Prima, kompleet, voldoende

Prima verzorgd, een puntje stokbrood kwam oud over

Alles keurig netjes verzorgd

Alles netjes verpakt en op de afgesproken tijd bezorgt, smaak was prima. Dus voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed

Alles was super en smaakte heerlijk! Goede service en aardige mensen!

Tot in de puntjes verzorgd

Snel geregeld, netjes verzorgd, heerlijk eten en niks te kort gekomen. Dikke voldoende! Advies om wat nieuws te proberen is goed bevallen, en zeker iets om vaker te doen.

Gewoon top

Geslaagd feestje dankzij BBQkampioen. Makkelijk, lekker vlees, salades en sausjes. Zo heb je zelf meer tijd voor het feestje. Echt aanrader

Het is nu voor de 2e keer dat ik bij jullie heb besteld en ik moet zeggen het was weer uitmuntend zowel de bezorging als al het eten klasse en ik hoop tot een volgende keer.

super geregeld

Super geregeld en komen de afspraken goed na

Goede service, lekker eten

Een dag van tevoren een sms met een tijdslot van twee uur waarop alles geleverd wordt. Het vlees is werkelijk fantastisch! Daarna een sms met een tijdslot van twee uur wanneer het opgehaald wordt. Je hoeft daarvoor niet thuis te zijn. Volgende keer bestellen we hier weer!

Heel goed

Helemaal toppie op naar de volgende keer gr Ria

Geweldig geregeld

Duidelijke communicatie/offerte vooraf. Alles wordt tot in de puntjes geregeld! Zowel klaarzetten/bakken/opruimen. Eten lekker, kok top!

goed verzorgd

op tijd geleverd en opgehaald goed vlees en salades voor herhaling vatbaar

Uitmuntend verzorgd

U had uitstekende kwaliteit van vlees dat U met zorg bereide op de barbecue. Ook verzorgde u de drank op ons feest, dat was ook uitstekend geregeld. Wij hebben en horen nog steeds van onze gasten van uit Nederland, Duitsland en Zwitserland dat het een geweldige party was.

Helemaal prima

Mooi op tijd geleverd en het smaakte heerlijk.

Helemaal ontzorgt. Perfect geregeld en een vriendelijke chauffeur.

Zeer goede spullen en zeer dienstverlenend bedrijf!!

Ik had gevraagd om zo laat mogelijk geleverd te kunnen worden en zij hebben hier goed gehoor aan gegeven. Ze hebben alles keurig achter de poort gezet. Het vlees was van goede kwaliteit en was zeer goed verpakt. De salades en sausjes zaten in een ander thermobox en daarvan had 1 saladebak gelekt.... Daardoor zat alles onder de dressing van deze salade :-( Evengoed zou ik in de toekomst zeker weer gebruiken maken van dit bedrijf.

Alles zag er prima verzorgd uit en was van goede kwaliteit

Top organisatie

Nu al een paar jaar bbq besteld. Kan niet anders zeggen dan TOP geregeld. Zowel het brengen als het halen Zeer goede kwaliteit. Volgend jaar weer.

De bbq was heel goed verzorgd, goede kwaliteit. Iedereen was heel tevreden.

Heerlijk

Super goed vlees en bijgerechten genoten Tot gauw weer

Super Service

Uitstekende service. We werden volledig ontzorgt en het eten was perfect

Wat een geweldige BQQ met braadmeester Loek!

Wij hebben een fantastische avond gehad dankzij BBQKampioen. Het eten was heerlijk en de sfeer was geweldig. Braadmeester Loek zorgde voor heel veel plezier en maakte de avond onvergetelijk. Wij raden BBQKampioen aan iedereen aan en zullen zeker nogmaals gebruik maken van hun diensten. Bedankt voor de topavond BBQKampioen, en Loek in het speciaal!

Het was voor ons eerste keer maar zeker niet de laatste keer voor 25 man bbq met braadmeester alle complimenten gaan uit naar lianne buiten het feit dat eten geweldig was is zij ook enorm leuk in de omgang met de gasten bedankt voor alles lianne

Goed en compleet

Goed en compleet van alles voldoende en lekker vlees

prima prijs kwaliteit verhouding leuke vriendelijke mensen

Hoi en dan bedenk je ineens laten we met een groep mensen dit weekend gaan BBQen! We hebben de BBQ kampioen gebeld en ondanks de grote drukte bij hun werden we keurig geholpen en werd er meegedacht op het moment van ophalen belde er toch nog 4 mensen die graag extra zouden komen om mee te eten. ook dat was geen probleem even nadenken het pakket aanpassen en daar gingen we met een kofferbak vol lekkers. S avonds allemaal blije gezichten en ronde buiken. BBQ kampioen das niet allen een leuke naam maar dat mogen jullie jezelf ook zeker noemen. Dank namens de organisatoren van zwemvereniging Wahoo Swimming uit zaltbommel

Perfect geregeld

Alles is prima verzorgd . Door alles te halen en brengen wordt je heerlijk ontzorgd. Ruim assortiment heerlijke salades.

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert