Sehr gute Kommunikation, gutes Preis-Leistungsverhältnis, sehr saube und schnelle Installation
Een prima bedrijf wat goed materiaal en goed werk levert en de afspraken nakomt.
Theewen levert zoals afgesproken. Heel beleefd en gekwalificeerd personeel. Dit bedrijf is een voorbeeld voor andere bedrijven. Gewoon top.
vriendelijke en deskundige monteurs,goede uitleg bij vragen
Wij hebben zonder elders offerte aan te vragen meteen voor Theeuwen gekozen. Het gaat namelijk om betrouwbaar en goed werk leveren en afspraken nakomen. Dan is prijs kwaliteit verhouding gewoon goed.
Wij zijn zeer tevreden met Venloverkoelt Theewen, vanaf het eerste contact tot en met de afrekening van geleverde diensten een prima begeleiding gehad. Ze komen alle afspraken perfect na. De monteurs ook helemaal prima, fantastische service!
Vanaf het eerste belletje naar Venlo verkoelt Theeuwen, tot en met de plaatsing ben ik zeer tevreden. Afspraken werden snel gemaakt, nagekomen (en dat is heel fijn tegenwoordig!) en de mensen die thuis over de vloer kwamen zijn vriendelijk, kundig en zeer netjes. Kortom, zeer tevreden over de samenwerking!
Uiterst tevreden vanaf het eerste contact tot en met de installatie van het systeem en de uitleg daarna. Wat mij betreft een prima keuze Theo Nabben
Goed werk geleverd
Tevreden klant. Onderhoud conform afspraak, geen rommel wordt netjes gewerkt. Gelet op de prijs voor onderhoud van airco bij particulieren, in plaats van één keer in de twee jaar, wellicht naar onderhoud één keer in de 3 jaar ?
Van begin tot het einde mooi werk geleverd
Monteurs zijn echte vakmensen met veel kennis. Laten de werkplek schoon achter. Afspraak is snel gemaakt en komen afspraken na.
Voorbeeldig mbt informatie verstrekking door dhr Hauzer. Voorbeeldig mbt uitbrengen van offerte. Voorbeeldig mbt tot de planning en uitvoering (beide monteurs).
Voorlichting had beter gekund. Montage zelf en service door monteurs is prima. Er blijft een vraag over of de capaciteit goed berekend is. Dit is gebeurd aan de hand van eigen opgave en niet door bedrijf ter plaatse.
Prima ervaring gehad met Teeuwen koel- en klimaattechniek. Goede communicatie, werden dag erna opgebeld of alles naar wens was verlopen. Installatie ziet er netjes uit, monteurs waren ook vriendelijk en werkten netjes. Ook bij opname helder en goed advies. Grote kans dat ze nog een keer terug mogen komen om een airco in de woning bij te plaatsen. Ik zou niks in negatieve zin kunnen zeggen over dit bedrijf.
Nauwkeurig en schoon werk opgeleverd met een duidelijke uitleg erbij voor het gebruik. Heel correct allemaal
Van begin tot einde alles goed geregeld
deskundig en betrouwbaar
Zeer vriendelijk en behulpzaam
Gedurende de hele uitvoering van het ophangen van de airco overleg of we het er mee eens waren of niet of het niet anders kon. Nette monteurs die ook nog eens alles netjes achterlieten. Zeker aan te bevelen.
Snelle reactie van personeel op vragen en deskundige monteurs
Strak werk en keurig volgens afspraak, betrouwbaar.
Nieuwe airco laten plaatsen. Monteurs waren vakkundig en hebben alles heel netjes geïnstalleerd en netjes opgeruimd na de werkzaamheden. Het contact met de verkoper en hun planning is ook makkelijk, je kunt hun altijd bellen bij eventuele vragen.
Totnutoe nog altijd prima service gehad vanaf installatie tot en met periodiek onderhoud.
Venloverkoelt update je regelmatig betreffend levering en installatie voorbereiding. Installatie correct, netjes en naar tevredenheid uitgevoerd.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.