Weten waar over gesproken wordt
flexibel,goede(gezellige)voorlichting,snelle service
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Pada parketstudio heeft een mooie en professionele uitstraling . De vriendelijke gastheer en de gastvrije uitstraling van de winkel met het ongekende assortiment laten niets te wensen over. Ook de service en inleving in de specifieke situatie waar de vloer gewenst wordt, wordt deskundig bekeken en persoonlijk afgehandeld. Je krijgt echt een vertrouwd gevoel dat je goed geholpen bent, en het resultaat is ernaar!!!
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Zeer prettige manier van communiceren. PaDa luistert goed en geeft passende adviezen. Ook het "te hulp schieten" bij aanpassingen, ongelukjes en andere voorkomende zaken is voortreffelijk. PaDa heeft ons nu al drie vloeren geleverd tot volle tevredenheid.
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Hele fijne benadering, afspraak nakomen en klant tegemoetkomen
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
De manier waarop Dave ons zeer klantvriendelujk te woord heeft gestaan, zijn product heeft aanbevolen en goed advies heeft gegeven zonder opdringerig te zijn was erg fijn. Ook de service nadien blijft goed. Goede nazorg.
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Vooral onze Dave zelf, de betrokkenheid met zijn producten zelfs op zondag nam hij nog contact op toen ik mijn lamelparketvloer zelf ging leggen. Maar ook de controle van de ondervloer tijdens het leggen, niet moeilijk doen over materiaal wat ik over had. Dave jongen ga vooral zo door, als ik nog eens in de buurt ben kom ik nog eens bakkie kofiie drinken!
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Eerlijk betrouwbaar en doet wat hij zicht enzecht wt hij doet!
vriendelijkheid
Het merk Meister is bij PaDa Parketstudio en bij groothandel vanwege de teleurstellende resultaten niet meer verkrijgbaar! Uw beoordeling is in deze dan ook terecht. Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
In de winkel hebben wij een duidelijk en uitgebreid advies ontvangen. Afspaken zijn stipt nagekomen en zeker niet onbelangrijk... de vloer is erg mooi gelegd, hier is niets op aan te merken. Vakmensen!
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
hadden via internet vloer besteld (drama, verkeerde kleur en maatverschil, nooit meer!) via vrienden naar Pada parketstudio, een verademing, goed assortiment, prima prijzen, zeer goed advies en service, vloer netjes binnen gezet en daarna perfekt gelegd door ervaren legger!!
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Uistekend advies en meedenken over allerlei (on)mogelijkheden
alles
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
ik stel het persoonlijk advies zeer op prijs. vooral ook het ´meedenken´is zeer handig.
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Bijna alles. Ik schrok alleen toen de vloer gebracht werd. Ik dacht echt dat de verkeerde vloer was geleverd, vanwege de kleur.
Jammer dat de kleur nog niet naar wens is. De fabrikant geeft inderdaad aan dat bij gerookt / dubbel gerookte vloeren tussen de 3 - 6 maanden de tint 30% lichter wordt. Bij een volgende onderhoud de vloer behandelen met Floorservice onderhoudsolie wit i.p.v. Floorservice onderhoudsolie naturel. Door het witpigment zal de vloer weer wat lichter op doen. Voorstel: zodra uw vloer aan een onderhoudsbeurt toe is dan willen wij dit graag als service aanbieden! Afspraak in overleg met u en parketteur PaDa Parketstudio!
Correcte nakoming van de gemaakte afspraken, maar vooral de uitstekende kwaliteit van de laminaatvloer en het vakmanschap van de vloerenlegger.
klantvriendelijk
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Goede en klantvriendelijke advisering. snelle levering en deskundig leggen van het laminaat.
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
Het directe contact en de snelheid om dingen te regelen
Namens team PaDa Parketstudio: bedankt!
100 % Service. Pada doet wat hij belooft. Komt afspraken goed na.
Alles