Goed advies gekregen, installatie was prima, vakkundige monteur die erg netjes werkte, ruimde alles fijn op incl stofzuigen! Van tevoren gebeld en ook prima after sale. Theeuwen/ Venloverkoelt is een echte aanrader!
Alles sehr gut gelaufen.
Zeer tevreden, goede service en leuke en rustige monteurs
Monteur heeft netjes en zorgvuldig gewerkt. Op het einde alles gestofzuigd en werking uitgelegd. Eind resultaat is helemaal volgens verwachting.
Geen enkele negatieve aanmerking. Prima afwikkeling. Mijn complimenten.
Goed advies, vakkundige plaatsing waar wat creativiteit voor nodig was, nette afwerking, flexibele en vriendelijke vaklui, alle afspraken zijn na gekomen.
Alleen maar lof over de wijze hoe wij geholpen zijn. Vanaf het eerste contact tot en met de installatie zelf. Alles in goed overleg en nauwkeurig en schoon gewerkt. Ik iedereen aanbevelen om een airco bij Teeuwen Koeltechniek te bestellen. Persoonlijk contact is hier een groot voorbeeld versus snel onpersoonlijk online bestellen.
zie boven
Prima en correcte levering en afhandeling!
Aardige monteurs, komen kundig over, communiceren goed en werken goed samen. Hebben daarnaast prima gereedschap om mee te werken en laten alles netjes achter.
deskundig advies, uitstekende montage en prima service
Top ervaring!
Vanaf eerste contact tot en met het plaatsen van de airco unit, naar volle tevredenheid uitgevoerd. we zijn zeer tevreden.
Koel leidingen binnen en buiten unit Installatie door vakman aangelegd. Aanleg van aparte Stroomgroep met aardlekschakelaar door mogelijk stagiair aangelegd, leverde wel kortsluiting in de ,Meterkast wat uiteindelijk goed verholpen is. Alle rest materialen en restanten van voorwerk netjes opgeruimd.
Het gehele traject van offerte tot plaatsing zeer netjes geregeld. Monteur ondanks de regenachtige dag alles netjes afgewerkt en opgeruimd. Moet gezegd worden, meer dan lof.
In een appartement een duo split unit laten installeren. Van begin tot eind top service. Fijn bezoek van Emile de verkoper, die alles prima opneemt. De stopcontact moest geaard worden. Kon ik ook via Theewen regelen via een externe Electriciën, Patrick Gerits. Een vakman. Want Patrick had een lastige klus, maar was niet voor een gat te vangen en heeft het prima opgelost. De airco was netjes geïnstalleerd en alles werd ook weer netjes opgeruimd. Gezien de kwaliteit en het goede gevoel een prima prijs/kwaliteitsverhouding.
Offerte en info was zeer duidelijk, ook gemaakte afspraken. Monteur was vriendelijk en deskundig, en heeft de werkplek keurig schoon achtergelaten.
Zeer Goed!
Werknemers zijn netjes in woord en werk. Vragen je precies voordat ze beginnen hoe je het wilt hebben. Onder werkzaamheden vragen ze steeds of het nog steeds naar de zin gemaakt wordt. Nadat werkzaamheden afgelopen zijn geven ze een precieze uitleg van airco installatie. Al met al top bedrijf!!
Communicatie goed. Afspraken goed nagekomen. Installatie/montage keurig afgeleverd.
Prima uitleg gehad vooraf, duidelijke offerte. Hele keurige montage, er wordt netjes gewerkt en meegedacht naar best passende oplossingen.
Netjes afgewerkt, personeel vriendelijk.
Is goed komt Afspraken goed na
Klachten direct verholpen en naar tevredenheid opgelost!
de medewerker werkt goed.ruimt alles goed op. goed werk afgeleverd.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.