GEWELDIG!!!!

De eerste keer dat ik bij jullie besteld heb en het was in 1 woord geweldig!!! Goede communicatie via de mail, alles netjes op tijd, goed kwaliteit vlees en heerlijke salades en van alles voldoende!!! Een aanrader voor iedereen!! Ik vierde mijn 45e verjaardag, die helaas letterlijk in het water viel door het slechte weer, maar dat maakte de bbq niet minder lekker! Maar hoe leuk zou het wel zijn om de compleet verzorgde bbq te winnen en deze nog eens gezellig over te doen met mooi weer!!!

Toppie

Mijn gasten hebben heerlijk gegeten en her was super geregeld

Top geregeld en goede kwaliteit

Alles netjes op tijd geleverd en opgehaald. Ideaal dat alles compleet word verzorgd, goede kwaliteit vlees / salades. Voor herhaling vatbaar!

Het was goed verzorgd

Wij zullen vast vaker bestellen

Fantastisch eten klaargemaakt door een uitstekende en entertainende Braadmeester!

Hele gezellige en smaakvolle avond gehad. Dank Loek, wij en al onze gasten vonden je geweldig!

9.8

Perfect geregeld allemaal,ruim voldoende eten,smaakte heel goed. Gezellige bediening

Heerlijk gegeten in een hele fijne ambiance.

Het eten was heerlijk ! Volgens vele gasten lekkerder dan op een BBQ. De hele ceremonie er om heen was heel gezellig en interessant en voegde iets toe aan het feest. Braadmeester(es) Lianne heeft het voortreffelijk gedaan en was erg gezellig. Een echte aanrader !!!

Goede bbq

Goed gegeten en meer dan genoeg goed vlees voor het aantal mensen. Fijn dat alles gebracht en gehaald wordt en we misten eigenlijk niks. Enige aandachtspunten voor ons: Grote salade zou iets meer mogen zijn, was snel op. Ophalen van de spullen duurde nu 5 dagen, dat was wel lang ivm de vuile vaat. Verder raden we het zeker aan.

Eten heel goed

1 barbeqeu werkte niet naar behoren duurde heel langvoordat het vlees warm werdt hoorde nog een plaat onder volgens degene die hem heeft opgehaald dus daarvoor heeft hij niet goed gebrand ook vondt ik het schandalig dat ik gebeld werd door chauffeur dat ik niet even alles naar de poort kon brengen ik heb betaald voor halen en brengen dus vondt ik echt niet kunnen hij is ook uur later opgehaald dan afgesproken eten was goed

Service is prima, Al het eten is op tijd en keurig verpakt afgeleverd. Ook weer opgehaald. De pakketten zijn goed samengesteld. Fijn zou zijn als er nog meer extra besteld kan worden. Ook van de vegaproducten. En de sauzen bij de pakketten mogen ruimer, wij kwamen wel wat te kort. Maar kwaliteit is uitstekend.

Absoluut voor herhaling vatbaar

Snelle reactie bij offerte aanvraag en bevestiging van e.e.a. Korte communicatielijnen. Prima op tijd (volgens gemaakte afspraak). Enthousiaste braadmeester die alles tot in de puntjes verzorgde. Goede kwaliteit vlees, halal en vega dat prima was bereid. Prijs/kwaliteit dus prima in orde. Bovenstaande topscore zorgde voor een ontspannen sfeer tijdens onze bedrijfsbarbecue.

Goed verzorgd eten en heel smakelijk allemaal Iedereen was erg tevreden

Fantastisch!

Wat hebben wij genoten van de dag! De bruiloft van opa en oma was een dag om nooit meer te vergeten, mede door de BBQ en de enorm leuke enthousiaste braadjuffrouw! Dank voor de fijne samenwerking en tot snel!

Boven verwachting goed

Alles tot in de details verzorgd! De bezorging stipt ( in tijdslot van 2 uren) en zeer vriendelijk en behulpzaam, het pakket compleet met uitleg ( incl allegenen). De Bbq werkte naar behoren, het vlees vers en lekker voorbereid de salades gevarieerd en meer dan voldoende. Al met al zeer tevreden! Bedankt

Hele goede service.

Zeer goede kwaliteit vlees, vis en vega. Komen de afspraken netjes en op tijd na. Voor herhaling vatbaar.

Ik was beter gewend

De kipsaté was heel matig, wel goed vlees maar erg dun geregen. En de hamburger vind ik van matige kwaliteit. Rest van het vlees , salades en sauzen waren goed.

Prima, kompleet, voldoende

Prima verzorgd, een puntje stokbrood kwam oud over

Alles keurig netjes verzorgd

Alles netjes verpakt en op de afgesproken tijd bezorgt, smaak was prima. Dus voor herhaling vatbaar.

Gewoon goed

Alles was super en smaakte heerlijk! Goede service en aardige mensen!

Tot in de puntjes verzorgd

Snel geregeld, netjes verzorgd, heerlijk eten en niks te kort gekomen. Dikke voldoende! Advies om wat nieuws te proberen is goed bevallen, en zeker iets om vaker te doen.

Gewoon top

Geslaagd feestje dankzij BBQkampioen. Makkelijk, lekker vlees, salades en sausjes. Zo heb je zelf meer tijd voor het feestje. Echt aanrader

Het is nu voor de 2e keer dat ik bij jullie heb besteld en ik moet zeggen het was weer uitmuntend zowel de bezorging als al het eten klasse en ik hoop tot een volgende keer.

super geregeld

Super geregeld en komen de afspraken goed na

Goede service, lekker eten

Een dag van tevoren een sms met een tijdslot van twee uur waarop alles geleverd wordt. Het vlees is werkelijk fantastisch! Daarna een sms met een tijdslot van twee uur wanneer het opgehaald wordt. Je hoeft daarvoor niet thuis te zijn. Volgende keer bestellen we hier weer!

Heel goed

Helemaal toppie op naar de volgende keer gr Ria

Ambachtshof 9

5317NN Nederhemert