Prettige medewerkers; keurige montage; alles schoon opgeleverd.
Adequate installatie van de airco en tevens goede uitleg. Alles netjes achtergelaten. Extra gewacht omdat ik later thuis was zodat ik de volledige uitleg kon krijgen . Alleen maar positief!
Goede inventarisatie en duidelijke offerte wat er gaat gebeuren. Snelle afspraak kunnen maken en levering en installatie was vakwerk.
Zowel het oriënterend gesprek als de montage zijn heel goed verlopen.
Geheel volgens afspraak installatie nagekomen en uitgevoerd!
Ze zijn er op tijd. Komen hun afspreken na en leggen alles goed uit.
Super goed. Vakkundig personeel. Monteur zeer vakkundig en sociaal. En ze ruimen alles netjes op. Kort en direct antwoord
Passende offerte op maat binnen gestelde termijn. Alle aangeboden producten bekeken in showroom met ruime uitleg. Korte levertijd waarna het vakkundig en vriendelijk personeel een en ander netjes heeft gemonteerd. Afwerk niveau sloot aan bij afspraak en dus zeer tevreden.
Ervaren en deskundige medewerkers; hulpvaardig en goede uitleg van de installatie.
Onze ervaring met Venloverkoelt is goed. De monteur die bij ons de Airconditioning heeft geïnstalleerd was heel deskundig en hij heeft ons ook alles netjes uitgelegd. Venloverkoelt heeft ons verder ook goed geholpen met alle mogelijkheden die men had om airconditioning te installeren.
Goeie uitleg, goed overleg, vriendelijk, accurate uitvoering werkzaamheden.
Goede service en het personeel is aardig. De installatie is goed verlopen.
Was het overal maar zo!
Alles prima verlopen!
zeer goede service, vriendelijk personeel, goede probleem gerelateerde oplossingen!
Zie hierboven
De informatie was duidelijk. Contact met de vertegenwoordiger vriendelijk en correct. De afspraken klopten en de uitvoer van de werkzaamheden verliep uitstekend.
Alles verliep snel, soepel en conform gemaakte afspraken. Telefonische contacten waren informatief, er was geen sprake van opdringerigheid. Uitstel van installeren ging in overleg. De installatie verliep zo schoon als mogelijk.
Installatie is uitgevoerd zoals afgesproken. Kleinere aanpassingen konden zonder problemen worden uitgevoerd. Ben tevreden met het geleverde werk.
De beloofde afspraken worden op tijd of eerder nagekomen! De montage gebeurt precies,schoon en i.o.m de klant! Zeer professioneel. Goede nazorg.
Ik had zelf het idee om een buiten unit te plaatsen waarop vier binnen units zouden worden geplaatst, na een rondgang kreeg ik het advies om twee apparte units te laten installeren, een voor de slaapkamers en een voor de keuken en de woonkamer, na het krijgen van de offerte meteen accoord gegaan en waar je vaak hoort dat je een half jaar of langer moet wachten werd er na enkele weken al een afspraak gemaakt voor de montage, ook deze verliep voorspoedig dankzij het meedenken van de monteur. De installatie van beide units was binnen 5 weken een feitdegelijk geïnstalleerd en met alle geduld duidelijk uitgelegd.
Alles prima verlopen, netjes gewerkt en schoon opgeleverd. Laat de zon en de warmte maar komen, wij zullen zeker lekker slapen!
De installatie is netjes verzorgd.
Na de offerte heb ik enkele moeten wachten voor de plaatsing (hetgeen mij reuze meeviel) Over de plaatsing van de Airco, de benadering van de monteur alsmede de vakkennis van de monteur, ben ik zeer tevreden. Absoluut prima.
Alles is prima verlopen,!!!!!!!
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.