BBQ Ontzorgd

De BBQ met braadmeester is prima bevallen. Alles werd verzorgd, klaargezet, meegedacht en opgeruimd. Het Summer BBQpakket was compleet. Het vlees was goed vooral de spekspiesen waren in trek. Ook het toetjesbuffet was lekker. Iedereen was tevreden en het was een geslaagde middag voor ons.

was weer fantastische

Was weer uitstekend geregeld

Perfect geregeld van A tot Z.

Zeer vriendelijke jongen, die zijn vak verstaat. het eten was heerlijk en het dessert was geweldig. De gasten waren vol lof over het eten. Zodra er weer een gelegenheid is, nemen wij zeker weer contact op.

Genoten van een prima verzorgde barbecue

De bestelling werd keurig op tijd bezorgd. Alles zat erbij: tot en met de Hawaï slingers voor bij de Hawaï pakketten.alles was heerlijk , zowel het vlees als de vis en de vega. Top!! De barbecue was brandschoon en werkte prima. Zeker voor herhaling vatbaar!

Lekker vlees en goede service

Netjes en verzorgd. Heerlijk vlees en salades, het word gebracht en opgehaald wat een services.

Geen gedoe, goed eten, geen afwas, een bbq om niet te vergeten!

Super geregeld. Voor de 2e keer besteld bij de BBQ kampioen en wederom hartstikke tevreden! Voor herhaling vatbaar.

Geweldig lekker en alles optijd kkaar

Omdat wij 45 jaar getrouwd zijn hebben we een heerlijk BBQ buffet voor 40 personen inclusief braadmeester besteld. Heerlijk vlees, verse salades. Alleen maar tevreden gasten gehad. De braadmeester + het servicepakket moet je echt doen dat is zo makkelijk je hoeft zelf niets te doen. Lianne bedank je heb het geweldig gedaan top.

TOP!

Alles makkelijk besteld, goed en op tijd geleverd en prima kwaliteit. Volgende keer zeker weer!

Lekker en perfect!

Een fantastische familiedag dankzij de BBQ Kampioen, goed geregeld, lekker eten en ook niet onbelangrijk, prijs kwaliteit prima, toppie !

Fantastisch!

Alles was wederom goed geregeld.

Erg lekker en genoeg.

Op de site kun je de kwaliteit van het vlees niet zien. Dus zaten we te twijfelen. Totdat we de foto tegen kwamen van de eigenaar en vrouw en de dochter , dat straalde nuchterheid uit van het moet genoeg en goed zijn!! Oftewel “ niet lullen maar poetsen “ En dat was het zeker! Erg lekker vlees! Goed en genoeg hout , mooie schone swing bbq. Heerlijk brood. Enz.. Prachtig zo’n familie bedrijf! Ga zo door!

netjes alles geregeld

...

Fantastisch

Het was een super goed geregeld en het liep allemaal op rolletjes. Wij hadden een hele leuke spontane en vriendelijke braadvrouw. De leerlingen en collega's waren goed te spreken over de ervaring en dienst. Names HPC Charlois heel erg bedankt

uitstekende georganiseerd en voortreffelijk eten en service.

Van A tot Z goed georganiseerd en flexibel.

Kwaliteit, ontzorgen en vriendelijkheid

BBQ kampioen zorgt voor een kwalitatieve uitstekende BBQ waarbij alle facetten uit handen worden genomen waardoor je als klant alleen maar hoeft te genieten van een heerlijke BBQ. Alles is in overleg bespreekbaar en voor de vriendelijke welwillende crew is niets teveel gevraagd. Ik kan de BBQ kampioen van harte aanbevelen.

Voldoet aan verwachting. Goed vlees, goede vis, prima vega variant. Levering en communicatie super!

Zeer matig

Wij hadden voor een groep van 14 besteld; 8 vlees, 4 vis en 2 vega. Verder borden bestek en een barbecue. Ook als zodanig bevestigd. Bij levering bleek er geen barbecue bij te zitten! Meteen opgebeld en er werd gezegd dat ik de barbecue had gekoppeld aan de 2x vega en daarvoor leveren ze geen barbecue. Ik heb aangegeven dat als je even nadenkt dat het heel duidelijk is dat het gaat om 14 pakketten plus een barbecue in plaats van 2 pakketten plus een barbecue. Toen werd de hoorn er op gegooid. Los van het feit dat het een lompe en onklantvriendelijke actie is, is het gewoon heel vervelend als je wel allemaal eten hebt maar geen barbecue. Eerste en laatste keer dat we in zee gaan met de BBQkampioen.

Flexibel bedrijf met uitstekende service en lekker eten!

Gebeld voor het bestellen van de BBQ vanwege dat er een heel aantal verzoeken waren over levertijd, locatie en de betaling. Er is zeer actief meegedacht door BBQ kampioen en we hebben een zeer lekkere en uitgebreide BBQ gehad met een grote groep van 30 personen. De volgende keer zouden we weer bij BBQ kampioen bestellen!

Uitstekend kwaliteit

Ondanks de interne miscommunicatie werd uiteindelijk de service geleverd. Zoals eerder vermeld uitstekende kwaliteit vlees en de grill master was uiterst vriendelijk. Bij een volgende gelegenheid zou ik weer van hun diensten gebruik maken.

Ruim assortiment en goed vlees

Goed geregeld en alles vers en voldoende.

Goed verzorgde bbq

Goed verzorgde bbq, voldoende eten en goed vlees.

Was top

Wat hebben we genoten van de BBQ iedereen was vol lof over het vlees en salade. Het is voor herhaling vatbaar. Iedereen bedankt die hier aan mee heeft gewerkt

Heerlijk

Een Italiaans buffet voor een feestje besteld. Het was allemaal erg lekker en de levering was netjes en op tijd. Er werd van tevoren nog even contact opgenomen om bezorging af te stemmen. Fijn contact.

Goede service.

De spullen werden op tijd gebracht en ook weer volgens afspraak correct opgehaald!

Prima geregeld!

Echt heel goed eten, bezorging keurig op tijd zoals aangegeven. Super avond gehad, bedankt BBQKampioen!!!

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert