Snelle service, net werk en vriendelijk personeel. Top
Alles is gegaan zoals afgesproken. Ik kan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen.
Uitstekende kwaliteit en service voor een eerlijke prijs
Prettige samenwerking en prima geleverd werk! Vriendelijk personeel!
Erg netjes, vakkundig en service gericht gewerkt. Zelfs bij een melding waarin we ons naderhand afvroegen of dit anders had gekund werd onze vraag serieus genomen en alles werd naar wens veranderd. Chapeau. Na geleverd werk zelfs een boeket ontvangen! Dat dit nog bestaat in deze tijd!
Na een goed advies gekregen te hebben, kreeg ik twee vriendelijke, beleefde en professionele monteurs die de airconditioning in de woonkamer en slaapkamer wamen installeren. Ze overlegden netjes hoe de leidingen moesten lopen, en gaven hier het juiste advies. Hielden rekening met onze huisdieren en ruimde alles keurig op. Hierna kreeg ik een duidelijke uitleg hoe alles werkte.
De installatie is uitstekend verzorgd, zeker geen haastklus. De werking van de installatie moet zicht nog bewijzen. Maar ga uit van de goede naam van de firma.
Prima vakwerk geleverd bij aanleg van duo split airco, schoon opgeleverd en goede uitleg. Aardige en vakbekwame installateurs. Van drie opgevraagde offertes de beste in prijs. Ik ga ervan uit dat de after-sales van hetzelfde hoge niveau is, vandaar deze score.
Van opname - offerte - uitvoering tot nazorg: betrouwbaar en klantvriendelijk
Sehr nett und zuverlässig
von Angebotserstellung, Einbau bis Abnahme guter Service, freundliche Handwerker und Service.
bij aankomst goede indruk . werkte mij ziens goed . en alles netjes afgewerkt .
Vriendelijk en kennis van zaken goede uitleg.
Op een fijne manier geholpen met aankoop, levering en plaatsing.
Monteurs werken schoon, zijn vriendelijk en weten wat ze doen, ten zijn deskundig
Alles goed en netjes verlopen, zeker aan te bevelen bij andere personen
Degene die bij ons de airconditioning geplaatst heeft legde alles goed uit en dacht mee. Ook werkte hij netjes en secuur . Ook de vragen achteraf van jullie vonden wij erg prettig . Al met al een prima bedrijf .
uitstekend
Het advies voor de airco was al prima, volledig en duidelijk, vragen stellen en uitleg geven was prettig en duidelijk. Maar, zo ook de monteur die deze heeft geplaatst. Nog even van tevoren doorgenomen wat de bedoeling was en waar wat geplaatst zou worden. Werkt netjes en secuur. Was beleefd en prettig in de omgang. Netjes alles geplaatst en opgeruimd. Zeer zeker aan te bevelen en de airco koelt en warmt naar wens!
Emiel heeft ons zeer goed geadviseerd over het plaatsen van de airco en het plaatsen van de airco door de monteurs is ook zeer goed en zeer netjes verlopen zeer tevreden over Theewen. Over het gebruik kunnen wij nog geen mededelingen geven.
Netjes gewerkt door goed en deskundig personeel.
Alle afspraken worden netjes nagekomen en het personeel is zeer vakkundig
mijn ervaringen zijn goed , vindt alleen het aangeboden service contract erg duur
Wij hebben geen andere offertes laten maken en dus geen vergelijkingsmateriaal. De installatie is naar wens verlopen maar is pas vorige week aangelegd en dus hebben we er nog geen ervaring mee opgedaan. Dat heeft invloed op enkele van de onderstaande vragen.
De Gruisdonk 23
5928RT Venlo
Venloverkoelt | Theewen koel-, en klimaattechniek B.V. is mede door onze jarenlange ervaring hét adres als het gaat om uw installaties in de koel- en klimaattechniek. Wij onderscheiden ons door onze deskundigheid en hoge servicegraad. Naast de perfecte montage van koel- en klimaatsystemen zijn wij ook gespecialiseerd in het uitvoeren van preventief onderhoud en het vakkundig oplossen van reparaties aan deze systemen. Venloverkoelt is een NVKL-erkend installateur. Wij behoren bij de bedrijven in de koeltechniek en klimaatbeheersing die alle benodigde certificeringen en keuringen in huis hebben. Een overzicht van alle NVKL-installateurs vindt u op www.nvkl.nl.