Snel, vakkundig en klantvriendelijk.
Prima werk geleverd, precies volgens afspraak. Heel fijne werknemers. Men denkt met je mee en snapt ook heel goed wat ik wilde.
Op vrijdag constateerden wij een rioolbreuk in de kruipruimte. We konden geen water meer lozen op het riool en dat net voor het weekend. Een telefoontje naar Wierts BV en de zelfde dag nog werd een noodreparatie uitgevoerd, en daar waren wij heel blij mee. De week erna werd een vervolgafspraak gemaakt voor de definitieve reparatie. Kortom: een geweldige service, vriendelijk en adequaat personeel.
Heb om 8.30 gebeld en om 9.30 was al een medewerker ter plaatse en de verstopping prima hersteld. Klasse.
Afspraken werden nagekomen op zeer korte termijn. Personeel had de juiste omgangsvormen en vakbekwaam. Kortom zeer professioneel en hardwerkend personeel.
Snelle oplossing voor het probleem en goede oplossing voor de slechte "conditie" van het gerepareerde platte dak, nl. het hele dak vernieuwen.
Deskundig en vriendelijk personeel (Jeffrey), heeft ook zeer proper gewerkt en opgeruimd.
Goed gewerkt conform afspraak. Snelle oplevering en netjes en deskundig afgewerkt. Iedere dag werd zelfs de "gemaakte" rommel opgeruimd. Zeer tevreden , en zeker aan te raden!
Reparatie deskundig opgelost; personeel zeer vakkundig
Twee maal problemen gehad met kraanwerk. In beide gevallen is snel gereageerd en goed werk afgeleverd. Een compliment aan de goede service voor de klant.
Alles goed afgedekt. Goed opgeruimd aan het einde van elke dag. Vriendelijke hardwerkende mensen. Geregelde controle: erg fijn. Mooi werk!
De werkzaamheden waren gestart op maandag 27 okt j.l. en er waren enige spanningen ontstaan omtrent het gedrag van een van de uitvoerders. We besloten deze situatie snel bespreekbaar te maken met de heer Schleifenbauwer en dit gesprek vond plaats op dinsdag28 okt. j.l. Nadat we samen met dhr. Schleifenbauwer een goed gesprek hadden gehad omtrent de gang van zaken, verliep de uitvoering van de werkzaamheden volledig naar wens, waarbij onze inbreng en betrokkenheid werd gerespecteerd. Er is een prima prestatie geleverd door de werknemers van de fa Wiertz, goed gecommuniceerd met ons als huurder en op cruciale momenten werden wij betrokken bij de uitvoering! Chapeau voor deze wijze van werken!
Iedereen was goed betrokken in hun werk. Ze gaven ook goede ideeën ,en bespraken dat dan met ons.
De werkzaam heden zijn correct uitgevoerd en afgewerkt. Beter en sneller had het niet kunnen gaan. Alle werkzaam heden volgden zich zonder tussen pozen op . Kort om goede Afwerking en service. Mijn dank.
Door een lek in de douche, bleek dat er ook asbest in de woning aanwezig was. Ondanks dat het in de kerst-tijd speelde, was het voor mij toch mogelijk om gedurende deze periode de renovatie en sanering te laten plaatsvinden. Ondanks het feit dat daardoor ongeveer 3 weken nodig was om alles gedaan te krijgen, is dit alles toch tot volle tevredenheid gebeurd. De opzichter kwam bijna dagelijks en wanneer er iets te vragen was, werd dit tot volle tevredenheid afgehandeld c.q. beantwoord. Ook was de opzichter zeer betrokken bij de voortgang van de werkzaamheden. De werklieden waren zeer vakkundig en klantvriendelijk en het resultaat is werkelijk verbluffend. Complimenten aan de betrokken personen en nogmaals hartelijk bedankt voor het uiteindelijke resultaat
vriendelijk en deskundig, van eerste tot laatste contact. een dik compliment voor de "eigen" Wierts mensen: zonder namen te noemen: de sloper, de tegelzetter, de installateur van badkamer, toilet en verwarmingsketel, de mensen die de garagemuur zo deskundig hebben opgeknapt enz, enz en niet te vergeten Michel van Kan en Bart Dassen: altijd bereid om te luisteren en bij een probleempje een passende oplossing te bieden. Mede door jullie inzet heb ik een nieuw (t)huis en daar ben ik erg blij mee.
Fa. Wierts heeft netjes gewerkt en alles vakkundig afgehandeld.
Vriendelijk,alles opruimen en goed werk leveren.
een mooi en vriendelijk bedrijf.
Er is een keuken renovatie gedaan door de firma Wiertz, de manier waarop de dames aan de telefoon en uitvoeders en personeel van welk vak ook ,is heel correct met mij omgegaan en hebben geweldig resultaat geplaats, en hun werk plek heel netjes achter gelaten. Ik kan iedereen de firma Wiertz aan bevelen. Daarvoor bedank ik mij bij alle werk mensen
Zeer goed werk afgeleverd, door eigen personeel maar ook mensen van ingehuurde bedrijven deden hun werk goed.
alles na wens verlopen
afvoer keukenaanrecht werd vakkundig ontstopt en gerepareerd. Monteur zeer attent op vloer en huis inrichting. Balkonvloer werd met bestaande tegels opnieuw gelegd i.v.m. regenwater overlast. Balconmuur werd nog niet gereinigd.