p.p. best veel voor maar 2 boxen. Aangezien er door jullie maar tot vroeg op de dag aangeleverd kan worden. Een BBQ is meestal rond etenstijd en qua hoeveelheid kan bijna niemand dit in zijn/haar koelkast kwijt. Dus ben je genoodzaakt deze af te nemen. De vorige leverancier van onze BBQ’s bracht hiervoor geen extra kosten in rekening. Dus wellicht dat dit een puntje van aandacht kan zijn, maar verder geen reden om niet meer opnieuw bij jullie te bestellen. Dus wie weet tot de volgende keer!

Een 9 is het geworden!!!

Uitstekende service en goed eten en drinken! Tips: bij buffet Hollandia zou verse Hollandse groenten erbij het helemaal afmaken. En de salade opdienen op een mooie serveerschaal. Respect voor Arinda dat zij s'middags alle voorbereidingen trof om ons en onze familie zo goed mogelijk te helpen en dat in haar ééntje! Een echte topper! s' Avonds was de verzorging met extra kracht erbij ook goed! Dankzij de BBQKampioen hebben we een verzorgde en onvergetelijke 40-jarige Trouwdag mogen vieren!

Fantastisch

Goed op tijd. Lekker eten. leuk met die slingerBBQ's

Goede service, lekker eten!

Fijn dat alles compleet geleverd kan worden. Het eten was lekker en Er was genoeg!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert