De mannen van Wiertz doen hun werk gewoon goed. De eerste dag dat ze bezig waren, hadden we die avond te maken met enorme hoogbuien. Alles was zo vakkundig afgedekt dat wij geen lekkages hebben gehad. De hoosbuien en windvlagen waren zo heftig, dat ik een gat ik de lucht kon springen dat ik gekozen had voor Bart en zijn mannen. Top gewoonweg! Een ook zeer netjes dat ze eerst komen controleren voordat ze factureren. Chapeau!
Ben zeer tevreden over het totale plaatje, behalve over de keuze van de keuken mengkraan.
Vriendelijke telefoniste, snelle hulp, prijsvriendelijk.
Goed en keurig uitgevoerde werkzaamheden. Deskundige monteurs, betrokken bij het renoveren. Mogelijkheden, tips voor een later te realiseren project doorgenomen. Geeft rust en vertrouwen.
Na lekkage door noodweer gebruik gemaakt van de 24 uur-service. Perfecte oplossing en afhandeling.
Vakkundige aanpak. Netjes gewerkt, Vrijwel geen rommel achtergelaten. Vriendelijk,
prima en deskundig werk geleverd
We hadden problemen met geiser in onze stacaravan te heerlerheide en ik heb nog nooit zo een deskundige gehad en die mij ook alles uitlegde van vele dingen die we niet wisten.
Snelle afspraak.
we zijn tot nu toe tevreden met het resultaat van de werkzaamheden(ontstoppen afvoer) De opdracht werd correct uitgevoerd. De afspraaktijd ook.
Goede en snelle service
Het werk werd uitgevoerd door 2 vriendelijke werkers, die ik zelfs de sleutel van mijn garage kon toevertrouwen, zodat zij ook een waterkraan ter beschikking hadden
Resultaat ziet U hierboven staan.
VAK MENSEN - VRIENDELIJK - GOEDE KWALITIJD WERK - BEN BIJ HERMAN DASSEN GEWEEST MENOPLEIDING EEN ZEER GOEDE MAN
vlot en deskundig
geen
Iets laten maken kan bij ieder bedrijf maar dit bedrijf heeft zeer vriendelijk personeel zowel aan de telefoon als vaklui aan huis ,zeker aanbevelen en volgende keer maak ik er zeker gebruik van Prima !! Bedankt
snel en zeer vakundig met de nodige aanbevelingen uitgevoerd.
Inderdaad kon ik snel een afspraak maken .Men zou komen tussen 13.30u en 14.00u. Dit omdat ik patiënten ontvang en daardoor nauw in de dag planning zit.Mijn laatste patiënt vertrok om 13.35u , de volgende afspraak was gepland om 14.30u per telefoon.
wij hebben met de firma Wierts alleen maar goede ervaringen. Bedankt.
Beleefd en vriendelijk personeel. Correcte en snelle afhandeling van werk
Prima Bedrijf / Heel Correct.